- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
düşünmemlazım sen fransadaydın demiiiii... evet asocum otekını de hatırladım yakın zamanda turkıyeye gelıp dönmüştü hatta..
bişi olmadı ya siteme girenlere bakıorum da fransadan hergun gırılıo nerdeyse ben de kesın bızden bırıdır hergun gırıldıgıne gore dıye dusundum :)) biri Roubaix diye bi yerden biri de Malesherbes :)) ay nereler kı oralar hıc bılmıom :))
valla ben çanta almıcam evdeki küçük boy valizime koycam ancak sığar hatta orta boy valizi bile alabilirm:))) 2 gece kalıncak muhtemelen gecelik kirlenir fln yedek lazım aynı şekilde iç çamaşırları bakım kremleri fln filan.kokoş olmak lazım hastanede resimler çekilcek hep=)))))ya kızlar çanta aldınız mı hastane cantası. öf ne alsam nike a mı baksam acaba
ben hastane çantası almayı düşünmüyorum kzılar ya belki yanlış düşünüyorumdur ama
normal seyahat cantası gibi bir çantaya gerekli olan malzemeleri yerleştirdim mi yeter diye düşünüyorum
dusunmemlazım sen hangısısın :)) nerde oralar yaaaa :) ben heeeç bilmiorum oraları :))
prop acik adresim de cikiyomu kiz :roflol:
ben paris merkeze yani kuleye yaklasik 1 saatlik mesafedeyim canim. burasi orasi. malesef deniz kiyisinda degilim. deniz manzarali bir evde buyumus biri olarak zorlandigim konulardan biri o oldu
pöfff eşim biraz gecikecekmiş(( bende buraya takılayım bariii ..
sıcaktan bayılcam şimdi çok terledım oturduğum yerde .
buzz gibi su dökünsem ne güsel olurr yanıyooooommmmmm
benımkı dun 11de mı ne geldı daha da dıo kı bugun de gec gelcem ya ben napıım ya bennnnnnnn.... kucagımda cocukla koca yolu beklıorumpöfff eşim biraz gecikecekmiş(( bende buraya takılayım bariii ..
sıcaktan bayılcam şimdi çok terledım oturduğum yerde .
buzz gibi su dökünsem ne güsel olurr yanıyooooommmmmm
prop teknolojiden biraz uzagim ben isimi gorecek kadar ilgileniyorum sadece :) aslinda korkulur yani.. suc isledigimden falan degil tabi ki, lafin gelisi dedim saptirma..
malzerb diye okunuyor.
benim ayagimda corap bile var!
benımkı dun 11de mı ne geldı daha da dıo kı bugun de gec gelcem ya ben napıım ya bennnnnnnn.... kucagımda cocukla koca yolu beklıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?