nalan en son ne yıceksen yatmadna 2 saat once..
o saatten snr su bıle ıcmemeye calıs dedı bana kadın çişe kalkma derdımız oldugu ıcın :)
:)) tabı kı suyun bı sakıncası yok, ama ben boyle bı derdım var dıyınce care olarak bunu soyledı kı gece cıse kalkmayayım ya da 1 sefer kalkayım işte bende ıse yaradı bakalım..
o liste işi de sıkıcı hani tek tek nası yazacaksın
aman ne bilim her öğün ne yedin tam olarak yaz dedi, c.tesi birlikte bi bakalım, zorlandığın yerler varsa tekrar üzerinden geçeriz dedi, zaten cep numarasını ve mailini felan verdı, zorlandığın ya da takıldığın bi şi olursa ara ya da mail at dedi...
hepimize hayırlı ramazanlar
her ne kadar oruç tutamayacak olsak da Rabbim bu ayın mağfiretinden eksik etmesin bizi
günaydın uleynnnn.. spora gıdım de geleyım.. gorusuruz..
ayyyy ben de ben de ben de öyle diyorum.Hiç sevmesin babaannesini halasını hem de hiiiiç.onlar sevmeye kalkışınca ağlasın inşallah.uzak olsun onlardan.zaten bebek hissedermiş umarım hissediyordur.aynenn benım annemde birsürü şey aldı . bide 3. torunu .
eşimin annesinde tık yok . ilk torunları bide. çok sinir oluyorum gerçekten . insan bikaç bişey alır merak eder gösterir bak şunu aldım bunu aldım. hoş onun aldıklarını beyenmemde. insan yınede beklıyor.
eşimde görüyor annemın aldıklarını .. bu hafta sonuda beşik alcak babam. onlar öleee beklıyolar bebek gelsın dıye. ama bişey almazlarsa bende sevdırmem.
ben şimdiden kızıma diyorum zaten karnımı sevip ananenı sev babanenı sevme dıye :roflol:
hahahahahha hiç sanmam:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cepleri akrep dolu onların:)aso, yaren bence güzel bir dogum hediyesi yaparlar. belki size belki para olarak verirler. sart yani... herhalde size begendirememekten korkuyorlardir da o yuzden bisey almamislardir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?