2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sıcağı da geçtim karnımdan dolayı uyuyamıyorum.yan yattığımda bile karnımı ağrıtıyo sıpa:) hemen başlıyo tekmelere tokatlara.Hazır ol uyutmıcam seni diyor galiba

eheheheh odamız geldi kızlar birazdan evde olur.Güvenlik aradı yollayalım mı diye:) 6 dakika erken geldi aferin aferin adam oluyolar demekki fırçalamak gerekiyormuş

bende daha ne oda waaaaaar ne bişii..

nerden aldin takimi?

ben sıcağı da geçtim karnımdan dolayı uyuyamıyorum.yan yattığımda bile karnımı ağrıtıyo sıpa:) hemen başlıyo tekmelere tokatlara.Hazır ol uyutmıcam seni diyor galiba

bikaç sefer banada yapti aynisini gece.dur kizim diyip okşuyaorum azcik duruyo.
o da olmazsa babasi sewio azcik konuşuyo o zaman sessizleşio.

bi de işyerinde oynamio pek.sanirim çalişmamdan yana diil :)))

gözün aydın asoo.ee halletmek lazım artık şunun şurasında ne kaldı dimi.çok hantal hissediyorum kendimi.hafiflemek için ne yapmam lazım ya.galiba doğurmam lazım :)))

bikaç sefer banada yapti aynisini gece.dur kizim diyip okşuyaorum azcik duruyo.
o da olmazsa babasi sewio azcik konuşuyo o zaman sessizleşio.

bi de işyerinde oynamio pek.sanirim çalişmamdan yana diil :)))
vay cimcime vaaaayyy.çok cadılar çooook.Bizimki de babacı öyle böyle değil. Acayip tepki veriyor babasına. tatildeyken 1 gün hiç hareket etmedi diye moralim bozuldu çok babası kafasını karnıma koydu kızıyla iletişime geçti başladı tekmelere:) çok fena babacı

gözün aydın asoo.ee halletmek lazım artık şunun şurasında ne kaldı dimi.çok hantal hissediyorum kendimi.hafiflemek için ne yapmam lazım ya.galiba doğurmam lazım :)))
halletcek çok iş var daha bitmek bilmiyor ki.Ay hala taşıyamadılar adamlar kapı çalsın diye bekliyorum dört gözle:)ay adamlar bir d eniyetliyse yazık bu sıcakta yaa allah yardımcıları olsun :S hem sıcak hem iş hem susuzluk oof allah yardım etsin:S

:))))))) yok değildim ama lise takıntısı işte 1-2 kilo vereyim bari dedim herkes rejim yapıyo diye zayıf görmedin mi beni? bilmem bunu hayatım boyunca diyen ilk kişi sen oldun:)))))))

hhhaha hevesten yanii neyse hevesini almis oldun. valla fotoda yuzun toplu duruyo belki fototdan oturudur.
bazen zayif insanlar varya yanaklari ice cokmus kemikleri falan gozukuyo ya ama sen ole degilsin cnm.

hhhaha hevesten yanii neyse hevesini almis oldun. valla fotoda yuzun toplu duruyo belki fototdan oturudur.
bazen zayif insanlar varya yanaklari ice cokmus kemikleri falan gozukuyo ya ama sen ole degilsin cnm.
somali'li değilim canım yok artık :)))))))))facebook yok dimi sende.olsaydı bakardın resimlerime ayrıntılı olarak=))))

Günaydın kızlar, nabersiniz bakim...

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın diyet nasıl gidiyor

aaa ben kız sanıyordum seninkini de .Ne güzel ya bir kız bir erkek ohh valla.

Günaydın şekercimmmm nasılsınnn canım benim

Erkek tatlım çok şükür ben de erkek istiyordum zaten :)) Ama kızımın yeri başka daha doğrusu kızların yeri başka, sağolsun çok yardımcı oluyor bana şeker kızım daha bu yaşında

yok canim ya benim facebook olsa daha iyi gorurdum sizi. ama sizi cok merak ediodum bu fotoda yetti gormus oldum sizi. zemuszemus

Modoko'dan aldım canım.ben odasını da aldım arabasını da. hatta odasını alalı 3 ay oluyor nerdeyse odasını da 1,5 ay önce aldım tatile çıkmadan aldım ancak geldi

ay ne güzel yaa..bende ayriliim işten gezip bakicam napiim..
eylülde eğitime gidicem zaten emzirme bebek bakimi filan için.
kiyafetimiz bile yok daha hiç..çok işim war çoookkk

Bende de yok canımm. Off ya ben de almak istiyorum ama boş odam yok kızımın çocuk odası var mecburen sadece bir tane beşik alıcam oda yapmaya yerim yokk

bende bi beşik bi de dolap almayi planliorum zaten.oda küçük tıkış tıkış olur.
zaten ilk bikaç ay ayni odada kaliriz die düşünmekteyim..

ayy insallah ikinci bebegim kiz olur ya ablam haziranda dogum yapti kizi oldu msn den gordum bi elbise giymis cok tatli olmustu yaaa kiz cocuklari baska hele onlari giydirip suslu yapmak daha bi baska. ayy o kadan hevesim varki kiz cocuklarina yusufumu kiz gibi suslemekten korkuyom vallla.
ayy canim oglum benim bi dogsunda hayirlisi ile insaallah kardesi kiz olur ilerde aminn.

ay inşallah iyi haberlerle gelirsin..

benim doktora gitmeme daha çok war..ayin 27 sinde göreceğim bi daha bebeğimi...

bende en son 8 temmuzda gördüm.yarın gidicem çokkk oldu görmeyeli çokk özledim kızımı opuyorumnanaktan

nasıl olsuun hemşom çalışırım sıcaklarda bi izin zamanım gelseydi artık. inşallah çıkmaz şeker falan bi de onla uğraşmaız yaa. çokkk özledim kızımı çokkk hihoyyyt

ayy kizlar dün doğumhane gezdik eşimle beraber :)))))

bilgi aldik ebelerden ve bebek hemşirelerinden..garip hissettim kendimi sanci odasina gilan girince :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…