yok canım yaaaa biri mercan olucak o kesin ama diğerlerine daha bulmadık eşim bir isim istiyor illahki ama oda çalıştıgım firmanın ismi biraz saçma olucak yaa koyarsam ama adam illahakii istiyo ne yapıcaz bilmiyorumözlem kızlarına isim düşündün mü? bizde 1 bebek var ama isim bulamıyoruz. sen naaptın?
ozlem cok sirinler,, nasi kiyicaksin onlari dagitmaya el emegi goz nuru.. sadece hastaneye gelenlere ver bari :)
evet canım bende bunalrı silikonla magnet yapıştırıcam çok sağol. omo baby dalin sıvı ve granürlü sabun diyolar herhalde granürlü sabunu alıcam
yok canım 20 sinde randevum artık bir tahmin isteyeceğim ama heran her dakika dogma ihtimalleri var sadece tek bildiği bu doktorların. sıkıntıdan canım vallahi işi bıraktıgımdan beridir çok sıkılıyorum almak içinde evden çıkamıyorum el becerimde vardır tasarımı kendim yapmayı seviyorum umarım bitmiş halleri dahada guzel olur :)
prop, kocan ve oglunla nice mutlu senelere... karar verilmis ama bence de en alttaki elbise guzeldi :)
senin için burdan yükledim canım sağolllopuyorumnanaktanözlemcim ellerine sağlık çok cici olmuşlar:asigim:
sağoll canım dualara çok ihtiyacım varrr çok sağollişalla en azından 30. haftayı doldurana kadar beklerler özlemcim, dua etcem senin için.. 3ünü de sağlıkla alırsın kucağına işalla..
cok şirirnler özlemm
saol cnm.. evet herkes mavı olan guzel dedı onu gıycem ben de
kıslarrrr hepinize sağlıklı gunlerrr ben kaçarrr çok oturunca alttaki sıkışıyomus gibi hissediyorummm gideyimde azcık rahata kavussun bebeğim
saol canım..selam kızlar nasılsınız... ben geldim.. sıcaktan nefes alamıyorum ya.... allah oruç tutanlara sabır versın... tabı sabah eşimin yanında bır guzel kahvaltımı yapıp bardak bardak su içtm.. :))))
modemın acızlıgıne ugradım.. hat kesıldı.. sorun ancak duzeldı.. yen hat almak zorunda kaldık.. inşallah sorun çıkmaz artık..
PROP DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN...... NICE SENELERE...
bu arada eşi genelde evde artık.. yanı evlendıgımızden berı ve sevgili dönemınde bile bu kadar uzun sure başbaşa kalmamıştık..
bu arada herşeye karışıyor ya... yok kumandayı gobegıne yakın tutma.... telefonu neden karnına yaklaştırdın... yedıklerım vs.. herşeye kusur buluyor... ve bana ya sen bebeg iyi bakamıyorsun diye söyluyor... artık guluyorum yuzune... karşılık vermıyorum.. ayranın içine kattıgım tuzdan dolayı bır sürü söz söyledı.. suyu bıle çok soguk içirmiyor...
canımm..dogum günün kutlu olsun..sende aslansın benim gibi :)))
ayrica mavi olani beğendim bende :))
ben de spordan sonra gıttım:) uyku tulumu aldım ne kdr ucuz oyle mothercarede onun 3-4 katı uyku tulumları :)) pijama takımı ve body setı de aldım.. ama hamıle kıyafetlerını begenemedım ben pek sade geldı :)
saol cnm bu arada..
merhaba canım. Güle güle kullan ana-kız yeni cicilerinizi sağlıklı bir şekilde inşallah canım
selam kızlar. nasılsınız?
ben de tchibodan geliyorum. birsürü ıvır zıvır aldım hem bebişe hem kendime:)
propcum nice yıllara canım....
selam kızlar nasılsınız... ben geldim.. sıcaktan nefes alamıyorum ya.... allah oruç tutanlara sabır versın... tabı sabah eşimin yanında bır guzel kahvaltımı yapıp bardak bardak su içtm.. :))))
modemın acızlıgıne ugradım.. hat kesıldı.. sorun ancak duzeldı.. yen hat almak zorunda kaldık.. inşallah sorun çıkmaz artık..
PROP DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN...... NICE SENELERE...
bu arada eşi genelde evde artık.. yanı evlendıgımızden berı ve sevgili dönemınde bile bu kadar uzun sure başbaşa kalmamıştık..
bu arada herşeye karışıyor ya... yok kumandayı gobegıne yakın tutma.... telefonu neden karnına yaklaştırdın... yedıklerım vs.. herşeye kusur buluyor... ve bana ya sen bebeg iyi bakamıyorsun diye söyluyor... artık guluyorum yuzune... karşılık vermıyorum.. ayranın içine kattıgım tuzdan dolayı bır sürü söz söyledı.. suyu bıle çok soguk içirmiyor...
saol canım..
sürekli evde olup herşeye karışan erkeği hiç sevmem kovarım evden :) dedemler emeklı olunca oyle olmuşlar babannem evde attıgım adıma karısırdı dıyo cok sinir bi durum:) ama sımdı hamılesın ya o da bebegını dusunuo tabı..
teşekkürlerrrrr :)) tum kasım annelerının ortak kararıyla mavı olanı gıycem canım:) hem de ne aslanım ben.. yukselenım de akrep :))
evet çok sadeler de o kadar rahattı ki anlatamam... tabi 44 beden aldığım için olabilir :)
)
kıslarrr nasılsınız çok hızlı ilerliyosunuz dun biraz okudum pişik kremlerini yazıyodunuz üzreinden sayfalarr geçmişş okuyamadım devamını bende bütün ürünlerimi %35 indirimli sebamed aldım hatta bebeklerim çok küçük dogucagı için bebe yagı yerine losyonu almayı tercih ettim ıslak mendilide unu baby yeni dogan aldım şimdi kıyafetlerini yıkıyacagım deterjan arastırıyorum
birde sizlere kızlarım için ördüğüm bebek şekerlerinden örnekler koydum süsleyince gene koyarım inşalllah
sağlık lı gebeliklerr hayırlı ramazanlarrr hepinizeee hayırlı dogumlar inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?