2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize günaaaaydınlarrr,
Dün akşam 10.30'a kadar oda gelsin diye bekledim.7.30da aradığımda yoldalar geliyorlar dediler.yalana bak! saat 10.30'da geldiler e haliyle güvenlik onları o saatte siteye sokmadı.Bugün getircekler 10a kadar getirmezlerse mağazalarını başlarına yıkıcam.Evde temizlikçi var kadın varken olsun her şeyde silinsin istiyorum.

Propişkooooooom doğum günün kutlu olsunnnnnn =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hihoyyyt

Günaydııınnn... Herkese hayırlı ramazanlar... Allah oruçlu olanlara sabır versin bu ne sıcak böyle işe gelene kadar her yerim su gibi oldu gözlerim karardı

Aminnnn..

ayyyy ben de ben de ben de öyle diyorum.Hiç sevmesin babaannesini halasını hem de hiiiiç.onlar sevmeye kalkışınca ağlasın inşallah.uzak olsun onlardan.zaten bebek hissedermiş umarım hissediyordur.

Puhahaha öyle deme nan bir de tam tersi olur Allah korusun boşver böyle şeyleri düşünme..

Noldu bebeğin odası geldimi??

hiç şaşırmadım aso. bu mobilyacıların doğru söyleyeyini zamanında gelenini bulmak imkansız gibi bişey :umursamaz:
inşallah bugün sözlerini tutlarlar da temizlikçi temizler

Aminnnn..

Puhahaha öyle deme nan bir de tam tersi olur Allah korusun boşver böyle şeyleri düşünme..

Noldu bebeğin odası geldimi??
allah korusun kızzz allah yazdıysa bozsun.allahım ramazanın ilk günü dualarımı kabul et de kızımla beni o sinsi insan topluluğundan uzak tut yarabbiiiim:)
Yok kız gelmedi saat 10a kadar süre verdim geldiler geldiler gelmediler boku yediler.dün gece güvenlik içeriye almadı onları yapcak bir şey yok o saatte gelirlerse almazlar tabi.sabah 9da işbaşı yapıyoruz ilk iş size gelcez dediler ama görcez.
hiç şaşırmadım aso. bu mobilyacıların doğru söyleyeyini zamanında gelenini bulmak imkansız gibi bişey :umursamaz:
inşallah bugün sözlerini tutlarlar da temizlikçi temizler
aynen yaa saat 10a kadar süre verdim gelmezlerse yediler boku

Üstümde biraz kısa şort var eşim sabah evden çıkarken diyorki mobilyacılar gelince şortunu değiştir görünen bir şort giy lütfen dedi dedim hamileyim adamlar beni napsın çok belli ya hamileliğin sanki diyor:)))))))

Herkese günaydınlar yine sıcak bir İstanbul sabahı.
Ramazan ayı herkese hayırlı olsun. Allah oruç tutanlara sabır ve kolaylık versin inşallah.

Canım eşin haklı sen az daha uzun bi şort giy ne olur ne olmaz :)) Yarım saat kaldı mobilyalara kavuşmana. Tabi sözlerini tutarlarsa

Canım eşin haklı sen az daha uzun bi şort giy ne olur ne olmaz :)) Yarım saat kaldı mobilyalara kavuşmana. Tabi sözlerini tutarlarsa
=))))) bakalım gelicekler mi telefonu elime aldım arasam mı diye düşündüm hadi dedim son 15 dakika.Off bari hemen gelseler de çabuk kursalar odayı

ay aradım bileee aaaaaaa bunlarla mı uğraşcam ya.hemen arıyorum abla kusura bakmayın fln dedi bakalım görcez bakalım

Ayy benim kayınvalidemlede çözülememiş araba sorunumuz var o kadar sinir oluyorum kiii anlatamammm sesimi çıkarmıyorum eşimde hediye söylenmez diyor cık cık ya benim bebeğim kullancak dimi benim istediğim olmalı

eşimle bir kaç küçük tartışmamız oldu bu yüzdenn beğendiğim bir kaç model var söylemeyi düşünüyorum vallahi banane yaa

gedip alırım onlarınkide süs dururr ay aç sor dimi sen ne istiyorsunn

hepsi aynı anam bunların pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…