2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gidiim ara öğünümü tüketiim kizlar..
atlamadan yapmam lazim herşeyi :))

yemeğimi yedim ve geldim, anam ben normalde bu kadar yemek yemem ya patlayacağım kesin, daha öğlen yemeğime dahil olan meyvemi yiyemedim bile...birazdan onuda yiyeyim...

:)
eskiden büyükleri ben anneme verirdim 2-3 yıldır o bana veriyor çok sinir bişi kötükedihüso

aynen benim de.. pijamaların boyu kısa gelirdi hep beden ne olursa olsun. ilk kez paçası uzun gelen bi pijamam oldu :teytey:

meyve yemeklerden 2 saat sonra yenmeli diye biliyorum ben peki senin diyetisyen nasıl önerdi nalan

benim meyveler hem aralarda var hemde öğlen ve akşam yemeğinde var, çok garip dimi, günde 5 porsiyon meyve vermiş,

kuşluk 1 porsiyon, öğlen yemeğinde 1 porsiyon, akşam yemeğinde 1 porsiyon ve gece 2 porsiyon yazmış..

bilmiyordum valla hurmanın etkisini. dün konuşulunca yemedim sonrasında. 2 günde küçük paketin yarısını bitirmiştim :) 15 tane falan...
ondan kıpır kıpırdı demek

kız pıt diye çıkıverecek çocuk valla...aman şaka bi yana dikkat et canım, yani arada bi kaç tane olur tabi de ama fazla yemesen daha ii olur, neyseki daha da fazla yemeden bırakmışın...

annem parfüm almışşşş kargoya vermişşşş cağğğnıııımmmmm...
işin kolayına kacmak oluo bu tabı benım bundan bı oncekı ve en cok sevdıgım parfumumu almış garantılı sonuc yanı hedıyenın begenılmeme ihtimalı yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…