bende en son 8 temmuzda gördüm.yarın gidicem çokkk oldu görmeyeli çokk özledim kızımı opuyorumnanaktan
nasıl olsuun hemşom çalışırım sıcaklarda bi izin zamanım gelseydi artık. inşallah çıkmaz şeker falan bi de onla uğraşmaız yaa. çokkk özledim kızımı çokkk hihoyyyt
ay ne güzel yaa..bende ayriliim işten gezip bakicam napiim..
eylülde eğitime gidicem zaten emzirme bebek bakimi filan için.
kiyafetimiz bile yok daha hiç..çok işim war çoookkk
nereye gitceksin canım ben de araştırıyorum.Acıbadem hastanesinde var demişlerdi ama yarın gittiğimde tekrar bilgi alcam yoksa da bulcam bir yer artık.Nefes egzersizi fln da yaptırırlar çok iyi olur
bende bi beşik bi de dolap almayi planliorum zaten.oda küçük tıkış tıkış olur.
zaten ilk bikaç ay ayni odada kaliriz die düşünmekteyim..
ayy insallah ikinci bebegim kiz olur ya ablam haziranda dogum yapti kizi oldu msn den gordum bi elbise giymis cok tatli olmustu yaaa kiz cocuklari baska hele onlari giydirip suslu yapmak daha bi baska. ayy o kadan hevesim varki kiz cocuklarina yusufumu kiz gibi suslemekten korkuyom vallla.
ayy canim oglum benim bi dogsunda hayirlisi ile insaallah kardesi kiz olur ilerde aminn.
ayy kizlar dün doğumhane gezdik eşimle beraber :)))))
bilgi aldik ebelerden ve bebek hemşirelerinden..garip hissettim kendimi sanci odasina gilan girince :)))
aaa ben kız sanıyordum seninkini de .Ne güzel ya bir kız bir erkek ohh valla.
Günaydın şekercimmmm nasılsınnn canım benim
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Erkek tatlım çok şükür ben de erkek istiyordum zaten :)) Ama kızımın yeri başka daha doğrusu kızların yeri başka, sağolsun çok yardımcı oluyor bana şeker kızım daha bu yaşında
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım
1 haftadır ağzıma şekerli bişey (meyve hariç) sürmememin bedeli şekerim düşmüüüüşşşş oleeeeeeeeyyyy hihoyyythihoyyyt
açlık 89
tokluk 112 çıktı
oda nescafe içtim şekersiz süt tozu katıp ama bilerek yaptım süt tozunda şeker olduğu için yani onuda içmeseydim 112 dende düşük çıkıcaktı
oleeeeyyy oleeeeyyyyhihoyyythihoyyyt
günaydın herkeşlere bu arada opuyorumnanaktan
1 haftadır ağzıma şekerli bişey (meyve hariç) sürmememin bedeli şekerim düşmüüüüşşşş oleeeeeeeeyyyy hihoyyythihoyyyt
açlık 89
tokluk 112 çıktı
oda nescafe içtim şekersiz süt tozu katıp ama bilerek yaptım süt tozunda şeker olduğu için yani onuda içmeseydim 112 dende düşük çıkıcaktı
Ah canım çok kolay gelisn sana olsun sağlık var işin içinde yapcaksın mecburen alışınca zor gelmez zaten sana yeter ki iyi ol.Günaydın asoşum ii yim valla, yemeklerimi hazırladım geldim malum artık 3 saatte bir yemek yemem gerekiyo ya...
kız senin bu oda niye bu kadar gecikti valla benimde gözüm korktu şimdi, bizim odada c.tesi gelecek, bizde modokodan aldık ya inşallah böle yapmazlar bizimkilerde,
p.tesi arayıp c.tesi gelcez evdesiniz dimi diye sormuşlar eşime...zaten c.tesi hem kadın dr. una hemde diyetisyene uğruyacaz karga pokunu yemeden yollardayız yine c.tesi....hhooooooofffffffff.....
ii yim cnm, valla diyet ii gidiyo şu an meyve yiyiyorum, dev bi şeftali var elimde sularını akıta akıta onu yiyorum valla...)
sabahtanda sebze yemeklerimi hazırladım birazdanda köfte yoğurcam, sebze yemeğimin yanına ızgara köfte yapcem öğlen...
eşim sabah dalga geçiyo sen bi günde baya süzüldün diye, çatlak adam ya...
vvaaaaaaayyyyyyyy tebrikler canım umarım benimde haftaya şekerim düşmüş olur...
açlık 89
tokluk 112 çıktı
Günaydın asoşum ii yim valla, yemeklerimi hazırladım geldim malum artık 3 saatte bir yemek yemem gerekiyo ya...
kız senin bu oda niye bu kadar gecikti valla benimde gözüm korktu şimdi, bizim odada c.tesi gelecek, bizde modokodan aldık ya inşallah böle yapmazlar bizimkilerde,
p.tesi arayıp c.tesi gelcez evdesiniz dimi diye sormuşlar eşime...zaten c.tesi hem kadın dr. una hemde diyetisyene uğruyacaz karga pokunu yemeden yollardayız yine c.tesi....hhooooooofffffffff.....
ii yim cnm, valla diyet ii gidiyo şu an meyve yiyiyorum, dev bi şeftali var elimde sularını akıta akıta onu yiyorum valla...)
sabahtanda sebze yemeklerimi hazırladım birazdanda köfte yoğurcam, sebze yemeğimin yanına ızgara köfte yapcem öğlen...
eşim sabah dalga geçiyo sen bi günde baya süzüldün diye, çatlak adam ya...
amin canim insallah ama tabi oncelik oglumun o bi saglikla dogsun yakisikli olacak babasi gibi sositososito onuda kucuk delikanli yapacam insallah tam bi prens olacak yavrum ayy bi dogsada bi sevsem yesem onu zemuszemus
Yavrim çook sevindim ha gayret böyle devam et olumunekankayizsmile
Aferin kız iloş:)düşer kuzum düşer
bundan sonra sabit tutmaya kalır işimiz inşallah
ama dondurma çok zorluyo beni yaa boshayallersmile
Fınfıkım kuruluyor bakalım 5 kişi birden geldi 5i de bir yandan kuruyor çabuk biter diye umuyorum:)
Gözün aydın canım. Süper demek ki dikkat edince düşüyor
Bitsin de çekcem daha bitmedi:)gözünaydın bebem fotosunu çekte görelim fıstığın odasını :asigim:
sağol canım opuyorumnanaktan
başka şansım yok zatiboshayallersmile
20 gün sona kocaman bi yaş pasta yiceeemm dimi nan tiselli et binii olumunekankayizsmile
doğum günün kutlu olsun propppppppppppp yani burcucummmmmm a.s.
Günaydın yavrimm doğum günün kutlu olsun nice senelere eşin ve bebişinleopuyorumnanaktan
açlık 89
tokluk 112 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?