- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
oooo süper işte ne güzle olmuş ödesinler:) benim annem de çok çırpınıyor onu alıcam bunu alcam diye. ama babaannesi sormuyo bile.ben de bebeğimi sevdirmicem onlara elleirne bile vermicem zaten hıh:)yaşasın kötülük
evet yaren cok guzel gercekten...
bi selametle dogsunlar da... ben ufak ufak tirsmaya basladim az kaldi..
kizlar epidural vurdurmayi dusunuyor musunuz?
gecen sene gelmıstım yaren.. myıs gıbı flndı serındı bayag ruzgar vardı cok sasırmıstım..
ben kacıorum kızlar sımdılık.. kocamın da gelcegı yok.. bıraz yapacak iş arayım kendıme evde.. gorusuruz snr
aynen bende çok korkuyorum yaklaştıkçaa
geçen bi dizide kadın doğurdu bebeği falan gösterdi ben başladım ağlamaya eşimde bakıyo öleee. bende sen doğurmucan tabi ben doğurcam.. nasıl doğurcam benn diye ağladımmmmmmm eyvahedigeldismile:gitme:
aso, yaren bence güzel bir dogum hediyesi yaparlar. belki size belki para olarak verirler. sart yani... herhalde size begendirememekten korkuyorlardir da o yuzden bisey almamislardir :)
nereliler kayinvalidenler?
kocam tabı kı hala gelmedı..
ben de arkadaslarımı arayıp dogum gunumu organıze ettim teşvikiye de aksam yemegı yıcez gercı bısı yok özel :) ıckı ıcemeyınce tabı secılen mekanlar da ona gore oluo :)
benım esımın aılesı cok super o konuda hıc bısı alıp gelmezler ya parar yollarlar ya da beraber cıkarız.. e begenmıcegımı bılıolar oyle kolay kolay hıc şanslarını zorlamıolar saolsunlar :)
ramazan baslıo dımı yrn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?