2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol: :roflol: vay vay sen gorebiliyorsun yani nerede oldugumuzu =) ahah cok komik ya...
ben kk ya geldikce sana da ugruyorum
biri benim ama oburunu bilemiyorum.. naniknanik

ben hastane çantası almayı düşünmüyorum kzılar ya belki yanlış düşünüyorumdur ama
normal seyahat cantası gibi bir çantaya gerekli olan malzemeleri yerleştirdim mi yeter diye düşünüyorum

ya kızlar çanta aldınız mı hastane cantası. öf ne alsam nike a mı baksam acaba
valla ben çanta almıcam evdeki küçük boy valizime koycam ancak sığar hatta orta boy valizi bile alabilirm:))) 2 gece kalıncak muhtemelen gecelik kirlenir fln yedek lazım aynı şekilde iç çamaşırları bakım kremleri fln filan.kokoş olmak lazım hastanede resimler çekilcek hep=)))))

ben de canta almıcam evdekı kucuk valızı hazırlıcam.. ya da spor valızlerımden bırını onlar kucuk valıze gore daha buyuk :)

ben paris merkeze yani kuleye yaklasik 1 saatlik mesafedeyim canim. burasi orasi. malesef deniz kiyisinda degilim. deniz manzarali bir evde buyumus biri olarak zorlandigim konulardan biri o oldu

figen - esra gözünüz aydın kısslarr sonuçlarınızın ii çıkmasına sevindimmopuyorumnanaktan

prop acik adresim de cikiyomu kiz :roflol:

ay sacmalama tabı kı hayırrrrr :))
ülke şehir çıkıyo.. ve IP adresın halıyle.. herhangı bır problem durumunda ben senın hakkında suc duyurusunda fln bulunsam mesela ya da sen bı suç ışlesen o IP adresıyle polıs senın sokak kapı numarana kadar bulabılıo ama işte :)

ben paris merkeze yani kuleye yaklasik 1 saatlik mesafedeyim canim. burasi orasi. malesef deniz kiyisinda degilim. deniz manzarali bir evde buyumus biri olarak zorlandigim konulardan biri o oldu

orası neresı yanı ıkı adres verdım ya hangısı senınkı oluyo malesherbes denılen yer mı.. ay bu fransızca cok zor :))

pöfff eşim biraz gecikecekmiş (( bende buraya takılayım bariii ..
sıcaktan bayılcam şimdi çok terledım oturduğum yerde .
buzz gibi su dökünsem ne güsel olurr yanıyooooommmmmm

prop teknolojiden biraz uzagim ben isimi gorecek kadar ilgileniyorum sadece :) aslinda korkulur yani.. suc isledigimden falan degil tabi ki, lafin gelisi dedim saptirma..
malzerb diye okunuyor.

pöfff eşim biraz gecikecekmiş (( bende buraya takılayım bariii ..
sıcaktan bayılcam şimdi çok terledım oturduğum yerde .
buzz gibi su dökünsem ne güsel olurr yanıyooooommmmmm
benımkı dun 11de mı ne geldı daha da dıo kı bugun de gec gelcem ya ben napıım ya bennnnnnnn.... kucagımda cocukla koca yolu beklıorum
prop teknolojiden biraz uzagim ben isimi gorecek kadar ilgileniyorum sadece :) aslinda korkulur yani.. suc isledigimden falan degil tabi ki, lafin gelisi dedim saptirma..
malzerb diye okunuyor.

:))) hahahahaha valla dogru dıosun ama bu ınternet boyle bısı işte..
ben bı les halles dıye bı yer bılıorum :)) eski bi yerlesım alanı demiiiiiii... okulda gösterttilerdi :)))

benımkı dun 11de mı ne geldı daha da dıo kı bugun de gec gelcem ya ben napıım ya bennnnnnnn.... kucagımda cocukla koca yolu beklıorum

ahh kıyamammmm :1hug:
telefonda gecıkıcem dıyor bende bozuldum bişey dıyemedım noldu dıyor bıde boshayallersmile
benımkı arada gec gelıyor bende sıkılıyorum çok ama iiki burası var

Ahh propcumm sneinki artık niye gecikiyor kız.adamcağız nüfusu artırınca çok çalışmaya başladı napsın:)
benimki de gelcek birazdan.

kiz burasi biraz serin ne edem yani.. havuze denize biyere gidemiyomusun.. ay ne ozledim suya girmegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…