merhaba kızlar :)
az önce gidip tchibodan kızıma birşeyler aldım güzel ve uygun fiyatlı ürünler, ben beğendim.
kendime de hamile pijama tk. aldım çoook rahat tavsiye ederim
geçmişi okuyayım dedim ooo çok yazmışsınız vazgeçtim, herkes iyidir inş
burcucum doğum günün kutlu olsun güzelim a.s.
merhaba kızlar :)
az önce gidip tchibodan kızıma birşeyler aldım güzel ve uygun fiyatlı ürünler, ben beğendim.
kendime de hamile pijama tk. aldım çoook rahat tavsiye ederim
geçmişi okuyayım dedim ooo çok yazmışsınız vazgeçtim, herkes iyidir inş
burcucum doğum günün kutlu olsun güzelim a.s.
öğle yemeğimi de yedimmmmmm... çok güzel yapmışım kahretsin :))
ayyy nıye sustunuz yaaaaaa... ben 23 sene evvel anamın şeyinden başımı çıkartmıştım tam şu anda :)) 4 dk sonra da her yerim çıkacak:roflol:
afiyet olsun canım bende yiyeli 12 de yedim ve yine acıkmaya başladım off offf
keşke ben de evde olsam istediğim gibi yiyip içebilsem
son 1-2 dakikan &&& DÜNYAYA HOŞGELDİN BURCU BEBEK &&&
Açlıktan yanlış yazmışım yahu kendime inanamıyorum yemeği yazacağıma yiyeli yazmışım
12 cok erken degıl mı yemek ıcın.. tabı acıkırsın.. sbh kacta yıyosun?
kıslarrr nasılsınız çok hızlı ilerliyosunuz dun biraz okudum pişik kremlerini yazıyodunuz üzreinden sayfalarr geçmişş okuyamadım devamını bende bütün ürünlerimi %35 indirimli sebamed aldım hatta bebeklerim çok küçük dogucagı için bebe yagı yerine losyonu almayı tercih ettim ıslak mendilide unu baby yeni dogan aldım şimdi kıyafetlerini yıkıyacagım deterjan arastırıyorum
birde sizlere kızlarım için ördüğüm bebek şekerlerinden örnekler koydum süsleyince gene koyarım inşalllah
sağlık lı gebeliklerr hayırlı ramazanlarrr hepinizeee hayırlı dogumlar inşallah hepimize
kıslarrr nasılsınız çok hızlı ilerliyosunuz dun biraz okudum pişik kremlerini yazıyodunuz üzreinden sayfalarr geçmişş okuyamadım devamını bende bütün ürünlerimi %35 indirimli sebamed aldım hatta bebeklerim çok küçük dogucagı için bebe yagı yerine losyonu almayı tercih ettim ıslak mendilide unu baby yeni dogan aldım şimdi kıyafetlerini yıkıyacagım deterjan arastırıyorum
birde sizlere kızlarım için ördüğüm bebek şekerlerinden örnekler koydum süsleyince gene koyarım inşalllah
sağlık lı gebeliklerr hayırlı ramazanlarrr hepinizeee hayırlı dogumlar inşallah hepimize
evet canım bende bunalrı silikonla magnet yapıştırıcam çok sağol. omo baby dalin sıvı ve granürlü sabun diyolar herhalde granürlü sabunu alıcamçok şirin olmuş özlemcim. ben de internetten bakıyorum bebek şekeri. magnet araştırıyorum. deterjan olarak yeğenimin doktoru sabun tozu önermişti.
tesekkur ederım brc ve özlem..
özlem doktor tahmınde bulundu mu hıc ne zaman dogucakları konusunda.. su anda ıyısınız dımı sağlık sıhhat olarak.. alah nazardan saklasın 4unuzu de..
şekerler cok tatlı nası ördün öyle küçücük küçücük şeyleri maşalla..
Amin canım cümlemize
Ayrıca bunlar çok şirin ya özlemciğim. Ayy valla iyi uğraşıyorsun karnında 3 tane bebişle böyle şeylerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?