2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kiz burasi biraz serin ne edem yani.. havuze denize biyere gidemiyomusun.. ay ne ozledim suya girmegi

keşke burasıda serin olsa .. malesef cnm eşim ramazandan sonra izin alacak gidemicez denize. havuzada gitsemde giremem koca göbeğimle o yuzden evde yanmaya dewaammm
ama bırazdan buz gibi suyla duş almayı düşünüyorum . napam idare etçez :))

asocum benım herıfın gozunu para burudu heralde:roflol: cok yogunlar bu hafta cooookkkk..
yaren burası olmasa netcez ben de bılmıom..
dusunmemlazım parstekının tarıhı degerı var ama dogru soyluosun haller bolgesı gıbı bısı demek butun sehırlerde vardır

ayyyy sızın orda plaj var ben gordummm cok guzeldı nıye oraya gıtmıosun :))

ben duşa girim bari. böyle olmucak yapış yapış oldum .
bayılcam yoksa kımsenınde haberi olmucak ...
rahatlayım şöleee

eeee aldın o kadar çok şey soktun adamı masrafa napsın garibim:))))))): pPpPp

ayyyy sızın orda plaj var ben gordummm cok guzeldı nıye oraya gıtmıosun :))

evet yapay plajımız var . ama gitmedim hiç.
kendımı bikiniyle falan düşünemıyorum o yuzden gidemem .
arkadaşlar havuza gidiyolarmış banada dediler ama ben almıyım dedim ...

eeee aldın o kadar çok şey soktun adamı masrafa napsın garibim:))))))): pPpPp

aldım valla da hepsı gereklı be guzelım sen de bılıosun... daha da dolu eksık var bıtmıyorrrr bıtmıyorrrrrr...

odaya para vermedık bız yarısını benım aılem yarısını onun aılesı odedı onlara kakaladık zaten :))

evet yapay plajımız var . ama gitmedim hiç.
kendımı bikiniyle falan düşünemıyorum o yuzden gidemem .
arkadaşlar havuza gidiyolarmış banada dediler ama ben almıyım dedim ...

evet ben gprunce cok sasırmıstım.. ama super bı dusunce.. tıklım tıklım oluodur gercı dımıı..
hem ben gondolla nehırde de gezzzzdııımmm.. hem de boyle buyuk bı park gıbı bı yer vardı oraya da gıtttıııımmmm.. hemı de bısı yedım cok meshurdu ama unuttum adını borektı galıba :)) eskısehır guzel ben sevdım..

oooo süper işte ne güzle olmuş ödesinler:) benim annem de çok çırpınıyor onu alıcam bunu alcam diye. ama babaannesi sormuyo bile.ben de bebeğimi sevdirmicem onlara elleirne bile vermicem zaten hıh:)yaşasın kötülük
aso sen deyince benim de cekti simdi.. ama soleme prop kiziyo o diyette
ay çok çekti yedim bilekeşke fırından çıkmış taze ekmek olsa daha lezzetli olurdu.
her sbh bı yemek kasıgı bal yıyodum ekmege surup tereyagıyla dıyetısyen ne gerenk var dedı ne gerenkkkkk...
o diyetisyenin beeeeen:))))))))) azar azar her şeyden yendikten sonra bişeycik olmaz bişeycik.

yaren hani bijuyla sizin alt acma minderlerinizi cok begenmistim ya, annem almis ayicikli, battaniyesi de var takimmis. camdan gosterdi. cok sevindirik oldum

prop cok da kasma bence asiri bi kilon yok. yani istikrarli birsekilde devam etmen cok guzel ama canin cok cekince de tadina bak o kadardan bisey olmaz ya.. yazik belki oglun istiyodur ama dimi :)

aso ben bi tane tost, bi tane de tereyagiyla ekmegi kizartiyorum bos bos, kahvaltida tosttan sonra arasina bal surerek yiyorum.. fff ben de kalkayim bi lokma yiyeyim bi tarafim siser yoksa

evet güsel gerçekten. ama çok kalabalık oluyor .
oooo ben bıle gezmedım gondolla porsuğumuzda midem bulanır die -tatlicadiarzu-
sen ne zaman geldın ?
baya değişti gerçekten eskişehirimiz çok süpper oldu zemuszemus

yaren hani bijuyla sizin alt acma minderlerinizi cok begenmistim ya, annem almis ayicikli, battaniyesi de var takimmis. camdan gosterdi. cok sevindirik oldum

ayy ne güsell .. demiştin zaten annem alır diye . çok güsel oluyor onlar gerçekten .
güle güle kullan canım çişleri temızlerken kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…