Günaydııınnn... Herkese hayırlı ramazanlar... Allah oruçlu olanlara sabır versin bu ne sıcak böyle işe gelene kadar her yerim su gibi oldu gözlerim karardı
ayyyy ben de ben de ben de öyle diyorum.Hiç sevmesin babaannesini halasını hem de hiiiiç.onlar sevmeye kalkışınca ağlasın inşallah.uzak olsun onlardan.zaten bebek hissedermiş umarım hissediyordur.
Aminnnn..
Puhahaha öyle deme nan bir de tam tersi olur Allah korusun boşver böyle şeyleri düşünme..
Noldu bebeğin odası geldimi??
aynen yaa saat 10a kadar süre verdim gelmezlerse yediler bokuhiç şaşırmadım aso. bu mobilyacıların doğru söyleyeyini zamanında gelenini bulmak imkansız gibi bişey :umursamaz:
inşallah bugün sözlerini tutlarlar da temizlikçi temizler
Üstümde biraz kısa şort var eşim sabah evden çıkarken diyorki mobilyacılar gelince şortunu değiştir görünen bir şort giy lütfen dedidedim hamileyim adamlar beni napsın çok belli ya hamileliğin sanki diyor:)))))))
=))))) bakalım gelicekler mi telefonu elime aldım arasam mı diye düşündüm hadi dedim son 15 dakika.Off bari hemen gelseler de çabuk kursalar odayıCanım eşin haklı sen az daha uzun bi şort giy ne olur ne olmaz :)) Yarım saat kaldı mobilyalara kavuşmana. Tabi sözlerini tutarlarsa
45 dakikaya kadar gelceklermiş yaaa ooooooffff başlıcam yapcakları işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?