2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet yaren cok guzel gercekten...
bi selametle dogsunlar da... ben ufak ufak tirsmaya basladim az kaldi..
kizlar epidural vurdurmayi dusunuyor musunuz?

aynenn benım annemde birsürü şey aldı . bide 3. torunu .
eşimin annesinde tık yok . ilk torunları bide. çok sinir oluyorum gerçekten . insan bikaç bişey alır merak eder gösterir bak şunu aldım bunu aldım. hoş onun aldıklarını beyenmemde. insan yınede beklıyor.
eşimde görüyor annemın aldıklarını .. bu hafta sonuda beşik alcak babam. onlar öleee beklıyolar bebek gelsın dıye. ama bişey almazlarsa bende sevdırmem.
ben şimdiden kızıma diyorum zaten karnımı sevip ananenı sev babanenı sevme dıye :roflol:

gecen sene gelmıstım yaren.. myıs gıbı flndı serındı bayag ruzgar vardı cok sasırmıstım..

ben kacıorum kızlar sımdılık.. kocamın da gelcegı yok.. bıraz yapacak iş arayım kendıme evde.. gorusuruz snr

evet yaren cok guzel gercekten...
bi selametle dogsunlar da... ben ufak ufak tirsmaya basladim az kaldi..
kizlar epidural vurdurmayi dusunuyor musunuz?

aynen bende çok korkuyorum yaklaştıkçaa
geçen bi dizide kadın doğurdu bebeği falan gösterdi ben başladım ağlamaya eşimde bakıyo öleee. bende sen doğurmucan tabi ben doğurcam.. nasıl doğurcam benn diye ağladımmmmmmm eyvahedigeldismile:gitme:

aso, yaren bence güzel bir dogum hediyesi yaparlar. belki size belki para olarak verirler. sart yani... herhalde size begendirememekten korkuyorlardir da o yuzden bisey almamislardir :)

yıne beklerız canım misafir ol gel banaa bebişinlee zemuszemus
görüşürüz cnm ne işler yapıcan ..
ben mayıştım kaldım sudan çıkamadım bitürlü rahatladım ama. kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

ben de melekler korusunun son bolumune denk gldim orda da kiz dogum yapti ama ben nasi dogurucam diye aglamadim da kucagima alicagimi hayal ettim sevincten agladim galiba :)

aso, yaren bence güzel bir dogum hediyesi yaparlar. belki size belki para olarak verirler. sart yani... herhalde size begendirememekten korkuyorlardir da o yuzden bisey almamislardir :)

ben hiç sanmıyorum öle bişiy bilmiyorumkismile
öyle küçücük altınla gelirlerse zaten ben yanlızken gelmesınler..
bi kere sormuştu ne alayım dıye okadar . ortadada bişey yok . sorcağına alda gelsene :mymeka: zaten görünce sinirlerim zıplıyor .
bende merak ediyorum . bakalım ne alacaklar :ecrin_bebek:

dün eşimin dayısına gittik kaynanamlarda geldi. bez aldık falan diye söyledık .
erkenden çişe alıştırın zaten diyor. bende öyle demeyle olmuyor . anca konuşunca falan söyler öyle alışır dedim. bi bez alcam diye erkenden çişemi alıştırcaz . alırız bez dedim sustu kaldı. ona neyse sankı o alacak bezı alsanaalsanasmile valla çok gıcık ya . ya ben sinir oluyorum her dediği bana ters gelıyor bılemıyorummm ama sevmıyoorummmmmm işteeeeeeeeeeeee

eşim gelıyormuşş hihoyyyt
çıkayım yawaş yawaş bnde.
iyi akşamlar . kocalarınız hemen gelır ınş.sizinde :CüvCüv:

nereliler kayinvalidenler?

eskişehirli.
bizede çok yakın . yürüyerek 10 dk da gidiliyor .
bebek olunca bızden çıkmaz artık benı sınır eder kesin.
gerçi ben başından yüz vermedim öyle gelip gitmez bende gitmem . eşimle akşamları gıderız. ona kalsa hergün ona gidelim yemek orda yapıp yıyelım . beraber gezmelere gidelim. ben baştan ağırlığımı koydum çokda ii yaptımmm :lepi:

yok bazi yorelerde yetismis insanlarin cimrilik problemi oluyo da ondan sordum. bi kiyamama oluyo bazilarinda ben burda bi kizla tanistim da onun kayinvalidesinin mantigi cok farkliydi..
bizimkilerde allaha sukur oyle bisey yok, yeterki alalalim, en iyisini, en pahalisini daha cok hoslarina gider. kendileri de alir. oyle iste, ama yonler farkli olsa da ille problemlerkeste oluyo yani..
salla gitsin bosver hamilesin :)

kocam tabı kı hala gelmedı..
ben de arkadaslarımı arayıp dogum gunumu organıze ettim teşvikiye de aksam yemegı yıcez gercı bısı yok özel :) ıckı ıcemeyınce tabı secılen mekanlar da ona gore oluo :)
benım esımın aılesı cok super o konuda hıc bısı alıp gelmezler ya parar yollarlar ya da beraber cıkarız.. e begenmıcegımı bılıolar oyle kolay kolay hıc şanslarını zorlamıolar saolsunlar :)

kız zaten yarın ramazanın ilk günü ne içkisi, mecburen içkisiz kutlayacaksınız....

eşimin aileside öle biz beğeniyoruz onlar paraları yolluyo sonradan sağolsunlar...ben kendi ailemle görüşmediğim için maalesef onların öle bi katkısı olmuyo bize...

gece 2 porsiyon meyve vermiş bu hatun bana...gece saat kaçta yencek acaba, şimdimi yesem, daha geçe kalırsam midemi yakar diye korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…