aynen yaaa uyuzlar neyse kaldı 40 dakikaları.bir gelmesinler bakalım bu kez de.UyuzlarAhh be canım hepsi böyle bu adamların insanı sinir hastası ederler
aman hepsi aynı hepsiii gıcıklar.sakın siz böyle kaynana olmayın haaa potansiyel kaynana adayları=)))))Ayy benim kayınvalidemlede çözülememiş araba sorunumuz var o kadar sinir oluyorum kiii anlatamammm sesimi çıkarmıyorum eşimde hediye söylenmez diyor cık cık ya benim bebeğim kullancak dimi benim istediğim olmalı
eşimle bir kaç küçük tartışmamız oldu bu yüzdenn beğendiğim bir kaç model var söylemeyi düşünüyorum vallahi banane yaa
gedip alırım onlarınkide süs dururr ay aç sor dimi sen ne istiyorsunn
hepsi aynı anam bunların pöfff
ay aradım bileee aaaaaaa bunlarla mı uğraşcam ya.hemen arıyorum abla kusura bakmayın fln dedi bakalım görcez bakalım
aynen yaaa uyuzlar neyse kaldı 40 dakikaları.bir gelmesinler bakalım bu kez de.Uyuzlar
aman hepsi aynı hepsiii gıcıklar.sakın siz böyle kaynana olmayın haaa potansiyel kaynana adayları=)))))
gunaydin kizlar zemuszemus
gunaydin kizlar zemuszemus
yarın dr. kontrolüm ve şeker yüklemem var. inşallahhhhh ii haberlerle gelirim inşallahhhh
sanada günaydın hoşgeldin
günaydın hazalcım hoşgeldin
yarın dr. kontrolüm ve şeker yüklemem var. inşallahhhhh ii haberlerle gelirim inşallahhhh
dün diyetisyene gittim kizlar..
troid testlerimide yaptirdim.Herşey normal çikti maşallah
artik tatli çikolata filan yasak bana.kilo almamam gerekiomuş bundan sonra.
liste beni biraz korkutmuş olsa da harfi harfine uymayi düşünmekteyim..
çok karpuz ve yoğurt tüketen biri olarak fazlasiya kisitlanmiş olmalari şu an beni tedirgin ediyor..
napiim..bunada alişcam elbet...
Günaydın şeker,günaydın kızlar nasılsınız.prop nice senelere cnm
acayyip uykusuzum yaa.hiç uyuyamıyorum geceleri.ne olcak bu halim
Herkes diyette ya resmen hepinize çooook kolay gelsin kızlar,kendimi diyette düşenemiyorum yapamam çünkü mümkün diil.Lisedeyken 1-2 kilo vereyim diye diyete başlamıştım tam tamına yarım saat sürdü diyetimbir daha da yapmadım ömrüm boyuncakaydirigubbakcemile3
Herkes diyette ya resmen hepinize çooook kolay gelsin kızlar,kendimi diyette düşenemiyorum yapamam çünkü mümkün diil.Lisedeyken 1-2 kilo vereyim diye diyete başlamıştım tam tamına yarım saat sürdü diyetimbir daha da yapmadım ömrüm boyuncakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız.prop nice senelere cnm
acayyip uykusuzum yaa.hiç uyuyamıyorum geceleri.ne olcak bu halim
:))))))) yok değildim ama lise takıntısı işte 1-2 kilo vereyim bari dedim herkes rejim yapıyo diyeasom sen lisedeyken kilolumuydun kizz? gecen gun gecmisi bi bakiim dedim bayagi bi gecmis ama orda sen, nalan, biju ve burcunun resmini gordum bulusma gunu resmi masaallah pek hos hatunlarsiniz.ama sen o kadan zayif gelmedin bana gobus ekledigin fotolarda bayagi bi zayif duruyosun ama yuzun daha toplu gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?