2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh be canım hepsi böyle bu adamların insanı sinir hastası ederler
aynen yaaa uyuzlar neyse kaldı 40 dakikaları.bir gelmesinler bakalım bu kez de.Uyuzlar
aman hepsi aynı hepsiii gıcıklar.sakın siz böyle kaynana olmayın haaa potansiyel kaynana adayları=)))))

ay aradım bileee aaaaaaa bunlarla mı uğraşcam ya.hemen arıyorum abla kusura bakmayın fln dedi bakalım görcez bakalım

cık cık bu mobilyacıların hepsi aynı birde perdecilerr çok çektim bendee evimi yerleştirirken herşey bitmişti benim perdeler kalmıştı ben kalın perdelerimi yere değsin istemiştim üstüne bastıra bastıra söyledim haa yere değecek diğe, yapmamışlar gıcıklar salon perdesini geri göndervierdim ama gene istediğim gibi olmamıştı aklıma geldi sinir oldumm

dün diyetisyene gittim kizlar..
troid testlerimide yaptirdim.Herşey normal çikti maşallah
artik tatli çikolata filan yasak bana.kilo almamam gerekiomuş bundan sonra.
liste beni biraz korkutmuş olsa da harfi harfine uymayi düşünmekteyim..
çok karpuz ve yoğurt tüketen biri olarak fazlasiya kisitlanmiş olmalari şu an beni tedirgin ediyor..
napiim..bunada alişcam elbet...

günaydınnn kızlarrr hayırlı günler herkese
hayırlı bereketli ramazanlarrrr
proppppp doğum günün kutlu olsun canım. sen benden yaşlısın aklinialirimsmile

yarın dr. kontrolüm ve şeker yüklemem var. inşallahhhhh ii haberlerle gelirim inşallahhhh

Herkes diyette ya resmen hepinize çooook kolay gelsin kızlar,kendimi diyette düşenemiyorum yapamam çünkü mümkün diil.Lisedeyken 1-2 kilo vereyim diye diyete başlamıştım tam tamına yarım saat sürdü diyetim bir daha da yapmadım ömrüm boyuncakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız.prop nice senelere cnm
acayyip uykusuzum yaa.hiç uyuyamıyorum geceleri.ne olcak bu halim

sanada günaydın hoşgeldin

günaydın hazalcım hoşgeldin

hosbulduk kizlar.

yarın dr. kontrolüm ve şeker yüklemem var. inşallahhhhh ii haberlerle gelirim inşallahhhh

hemsom nasilsin yaa? insallah hayirli haberlerle gelirsin benim seker yuklemem ayin 16 sinda.
bu arada herkese hayirli ramazanlar ne kadar tutamasakta ramazanin diger gunlerden ayri bi havasi var yaa gerci ben burda pek anlamiyorum ama turkiyedeyken ne kadar guzeldi 2 senedir goremiyorum ramazanin tr de neyse hayirlisi artik burayada aliscaz.

prop dogum gunun kutlu olsun cnm esin ve bebisinle nice senelere opuyorumnanaktan

Allah'ın izni ile üstesinden gelirsin canım. Zaten birçok arkadaşımız diyette. Herkes birbirine destek oluverir. Ben de çok merak ediyorum test sonuçlarımı 10 gün sonra yaptırıcam inşallah

İnşallah canımmm

Günaydın şeker,
ayy sorma hiç ben de aynı şekildeyim.akşamları 11de uykum geliyor azcık kestiriyorum sonra bitti sabaha kadar yarım yalamalk uyku oof

eheheheh odamız geldi kızlar birazdan evde olur.Güvenlik aradı yollayalım mı diye:) 6 dakika erken geldi aferin aferin adam oluyolar demekki fırçalamak gerekiyormuş

asom sen lisedeyken kilolumuydun kizz? gecen gun gecmisi bi bakiim dedim bayagi bi gecmis ama orda sen, nalan, biju ve burcunun resmini gordum bulusma gunu resmi masaallah pek hos hatunlarsiniz. ama sen o kadan zayif gelmedin bana gobus ekledigin fotolarda bayagi bi zayif duruyosun ama yuzun daha toplu gibi geldi bana.

bende hayatimda ilk kez diyetisyene gittim.kendimi kapana kisilmiş gibi hissediyorum

ohaoldumsmile

bende hiç uyuyamiorum geceleri.bi sabahin köründe kalkip işe geliorum..öyle yoruldum ki anlatamam..bu sabah fenalik geçiriodum nerdeyse şirkette sicaktan.
aysonuna kadar sabir sabir...

:))))))) yok değildim ama lise takıntısı işte 1-2 kilo vereyim bari dedim herkes rejim yapıyo diye zayıf görmedin mi beni? bilmem bunu hayatım boyunca diyen ilk kişi sen oldun:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…