herkese selam..ne sıcak bi gün yine...bu arada propcumm yoksun ama doğum günn kutlu olsun..nice mutlu seneler...
Propişkooooooom doğum günün kutlu olsunnnnnn =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hihoyyyt
Günaydın güzel annler
propcugum doğumgunun kutlu olsun
Burcu'cuğum doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu seneler sevdiklerinle beraber canım.Eki Görüntüle 51215
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar
prop doğum günün kutlu olsun canım
Doğum günün kutlu olsun prop arkadaşımm nice mutlu senelere :)
günyadınnn kızlarrr
nice senelereee proppp
günaydınnn kızlarrr hayırlı günler herkese
hayırlı bereketli ramazanlarrrr
proppppp doğum günün kutlu olsun canım. sen benden yaşlısın aklinialirimsmile
günaydın kızlar nasılsınız.prop nice senelere cnm
acayyip uykusuzum yaa.hiç uyuyamıyorum geceleri.ne olcak bu halim
hosbulduk kizlar.
hemsom nasilsin yaa? insallah hayirli haberlerle gelirsin benim seker yuklemem ayin 16 sinda.
bu arada herkese hayirli ramazanlar ne kadar tutamasakta ramazanin diger gunlerden ayri bi havasi var yaa gerci ben burda pek anlamiyorum ama turkiyedeyken ne kadar guzeldi 2 senedir goremiyorum ramazanin tr de neyse hayirlisi artik burayada aliscaz.
prop dogum gunun kutlu olsun cnm esin ve bebisinle nice senelere opuyorumnanaktan
Aso kurulmadımı daha resim bekliyorummmboshayallersmile
Nalancım hoşgeldin opuyorumnanaktan
Acayip işim var bugün ve uykusuzum bilmiyorumkismile
Yavrim çook sevindim ha gayret böyle devam et olumunekankayizsmile
Ah canım çok kolay gelisn sana olsun sağlık var işin içinde yapcaksın mecburen alışınca zor gelmez zaten sana yeter ki iyi ol.
Sen modokodan nerden aldın canım odayı?ya sorma inanılmaz yoğunlar.Kuruyorlar şimdi.İyiki diğer odayı boşalttıp küçük odaya yerleştirmişiz koltukları yoksa hayatta sığmazmış.Bayağı büyükmüş parçalar mobilyacıda insan anlayamıyor. Neys eişte uzun ömürlü kullansın=))) dolabının yan kısmına gözü diktim zaten ona fazla gelir
düşer kuzum düşer
bundan sonra sabit tutmaya kalır işimiz inşallah
ama dondurma çok zorluyo beni yaa boshayallersmile
çok sağol canım =)Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...Bebeklerimiz ve bizim için huzur dolu bir ay geçiririz inşallah...
Burcu "Allah gönlünden geçen bütün güzellikleri alnına kader diye yazsın inşallah" Nice mutlu senelere...
Aso güle güle kullansın bebeğin odasını ...sağlıklı günlerde inşallah...
canlaaarrımmmmm.. saolunnn... gitti çıtırlığımız artık iyice :))
saol cnm..Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...Bebeklerimiz ve bizim için huzur dolu bir ay geçiririz inşallah...
Burcu "Allah gönlünden geçen bütün güzellikleri alnına kader diye yazsın inşallah" Nice mutlu senelere...
Aso güle güle kullansın bebeğin odasını ...sağlıklı günlerde inşallah...
aboooo bugune kaldı dımı. salak adamlar... ben dayanamadım serdım tee ekımde yıkarım dıye cunku sımdı yıkasam yıne tozlanıcak :) bence sen de ser gıtsın sonra yıkarsın 3 ayda 10 kere tozlanırr.. sabırsızlıkla beklıoruz minik kokoşun odasını hadı bakalım :)Odamız kuruldu kızlar kadın silsin temizlesin çekcem resmini.uyku setini yıkadıktan sonra sercem kokusu çıksın hem.
ay bir moral bozukluğu daha.kayınpederim gelmiş memleketten :))))))lne güzel bi haberle başladım güne :))))))))))
http://www.ukimagehost.com/view/58fae81266b3b089.jpg
Doğum Günün Kutlu Olsun Burcu Nice Mutlu Yıllara...opuyorumnanaktan
Odamız kuruldu kızlar kadın silsin temizlesin çekcem resmini.uyku setini yıkadıktan sonra sercem kokusu çıksın hem.
esra herseyin yolunda olmasina sevindim.. ben de ozledim bebegimi..
sahur plani kocan icin herhalde :) tutamiyoruz biz.
figen - esra gözünüz aydın kısslarr sonuçlarınızın ii çıkmasına sevindimmopuyorumnanaktan
Odamız kuruldu kızlar kadın silsin temizlesin çekcem resmini.uyku setini yıkadıktan sonra sercem kokusu çıksın hem.
ay bir moral bozukluğu daha.kayınpederim gelmiş memleketten :))))))lne güzel bi haberle başladım güne :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?