2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar sızce aksam hangısını gıyım ya :S sımdı kocama sorcam ne onemı var defıleye mı cıkıosun dıcek.. ankarada olsam anama sorardım pööfffff...

sen yaşlanıyorsan ben ne diyeyim kız...

bu da bende burcucuma...

ohooo sızın bı ayagınız cukurda nalancım :roflol: yirim.. yirimm.. lafın gelişi o yaşlanma kısmı.. her yaşın kendı guzellıgı vardır.. hem kadın dedgıın 35ınden sonra kadın olur, o yastan sonra cekıcılıgı artar, cunku daha bılge ve daha olgun davranır, boş meselelerle erkegı sıkmamayı ogrenır, kendıne daha cok guvenır, daha ulaşılmaz ve mesafelı davrandıgı ıcın erkege daha cekıcı gelır.. yaaa naberrrrrr....

bence hepsi şık ama ilkini daha bi beğendim, altına beyaz taytı giycen mi? eğer giryceksen taytlada güzel durmuş...

normalde taytsız gıyıyorum canım 3unu de :) daha dogrusu gunduz gıyceksem taytla gece gıyceksem taytsız gıyıyorum ama bu duba ve selulıtlı bacaklarımla taytsız gıyemem heralde bı de gobegım kaldırıo on tarafını halıyle.. tayla gıycem yanı mecburen..

yerim ben seni kız sen böle diyince insanın 35 i geçesi geliyo valla, eh bizde bi zamanlar 23 yaşındaydık, geçti gitti valla o yıllar, ne ara 36 oldum ben bile anlamadım...hayatının her anının tadını çıkart canım yıllar çok çabuk geçiyo...dediğin gibi her yaşın güzelliği ayrı bencede, Allah hepsini yaşamayı nasip etsin bize...

kız sütun gibi bacakların var, ne selüliti, hem sen hamile kadınsın dışardakiler senin sexapelliğini inceleyecek değil ya...

maviyi giy çok tatlı görünüyorrrr. yaz vakti siyahlara hapsolma :)

mavide bir artış söz konusu :)

ah anacım ah yanımda olsa sımdı hepsıne bı yorum yapardı, kendı ıstedıgını gıydırırdı sonunda da ben gıymeyı dusunmuo olsam bıle :) saolun kızlar ya.. ınsan yanında boyle seyler danısacagı bırılerını arıo ama bulamıooo gurbet ellerdeee :))

20.30 da canım rezervasyonumuz..
sımdı kesın bana hedıye almamıstırv kımse herkes bebege hedıye almıstır :)
eve gecen hafta gelen arkadasım bıle ev hedıyesı almamıs bebege takım almıstı :))

ay dısardakılerı boşver bana hıc sexy gelmıo su anda kendı vücudum :roflol:

bu selülitlenme hamileliğin getirdiği bi şi herhalde umarım doğumdan sonra kalmaz, benimde bacaklarımın önünde hafif çıktı, arkada zaten bi miktar vardı o hepten arttı, kollarımda da hafif selülit oldu, buruşturulmuş kağıt gibi oldum len....

kız sütun gibi bacakların var, ne selüliti, hem sen hamile kadınsın dışardakiler senin sexapelliğini inceleyecek değil ya...

:roflol::roflol: evet canım yap depoladıgımız ıcın oluo bu salak şey.. benım de kalcamda vardı bacaklarımda da oldu, tek derdımız bu olsun gecırırız dogurunca selulıtı, ya çatlarsak nolcek.. korkunnççççç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…