2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar :)
az önce gidip tchibodan kızıma birşeyler aldım güzel ve uygun fiyatlı ürünler, ben beğendim.
kendime de hamile pijama tk. aldım çoook rahat tavsiye ederim

geçmişi okuyayım dedim ooo çok yazmışsınız vazgeçtim, herkes iyidir inş

burcucum doğum günün kutlu olsun güzelim a.s.

ben de spordan sonra gıttım:) uyku tulumu aldım ne kdr ucuz oyle mothercarede onun 3-4 katı uyku tulumları :)) pijama takımı ve body setı de aldım.. ama hamıle kıyafetlerını begenemedım ben pek sade geldı :)

saol cnm bu arada..

merhaba canım. Güle güle kullan ana-kız yeni cicilerinizi sağlıklı bir şekilde inşallah canım

ayyy nıye sustunuz yaaaaaa... ben 23 sene evvel anamın şeyinden başımı çıkartmıştım tam şu anda :)) 4 dk sonra da her yerim çıkacak:roflol:

ayyy nıye sustunuz yaaaaaa... ben 23 sene evvel anamın şeyinden başımı çıkartmıştım tam şu anda :)) 4 dk sonra da her yerim çıkacak:roflol:

son 1-2 dakikan &&& DÜNYAYA HOŞGELDİN BURCU BEBEK &&&

afiyet olsun canım bende yiyeli 12 de yedim ve yine acıkmaya başladım off offf
keşke ben de evde olsam istediğim gibi yiyip içebilsem

Açlıktan yanlış yazmışım yahu kendime inanamıyorum yemeği yazacağıma yiyeli yazmışım

kıslarrr nasılsınız çok hızlı ilerliyosunuz dun biraz okudum pişik kremlerini yazıyodunuz üzreinden sayfalarr geçmişş okuyamadım devamını bende bütün ürünlerimi %35 indirimli sebamed aldım hatta bebeklerim çok küçük dogucagı için bebe yagı yerine losyonu almayı tercih ettim ıslak mendilide unu baby yeni dogan aldım şimdi kıyafetlerini yıkıyacagım deterjan arastırıyorum

birde sizlere kızlarım için ördüğüm bebek şekerlerinden örnekler koydum süsleyince gene koyarım inşalllah

sağlık lı gebeliklerr hayırlı ramazanlarrr hepinizeee hayırlı dogumlar inşallah hepimize

selam kızlar. nasılsınız?
ben de tchibodan geliyorum. birsürü ıvır zıvır aldım hem bebişe hem kendime:)
propcum nice yıllara canım....

12 cok erken degıl mı yemek ıcın.. tabı acıkırsın.. sbh kacta yıyosun?

canım sabah 8 de evden çıkıyorum 8:30 da şirkette oluyorum ve yiyorum sonra saat 10 gibi bi daha bişeyler atıştırıyorum sonra 12 de öğle yemeği. Genel olarak 2 saatte bir acıkıyorum ben yaa
İnanmazsın sabahtan beri en az 20 bardak su içmişimdir aşırı şekilde su içiyorum var mı benim kadar içen suyu bu arada.

çok şirin olmuş özlemcim. ben de internetten bakıyorum bebek şekeri. magnet araştırıyorum. deterjan olarak yeğenimin doktoru sabun tozu önermişti.

tesekkur ederım brc ve özlem..

özlem doktor tahmınde bulundu mu hıc ne zaman dogucakları konusunda.. su anda ıyısınız dımı sağlık sıhhat olarak.. alah nazardan saklasın 4unuzu de..
şekerler cok tatlı nası ördün öyle küçücük küçücük şeyleri maşalla..

Amin canım cümlemize
Ayrıca bunlar çok şirin ya özlemciğim. Ayy valla iyi uğraşıyorsun karnında 3 tane bebişle böyle şeylerle.

çok şirin olmuş özlemcim. ben de internetten bakıyorum bebek şekeri. magnet araştırıyorum. deterjan olarak yeğenimin doktoru sabun tozu önermişti.
evet canım bende bunalrı silikonla magnet yapıştırıcam çok sağol. omo baby dalin sıvı ve granürlü sabun diyolar herhalde granürlü sabunu alıcam

yok canım 20 sinde randevum artık bir tahmin isteyeceğim ama heran her dakika dogma ihtimalleri var sadece tek bildiği bu doktorların. sıkıntıdan canım vallahi işi bıraktıgımdan beridir çok sıkılıyorum almak içinde evden çıkamıyorum el becerimde vardır tasarımı kendim yapmayı seviyorum umarım bitmiş halleri dahada guzel olur :)

prop, kocan ve oglunla nice mutlu senelere... karar verilmis ama bence de en alttaki elbise guzeldi :)

özlem kızlarına isim düşündün mü? bizde 1 bebek var ama isim bulamıyoruz. sen naaptın?

ozlem cok sirinler,, nasi kiyicaksin onlari dagitmaya el emegi goz nuru.. sadece hastaneye gelenlere ver bari :)

Amin canım cümlemize
Ayrıca bunlar çok şirin ya özlemciğim. Ayy valla iyi uğraşıyorsun karnında 3 tane bebişle böyle şeylerle.

göründüğü kadar zor değğil canım rahat rahat gunde 20 tane yapılıyor. eminönünde sormuşlar 10 tanesi 8 lira ben 150 tane felan yapıcam bir kaç çile yünden :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…