miracle inanmiyorum yani birsuru ogretmen acikta!
allah kolaylık versin canım,inşallah oraya da birkaç öğretmen daha atanır senin de yükün hafifler biraz daha :S aman tanrım ya ne zor iş :Saynen tatlım bi tane ücretli öğretmen gönderiyorlar onlarında aldığı çok bi para değil köye gelmek istemiyorlar çoğu yola giidyor diye çocuklarla beraber bende rezil oluyorum işin içinde olunca iice nefret ediyorsun...sagol canım..
sagol canım benim inş.azcık rahat edeceğim bi yere gidebilirim:)
Selam kızlar 5-6 saattir hastanedeydim çok yoruldum, muayene oldum kan verdim 3 kere sonuçlarını almak için bekledim of of..
Çok şükür bebişim iyi, 800gr 32.5 cm olmuş Maaşallah kuzuma..
şeker testim yapıldı açlık 82 1 saat sonrası da 127 çıktı gayet iyi dedi doktorum.
Kan sayımı yaptırdım o da iyi çıktı, demir hapımı günde ikiye çıkardı doktorum.
bir dahaki randevum 1 ay sonra..
1 ayda 3 kilo almışım toplam 6.6 kilo olmuş oldu, doktorum 1 ayda 3 kilo aldım diye biraz azarladı beni, hamur işi tatlı tuzlu beyaz ekmek yasak kepekli ekmek ye onun yerine dedi. meyve sebze balık tüketmeye devam dedi..
allah kolaylık versin canım,inşallah oraya da birkaç öğretmen daha atanır senin de yükün hafifler biraz daha :S aman tanrım ya ne zor iş :S
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder.Selam kızlar 5-6 saattir hastanedeydim çok yoruldum, muayene oldum kan verdim 3 kere sonuçlarını almak için bekledim of of..
Çok şükür bebişim iyi, 800gr 32.5 cm olmuş Maaşallah kuzuma..
şeker testim yapıldı açlık 82 1 saat sonrası da 127 çıktı gayet iyi dedi doktorum.
Kan sayımı yaptırdım o da iyi çıktı, demir hapımı günde ikiye çıkardı doktorum.
bir dahaki randevum 1 ay sonra..
1 ayda 3 kilo almışım toplam 6.6 kilo olmuş oldu, doktorum 1 ayda 3 kilo aldım diye biraz azarladı beni, hamur işi tatlı tuzlu beyaz ekmek yasak kepekli ekmek ye onun yerine dedi. meyve sebze balık tüketmeye devam dedi..
sağol canımm aminn inş. atanır birileri ya da ben giderim...
Hayat zor artık,allah kolaylık versin tüm öğretmenlere tüm memurlara herkese.Umarım herkesin ataması her şeyi düzene girer
gözün aydın esra cım darısı başımıza ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım
ben de günde 2 demir hapı içiyorum demir düzeyi 10.4 çıktı dr çok düşük dedi
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder.
Kepekli ekmek çok yeme buğday,tam tahıllı,kepekli sıraya koyarak ye bence.kepekli bitince buğday al o bitince tam tahıllı çavdar vs. sürekli kepekli yemek iyi değil kasların erir canım.
yok hayatım ya 5te dediler daha da yok gelir herhalde gelmezse yakcam başlarını zaten.neyse vakit geçiyor eşimin gelmesine yakın gelsinler bari o evdeyken daha iyi olur.Asoo getırmedı mı salak herıfler odayı daha.. Nalan ın perrdelerı oyle kac gun surdu. bu adamlar nıye boyşe yaa sankı bedava ıs yaptırıoruz parasıyla degıl de..
fransadan biri var canm C'li bişi celisenius mu bilmiyorum valla öyle bir nickli biri:) fransadayım demiştikızlar burda fransadan ve asutralyadan kımse var mı bızden?
ben varim ya prop =) ne oldu ki
fransadan biri var canm C'li bişi celisenius mu bilmiyorum valla öyle bir nickli biri:) fransadayım demişti
ya kızlar çanta aldınız mı hastane cantası. öf ne alsam nike a mı baksam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?