saol nalancım.. yaşlanıyorum artık :))) zaten begümcük de artık benden yaşlısın yazmış dövecem onu :))
sen yaşlanıyorsan ben ne diyeyim kız...
bu da bende burcucuma...
nalan siyah dıosun yanı.. hmm..
bence hepsi şık ama ilkini daha bi beğendim, altına beyaz taytı giycen mi? eğer giryceksen taytlada güzel durmuş...
siyahı giy tatlım aslında yeşilide sevdim ama akşam siyah daha ii olur gibi geldi...
propp mavimi, yeşilmi bilmiyorum ama onu giy bencee
ohooo sızın bı ayagınız cukurda nalancım :roflol: yirim.. yirimm.. lafın gelişi o yaşlanma kısmı.. her yaşın kendı guzellıgı vardır.. hem kadın dedgıın 35ınden sonra kadın olur, o yastan sonra cekıcılıgı artar, cunku daha bılge ve daha olgun davranır, boş meselelerle erkegı sıkmamayı ogrenır, kendıne daha cok guvenır, daha ulaşılmaz ve mesafelı davrandıgı ıcın erkege daha cekıcı gelır.. yaaa naberrrrrr....
normalde taytsız gıyıyorum canım 3unu de :) daha dogrusu gunduz gıyceksem taytla gece gıyceksem taytsız gıyıyorum ama bu duba ve selulıtlı bacaklarımla taytsız gıyemem heralde bı de gobegım kaldırıo on tarafını halıyle.. tayla gıycem yanı mecburen..
kız sütun gibi bacakların var, ne selüliti, hem sen hamile kadınsın dışardakiler senin sexapelliğini inceleyecek değil ya...
ay dısardakılerı boşver bana hıc sexy gelmıo su anda kendı vücudum :roflol:
kız sütun gibi bacakların var, ne selüliti, hem sen hamile kadınsın dışardakiler senin sexapelliğini inceleyecek değil ya...
bu selülitlenme hamileliğin getirdiği bi şi herhalde umarım doğumdan sonra kalmaz, benimde bacaklarımın önünde hafif çıktı, arkada zaten bi miktar vardı o hepten arttı, kollarımda da hafif selülit oldu, buruşturulmuş kağıt gibi oldum len....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?