2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy çok heyecanlaniorum ben ya gördüüm zaman..bi süre gelemiorum kendime :))

nereye gitceksin canım ben de araştırıyorum.Acıbadem hastanesinde var demişlerdi ama yarın gittiğimde tekrar bilgi alcam yoksa da bulcam bir yer artık.Nefes egzersizi fln da yaptırırlar çok iyi olur.
Birkaç aynı oda mı?yok çok değil mi kız.Ben 15 gün fln aynı odada oluruz sonra kış kış herkes odasına:)))))

Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım

ayy kizlar dün doğumhane gezdik eşimle beraber :)))))

bilgi aldik ebelerden ve bebek hemşirelerinden..garip hissettim kendimi sanci odasina gilan girince :)))

Daha erken tatlım ya iyi cesaret sendeki de.

1 haftadır ağzıma şekerli bişey (meyve hariç) sürmememin bedeli şekerim düşmüüüüşşşş oleeeeeeeeyyyy hihoyyythihoyyyt

açlık 89
tokluk 112 çıktı
oda nescafe içtim şekersiz süt tozu katıp ama bilerek yaptım süt tozunda şeker olduğu için yani onuda içmeseydim 112 dende düşük çıkıcaktı
oleeeeyyy oleeeeyyyyhihoyyythihoyyyt

günaydın herkeşlere bu arada opuyorumnanaktan

aaa ben kız sanıyordum seninkini de .Ne güzel ya bir kız bir erkek ohh valla.

Günaydın şekercimmmm nasılsınnn canım benim

Günaydın asoşum ii yim valla, yemeklerimi hazırladım geldim malum artık 3 saatte bir yemek yemem gerekiyo ya...

kız senin bu oda niye bu kadar gecikti valla benimde gözüm korktu şimdi, bizim odada c.tesi gelecek, bizde modokodan aldık ya inşallah böle yapmazlar bizimkilerde,

p.tesi arayıp c.tesi gelcez evdesiniz dimi diye sormuşlar eşime...zaten c.tesi hem kadın dr. una hemde diyetisyene uğruyacaz karga pokunu yemeden yollardayız yine c.tesi....hhooooooofffffffff.....

ii yim cnm, valla diyet ii gidiyo şu an meyve yiyiyorum, dev bi şeftali var elimde sularını akıta akıta onu yiyorum valla...)

sabahtanda sebze yemeklerimi hazırladım birazdanda köfte yoğurcam, sebze yemeğimin yanına ızgara köfte yapcem öğlen...

eşim sabah dalga geçiyo sen bi günde baya süzüldün diye, çatlak adam ya...

Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım

amin canim insallah ama tabi oncelik oglumun o bi saglikla dogsun yakisikli olacak babasi gibi sositososito onuda kucuk delikanli yapacam insallah tam bi prens olacak yavrum ayy bi dogsada bi sevsem yesem onu zemuszemus

vvaaaaaaayyyyyyyy tebrikler canım umarım benimde haftaya şekerim düşmüş olur...

Aso kurulmadımı daha resim bekliyorummmboshayallersmile

Nalancım hoşgeldin opuyorumnanaktan

Acayip işim var bugün ve uykusuzum bilmiyorumkismile

Yavrim çook sevindim ha gayret böyle devam et olumunekankayizsmile

Ah canım çok kolay gelisn sana olsun sağlık var işin içinde yapcaksın mecburen alışınca zor gelmez zaten sana yeter ki iyi ol.
Sen modokodan nerden aldın canım odayı?ya sorma inanılmaz yoğunlar.Kuruyorlar şimdi.İyiki diğer odayı boşalttıp küçük odaya yerleştirmişiz koltukları yoksa hayatta sığmazmış.Bayağı büyükmüş parçalar mobilyacıda insan anlayamıyor. Neys eişte uzun ömürlü kullansın=))) dolabının yan kısmına gözü diktim zaten ona fazla gelir

Fınfıkım kuruluyor bakalım 5 kişi birden geldi 5i de bir yandan kuruyor çabuk biter diye umuyorum:)

Gözün aydın canım. Süper demek ki dikkat edince düşüyor

Baya süzüldün diyor demek ah bu eşler.. İşleri güçleri bizlere takılmak.

amin canim insallah ama tabi oncelik oglumun o bi saglikla dogsun yakisikli olacak babasi gibi sositososito onuda kucuk delikanli yapacam insallah tam bi prens olacak yavrum ayy bi dogsada bi sevsem yesem onu zemuszemus

İnşallah canım küçük adamlarda bir başka oluyor, küçük hanımlarda pek süslü oluyorlar kızları istediğimiz gibi süsleyip giydirebiliyoruz. erkeklerde kıyafet seçenekleri kısıtlı

başka şansım yok zatiboshayallersmile
20 gün sona kocaman bi yaş pasta yiceeemm dimi nan tiselli et binii olumunekankayizsmile

çüşünüz öküzlüğün bir anlamı yok şimdi neye yarayacak bir yaş pastakaydirigubbakcemile
Onun yerine git sütlaç ye, tavuk göğsü ye, kazandibi ye hatta güllaç ye sempatiksalakcinni

ohhhh ne güzel gözünaydın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…