2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepimize hayırlı ramazanlar
her ne kadar oruç tutamayacak olsak da Rabbim bu ayın mağfiretinden eksik etmesin bizi

nalan en son ne yıceksen yatmadna 2 saat once..
o saatten snr su bıle ıcmemeye calıs dedı bana kadın çişe kalkma derdımız oldugu ıcın :)

nalan en son ne yıceksen yatmadna 2 saat once..
o saatten snr su bıle ıcmemeye calıs dedı bana kadın çişe kalkma derdımız oldugu ıcın :)

ben gün içerisinde 3-5 litre arası su içtiğim için mecburen gece en az 4-5 kere tuvalete kalkıyorum ve her kalktığımdada dilim damağıma yapışmış oluyo mecburen su içiyorum bunu dr. da söledim o da bunun gayet normal olduğunu içmeye devam edebileceğimi söledi, hiç bi sakıncası yokmuş...

:)) tabı kı suyun bı sakıncası yok, ama ben boyle bı derdım var dıyınce care olarak bunu soyledı kı gece cıse kalkmayayım ya da 1 sefer kalkayım işte bende ıse yaradı bakalım..

o liste işi de sıkıcı hani tek tek nası yazacaksın

aman ne bilim her öğün ne yedin tam olarak yaz dedi, c.tesi birlikte bi bakalım, zorlandığın yerler varsa tekrar üzerinden geçeriz dedi, zaten cep numarasını ve mailini felan verdı, zorlandığın ya da takıldığın bi şi olursa ara ya da mail at dedi...

eh ne diyim, cok kolay gelsın..

barbunyaları ayıkladım şu anda haşlanıyolar, yarında pişiririm akşama kadar soğur akşamda sebze yemeği olarak onu yerim...

kizlar hayirli geceler ramazan ayi hepimize saglik mutluluk bereket gerirsin hersey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun propppppppppppp yani burcucummmmmm a.s.

Günaydııınnn... Herkese hayırlı ramazanlar... Allah oruçlu olanlara sabır versin bu ne sıcak böyle işe gelene kadar her yerim su gibi oldu gözlerim karardı

ayyyy ben de ben de ben de öyle diyorum.Hiç sevmesin babaannesini halasını hem de hiiiiç.onlar sevmeye kalkışınca ağlasın inşallah.uzak olsun onlardan.zaten bebek hissedermiş umarım hissediyordur.
aso, yaren bence güzel bir dogum hediyesi yaparlar. belki size belki para olarak verirler. sart yani... herhalde size begendirememekten korkuyorlardir da o yuzden bisey almamislardir :)
hahahahahha hiç sanmam:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cepleri akrep dolu onların:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…