ben sıcağı da geçtim karnımdan dolayı uyuyamıyorum.yan yattığımda bile karnımı ağrıtıyo sıpa:) hemen başlıyo tekmelere tokatlara.Hazır ol uyutmıcam seni diyor galibabende hayatimda ilk kez diyetisyene gittim.kendimi kapana kisilmiş gibi hissediyorum
ohaoldumsmile
bende hiç uyuyamiorum geceleri.bi sabahin köründe kalkip işe geliorum..öyle yoruldum ki anlatamam..bu sabah fenalik geçiriodum nerdeyse şirkette sicaktan.
aysonuna kadar sabir sabir...
eheheheh odamız geldi kızlar birazdan evde olur.Güvenlik aradı yollayalım mı diye:) 6 dakika erken geldi aferin aferin adam oluyolardemekki fırçalamak gerekiyormuş
Modoko'dan aldım canım.ben odasını da aldım arabasını da. hatta odasını alalı 3 ay oluyor nerdeyse odasını da 1,5 ay önce aldım tatile çıkmadan aldım ancak geldibende daha ne oda waaaaaar ne bişii..
nerden aldin takimi?
bende daha ne oda waaaaaar ne bişii..
nerden aldin takimi?
ben sıcağı da geçtim karnımdan dolayı uyuyamıyorum.yan yattığımda bile karnımı ağrıtıyo sıpa:) hemen başlıyo tekmelere tokatlara.Hazır ol uyutmıcam seni diyor galiba
kızın kaç yaşında?Nasılsa ikisi de kız ortak kullansınlar odalarını abla kardeş işte:)Bende de yok canımm. Off ya ben de almak istiyorum ama boş odam yok kızımın çocuk odası var mecburen sadece bir tane beşik alıcam oda yapmaya yerim yokk
vay cimcime vaaaayyy.çok cadılar çooook.Bizimki de babacı öyle böyle değil. Acayip tepki veriyor babasına. tatildeyken 1 gün hiç hareket etmedi diye moralim bozuldu çok babası kafasını karnıma koydu kızıyla iletişime geçti başladı tekmelere:) çok fena babacıbikaç sefer banada yapti aynisini gece.dur kizim diyip okşuyaorum azcik duruyo.
o da olmazsa babasi sewio azcik konuşuyo o zaman sessizleşio.
bi de işyerinde oynamio pek.sanirim çalişmamdan yana diil :)))
kızın kaç yaşında?Nasılsa ikisi de kız ortak kullansınlar odalarını abla kardeş işte:)
halletcek çok iş var daha bitmek bilmiyor ki.Ay hala taşıyamadılar adamlar kapı çalsın diye bekliyorum dört gözle:)ay adamlar bir d eniyetliyse yazık bu sıcakta yaa allah yardımcıları olsun :S hem sıcak hem iş hem susuzluk oof allah yardım etsin:Sgözün aydın asoo.ee halletmek lazım artık şunun şurasında ne kaldı dimi.çok hantal hissediyorum kendimi.hafiflemek için ne yapmam lazım ya.galiba doğurmam lazım :)))
:))))))) yok değildim ama lise takıntısı işte 1-2 kilo vereyim bari dedim herkes rejim yapıyo diyezayıf görmedin mi beni? bilmem bunu hayatım boyunca diyen ilk kişi sen oldun:)))))))
aaa ben kız sanıyordum seninkini de .Ne güzel ya bir kız bir erkek ohh valla.Karnımdaki erkek hayatım. Kızım 7 yaşında. Bu senenin başında çilekten çocuk odası takımı aldım ona bütün odayı kapladı dolayısıyla
Günaydın şekercimmmm nasılsınnn canım benimGünaydın kızlar, nabersiniz bakim...
somali'li değilim canım yok artık :)))))))))facebook yok dimi sende.olsaydı bakardın resimlerime ayrıntılı olarak=))))hhhaha hevesten yanii neyse hevesini almis oldun. valla fotoda yuzun toplu duruyo belki fototdan oturudur.
bazen zayif insanlar varya yanaklari ice cokmus kemikleri falan gozukuyo ya ama sen ole degilsin cnm.
Günaydın kızlar, nabersiniz bakim...
aaa ben kız sanıyordum seninkini de .Ne güzel ya bir kız bir erkek ohh valla.
Günaydın şekercimmmm nasılsınnn canım benim
Modoko'dan aldım canım.ben odasını da aldım arabasını da. hatta odasını alalı 3 ay oluyor nerdeyse odasını da 1,5 ay önce aldım tatile çıkmadan aldım ancak geldi
Bende de yok canımm. Off ya ben de almak istiyorum ama boş odam yok kızımın çocuk odası var mecburen sadece bir tane beşik alıcam oda yapmaya yerim yokk
ay inşallah iyi haberlerle gelirsin..
benim doktora gitmeme daha çok war..ayin 27 sinde göreceğim bi daha bebeğimi...
hosbulduk kizlar.
hemsom nasilsin yaa? insallah hayirli haberlerle gelirsin benim seker yuklemem ayin 16 sinda.
bu arada herkese hayirli ramazanlar ne kadar tutamasakta ramazanin diger gunlerden ayri bi havasi var yaa gerci ben burda pek anlamiyorum ama turkiyedeyken ne kadar guzeldi 2 senedir goremiyorum ramazanin tr de neyse hayirlisi artik burayada aliscaz.
prop dogum gunun kutlu olsun cnm esin ve bebisinle nice senelere opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?