2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlem kızlarına isim düşündün mü? bizde 1 bebek var ama isim bulamıyoruz. sen naaptın?
yok canım yaaaa biri mercan olucak o kesin ama diğerlerine daha bulmadık eşim bir isim istiyor illahki ama oda çalıştıgım firmanın ismi biraz saçma olucak yaa koyarsam ama adam illahakii istiyo ne yapıcaz bilmiyorum
ozlem cok sirinler,, nasi kiyicaksin onlari dagitmaya el emegi goz nuru.. sadece hastaneye gelenlere ver bari :)

:))))))) mevlütte dagıtıcam kısss hastendede arkadaslarım gelirse onlara veririm

işalla en azından 30. haftayı doldurana kadar beklerler özlemcim, dua etcem senin için.. 3ünü de sağlıkla alırsın kucağına işalla..

özlemcim ellerine sağlık çok cici olmuşlar:asigim:
senin için burdan yükledim canım sağolllopuyorumnanaktan
işalla en azından 30. haftayı doldurana kadar beklerler özlemcim, dua etcem senin için.. 3ünü de sağlıkla alırsın kucağına işalla..
sağoll canım dualara çok ihtiyacım varrr çok sağoll
cok şirirnler özlemm

sağoll canımmm :kedi:

kıslarrrr hepinize sağlıklı gunlerrr ben kaçarrr çok oturunca alttaki sıkışıyomus gibi hissediyorummm gideyimde azcık rahata kavussun bebeğim

selam kızlar nasılsınız... ben geldim.. sıcaktan nefes alamıyorum ya.... allah oruç tutanlara sabır versın... tabı sabah eşimin yanında bır guzel kahvaltımı yapıp bardak bardak su içtm.. :))))

modemın acızlıgıne ugradım.. hat kesıldı.. sorun ancak duzeldı.. yen hat almak zorunda kaldık.. inşallah sorun çıkmaz artık..

PROP DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN...... NICE SENELERE...

bu arada eşi genelde evde artık.. yanı evlendıgımızden berı ve sevgili dönemınde bile bu kadar uzun sure başbaşa kalmamıştık..
bu arada herşeye karışıyor ya... yok kumandayı gobegıne yakın tutma.... telefonu neden karnına yaklaştırdın... yedıklerım vs.. herşeye kusur buluyor... ve bana ya sen bebeg iyi bakamıyorsun diye söyluyor... artık guluyorum yuzune... karşılık vermıyorum.. ayranın içine kattıgım tuzdan dolayı bır sürü söz söyledı.. suyu bıle çok soguk içirmiyor...

kıslarrrr hepinize sağlıklı gunlerrr ben kaçarrr çok oturunca alttaki sıkışıyomus gibi hissediyorummm gideyimde azcık rahata kavussun bebeğim

anam kıyamam ben ona hadi gitte uzat bacaklarınıŞeniz
ay özlem gözümde hep Neşe Erberk gibi canlanıyorsun onunda üçüzleri var ve 3ü de kız ya galiba ondan boshayallersmile

saol canım..
sürekli evde olup herşeye karışan erkeği hiç sevmem kovarım evden :) dedemler emeklı olunca oyle olmuşlar babannem evde attıgım adıma karısırdı dıyo cok sinir bi durum:) ama sımdı hamılesın ya o da bebegını dusunuo tabı..
canımm..dogum günün kutlu olsun..sende aslansın benim gibi :)))

ayrica mavi olani beğendim bende :))

teşekkürlerrrrr :)) tum kasım annelerının ortak kararıyla mavı olanı gıycem canım:) hem de ne aslanım ben.. yukselenım de akrep :))

özlemcim çok şirinler nasıl uğraştın o kadar helal valla :)

evet çok sadeler de o kadar rahattı ki anlatamam... tabi 44 beden aldığım için olabilir :)

merhaba canım. Güle güle kullan ana-kız yeni cicilerinizi sağlıklı bir şekilde inşallah canım

saol aslıcım

selam kızlar. nasılsınız?
ben de tchibodan geliyorum. birsürü ıvır zıvır aldım hem bebişe hem kendime:)
propcum nice yıllara canım....

güle güle giyin canım :)

ayyy hiç çekilmez öyle de dip dibe :umursamaz: yani senin eşin herşeye karışıyor ya ondan çekilmez :umursamaz:
Çok biliyorsa kendi taşısın çocuğunu :umursamaz:

1 ağustostu benimde doğumgünüm..ne yaptin die bi sor..
yatip uyudum :))))
işin enteresan yani 30 yaş sendromu yaşarim die çok endişeleniodum..
hatta eşimde benimle beraber endişeleniodu :)))
ama hiç bişi olmadi

evet çok sadeler de o kadar rahattı ki anlatamam... tabi 44 beden aldığım için olabilir :)

)

aynısını ben de yaptım bı sefer :) gecen hafta ıstınye parkta bellamom a ugramıstım bı pantolon begendım.. sadece xl kalmış ee belı zaten lastıklı tutuyo yanı xl aldım sımdı ustumden cıkarmıorum var ya süper bısı :)) tabı pacalarını kısaltamak zorunda kaldım şu boyumla, cok bol oldugu ıcın boyu uzun geldı :)) dogurunca anneme verırım o kullanır napam

canım ne güzeller bayıldım hepsine allah mutlulukla dağıtmayı nasib etsin benimde ablam bunların kese şeklinde olanlarından yapıcak altı çiçekli üstünede kelebekler örücek içini tüller ve kurdelelerle süsliycez kayınvalidemlerde 40 mevlütü için hazırlardan alıcaklar bakalım nasıl olucak ben hiç düşünmüyordum ama benden beter hevesliler alsınlar bakalım heveslerini

ama tebrik ederim seni 3 bebişinle maşallah sana allahım inşallah vaktinde gelmeyi nasib eder bebişlerini ayaklarına yastık koy hep yat canım 1 gün 1 gündür yorma sakın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…