2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar
prop doğum günün kutlu olsun canım

Doğum günün kutlu olsun prop arkadaşımm nice mutlu senelere :)

günyadınnn kızlarrr
nice senelereee proppp

günaydınnn kızlarrr hayırlı günler herkese
hayırlı bereketli ramazanlarrrr
proppppp doğum günün kutlu olsun canım. sen benden yaşlısın aklinialirimsmile

teşekkürler teşekkürleeeerrrrrr.. hepinize teşekkürleeerrr.. eve gelıp de boyle bı suru tebrık mesajı gormek ne guzel bısı .. çok tesekkur ederımmmm..

günaydın kızlar nasılsınız.prop nice senelere cnm
acayyip uykusuzum yaa.hiç uyuyamıyorum geceleri.ne olcak bu halim

[/QUOTE]
ayyy hepınıze tekrar tekrar tesekkurler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...Bebeklerimiz ve bizim için huzur dolu bir ay geçiririz inşallah...

Burcu "Allah gönlünden geçen bütün güzellikleri alnına kader diye yazsın inşallah" Nice mutlu senelere...

Aso güle güle kullansın bebeğin odasını ...sağlıklı günlerde inşallah...

Aso kurulmadımı daha resim bekliyorummmboshayallersmile

Nalancım hoşgeldin opuyorumnanaktan

Acayip işim var bugün ve uykusuzum bilmiyorumkismile

Yavrim çook sevindim ha gayret böyle devam et olumunekankayizsmile

hoş buldum tatlım benim...

çok saol asoşum, aman alışılır nolcek insan her şeye alışıyo...

modokodan kervan mobilya diye bi mobilyacıdan aldık, tanıdık tavsiyesiyle gittik, bakalım inşallah sorun çıkmaz...

düşer kuzum düşer
bundan sonra sabit tutmaya kalır işimiz inşallah
ama dondurma çok zorluyo beni yaa boshayallersmile

evet ya dondurma olmaması çok kötü, ama bi süre sonra bi kaç top dondurmaya izin verirler herhalde, hiç olmazsa haftada 1-2 yeriz...

çok sağol canım =)

Odamız kuruldu kızlar kadın silsin temizlesin çekcem resmini.uyku setini yıkadıktan sonra sercem kokusu çıksın hem.

ay bir moral bozukluğu daha.kayınpederim gelmiş memleketten :))))))lne güzel bi haberle başladım güne :))))))))))

saol cnm..
Odamız kuruldu kızlar kadın silsin temizlesin çekcem resmini.uyku setini yıkadıktan sonra sercem kokusu çıksın hem.
aboooo bugune kaldı dımı. salak adamlar... ben dayanamadım serdım tee ekımde yıkarım dıye cunku sımdı yıkasam yıne tozlanıcak :) bence sen de ser gıtsın sonra yıkarsın 3 ayda 10 kere tozlanırr.. sabırsızlıkla beklıoruz minik kokoşun odasını hadı bakalım :)
ay bir moral bozukluğu daha.kayınpederim gelmiş memleketten :))))))lne güzel bi haberle başladım güne :))))))))))

:) cok da kotu haber degıl ya.. kaynanam desen daha kotuydu :))

esra herseyin yolunda olmasina sevindim.. ben de ozledim bebegimi..
sahur plani kocan icin herhalde :) tutamiyoruz biz.

sağol canım, şimdi bir aksiksilik olmadıkça 1 say sonra gidicem çok uzun süre yaa :)
evet canım eşim için sahur hazırlığı, gerçi onunla birlikte ben de yedim ama kaydirigubbakcemile3

figen - esra gözünüz aydın kısslarr sonuçlarınızın ii çıkmasına sevindimmopuyorumnanaktan

sağol canımkaydirigubbakcemile5

burcu doğum günün kutlu olsun canım herşey gönlünce olsun inşallah..

ilona maaşallahhh canım ne güzel şekerin düşmüş, demekki istedikten sonra herşey yapılabiliyormuş alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…