Odamız daha gelmedi zaten vaktinde gelseler dişimi kırarım.Bakalım kaçta gelicekler
evet şekerim :))))yarım saat rötar yaptılar hadi bakalım :)bari kocam evdeyken gelseler:)odanızmı gelicek sizin ayy ne heyacanlıı:dance:
evet şekerim :))))yarım saat rötar yaptılar hadi bakalım :)bari kocam evdeyken gelseler:)
yaaaa ağlamak istiyorum tayin istemiştim çıkmamış yine doğrusu biliyodum çıkmayacağını ama yine de içimde bi umut vardı....offfff offff yine bana köy yolları göründü((
Odamız daha gelmedi zaten vaktinde gelseler dişimi kırarım.Bakalım kaçta gelicekler
Bugün havuzbaşına indim arkadaşların yanına.Bebek bezi fikirlerini aldım:) Eczanesi olan bir arkadaşım da dahil hepsi prima dediler.Kesinlikle prima dediler.hatta Orkid mi molped mi alırsın bu da aynı dedi.Primanınkiler çok çok kaliteliymiş o yüzden huggies i bırakıyorum bidahaki sefere prima alcam tabi çok da almıcam bebek hemen büyüyor nasılsa:)
slmm annecikler naparsınızzz
teşekkür ederiz melcaaaaaanım:)güsel günlerinizde kullanınnn
aynen öyle canım neyse bugün gelsin de problem değil.çünkü yarın temizlikçim gelcek mobilyaları siler ev de batmamış olur mobilyacıların dağınıklığından.Gelmezlerse yıkarım mağazalarını başlarına:)Bu mobilyacıların tamamı böyle canım bi tanesini görmedim ki vaktinde gelen
Kesinlikle doğru karar vermişsin Prima alanında lider
Hoşgeldin canım ben de son dakikalarımı sayıyorum,işten çıkıcam, eve gidicem, yemek yapıcam, Çamaşır yıkıcam, asıcam, ütü yapıcam, vs vs.....
Sen ne yapıyorsun
ayy nie uzuluosun canim yaa ne guzel biseyler ogretmek, bunu aklina getir ulundugun ortama uyum saglamaya calis. gerci davulun sesi uzaktan hos gelir. sen daha iyi bilirsin neler cektigini ama yinede canini SIKMA olumunekankayizsmile :teselli:
inanmıyorum yaaa!!!! bu kadar atanmak isteyen öğretmen var bu devlet neden oraya öğretmen getirmiyor neden!!!! zaten devlet devletlikten çıktı neyse ben ağzımı açmayım siyaset yapmayım şimdi.4 yıldır köylerdeyim tatlım alıştım zaten de bebek olunca zor olacak köy okulunda tek öğretmenim okulun hem müdürü hem hademesi benim belki duymamıssındır birleştirilmiş sınıf diye bir şey 1.2. ve 3.sınıflar birarada 4.ve 5.sınıflar birarada okuyorlar eve geldiğimde canım çıkmış oluyor gidiş gelişde sorun tabi o yüzden çok istiyodum gitmeyi ama hayırlısı olsun zaten bu sene çok gitmeyecem okula doğum izni ücretsiz izin derken geçecek bu sene seneye Allah büyük artık...
4 yıldır köylerdeyim tatlım alıştım zaten de bebek olunca zor olacak köy okulunda tek öğretmenim okulun hem müdürü hem hademesi benim belki duymamıssındır birleştirilmiş sınıf diye bir şey 1.2. ve 3.sınıflar birarada 4.ve 5.sınıflar birarada okuyorlar eve geldiğimde canım çıkmış oluyor gidiş gelişde sorun tabi o yüzden çok istiyodum gitmeyi ama hayırlısı olsun zaten bu sene çok gitmeyecem okula doğum izni ücretsiz izin derken geçecek bu sene seneye Allah büyük artık...
inanmıyorum yaaa!!!! bu kadar atanmak isteyen öğretmen var bu devlet neden oraya öğretmen getirmiyor neden!!!! zaten devlet devletlikten çıktı neyse ben ağzımı açmayım siyaset yapmayım şimdi.
kolay gelsin cnm çok sana işin gerçekten çok zor
hakkinda hayirlisi olsun canim insallah seneye diledigin bi yerde tayinin cikar sende rahat edersin olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?