2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20.30 da canım rezervasyonumuz..
sımdı kesın bana hedıye almamıstırv kımse herkes bebege hedıye almıstır :)
eve gecen hafta gelen arkadasım bıle ev hedıyesı almamıs bebege takım almıstı :))

eeeee hamileyken doğum günü kutlayıp, arkadaşlarını ağırlarsan olacağı bu, herkes sana zamanında alacağını almış, şimdi herkes bebeğin derdinde...

eşin almıştır bence...

prop doğum günün kutlu olsunnnnn sevdiklerinle nice mutlu yıllaraaa
bende maviyi beğendim. bide mavili makyaj ne güssel olur

tek tesellim göbeğimin henüz hiç çatlamamış olması zaten, eğer orada çatlarsa o zaman çıldırabilirim valla...

bacaklarda ve bel kenarında hafif çatlaklar var, malum 55 kg 98 kg çıkınca vücut bi parçalanma yaşadı tabi, sonra kilolar gidincede çatlaklar ortaya çıktı tabi, umarım şimdi yine çatlaklar oluşmaz üstüne...

buruşturulumuş kağıt:))bende neye benzedim diyodum valla cuk oturdu nalan kız nasıl geçecek bunlar kolay diyosunuzda ben araştırıyorum tedavisi zor diyor yani ben gülben ergen değilimki aylarca tedavi olayım güzellik salonlarında çocuk doğunca ben hapı yuttum bırakacak kimse yok evden bi yere çıkamam bi süre hele işede başladım mı tamam kaydı benim hayatım evde krem falan sürmekle geçmio selülit

göbek genelde 7. aydan sonra çatlıyormuş herkese soruyorum ben.
bende çatlamadı dıye sevınıyorum inşallah hiççç çatlamaz bizimmm

bizim kızımızın adı ZEYNEP NAZ olacak büyük ihtimal. herkes zeynep napıyor iimi falan diye soruyor. eşim herkese zeynep diyor. bende alıştım bayaa.
eşim çok istiyor zeynep bende yanınada naz olsun ozaman dedim . opuyorumnanaktan

adıyla yaşasın o zaman adaşımm opuyorumnanaktan

yarencım saol cnm..
tamam genel olarak maviliyi begendınız onu gıyıyorum bu akşam.. ama mavı makyaj bana yakısmaz zaten bronz makyaj yapıyorum ben o elbıseyle daha kufore fln gıtcem .. ayyy bebısıme neler aldılar acaba :)))

burcu bence ilk resim lacivert gibi geldi bana rengi. bir de bişey dikkatimi çekti resimlerini evinin hep aynı yerinde çekiyorsun:)) başka odada da çek ara sıra değişiklik olsun canım:))

Aso'cuğum güle güle kullanın mobilyanızı süslü kızınla beraber inşallah canım. Hayırlı olsun. Resim bekliyoruz

bencede tatlım propa katılıyorum kayınvalidenin gelmesinden iyidir kayınbaban senden çok oğluna yük olur diye düşünüyorum inş. gider hemen:)

siz kayınpederi görseniz böle demezdiniz :)benm kaynanamın azı var dili yok.keşke 10 tane daha kaynanam olsyadı daa kayınpederim olmasaydı :)))))

Benim kızımın adı da ZEYNEP NİLAY. iki isminide ben koydum ve gerçektende çok güzel bence de zeynep ismi canım.

boy aynası lazım, o da bı gardropta bı de fortmantoda var.. gardrop soyunma odasında e o yuzden halıyle karanlık.. bana bı tek fortmanto kalıyo :)) ama sen yatak odamı fln gormek ıstıosan ben sana ceker yollarım ihihihihihi

adıyla yaşasın o zaman adaşımm opuyorumnanaktan

hihoyyyt sağol cnm . adaş olacaksınız evet :))

Benim kızımın adı da ZEYNEP NİLAY. iki isminide ben koydum ve gerçektende çok güzel bence de zeynep ismi canım.

evet güsel gerçekten 7 den 70 e herkese yakışıyor sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni çevrede de yok hiç. beğendiklerimiz hep akrabalarda falan var o yuzden koyamadık . nilay da hoşuma gidiyor benım ama eşim zeynepe takmış . senınde adıyla yaşasın cnmm

zeynep bence de cok guzel cok sade bı ısım..

teşekkürler teyzesi. evet sade. internette çok saçma sapan isimler var. :hulya:

he he olur :))

sağol canım herkesinki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…