2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off kızlar eşimin kpss sonucunu öğrenmek istiyoruz eşimin iki saattir giremiyoruz ya
ama sonucunu öğrenenlerin çogu hep beklediğinden düşük gelmiş
biz de burada okudukça strese giriyoruz

hurma dogum icin cok faydali biliyorum ama o kadar etki ediyomu? hurma ben de yiyorum zarari olmaz, sifali bitkilere bi bakin onun kadar sayfa tutan baska birsey yok.. hem bebege hem de anneya cok iyi gercekten ,insallah ben dogduktan sonra hurma da yalatmak istiyorum ogluma :)

prop hangi parfum? merak ettim de :)

off kızlar eşimin kpss sonucunu öğrenmek istiyoruz eşimin iki saattir giremiyoruz ya
ama sonucunu öğrenenlerin çogu hep beklediğinden düşük gelmiş
biz de burada okudukça strese giriyoruz

inş.istediğiniz gibi olur canım ya milli eğitimin işi işte neyi doğru yapıyoki yoğunluktan girilmez bi süre 5 ten sonra falan öğrenirsinz en kötü ihtimalle...

Faydasına birşey demedik zaten evet çok faydalı ancak doğumu başlatan hormonun çalışmasına sebep oluyor sadece fazlası şu zamanda tehlikeli..

propp bak bu defa ben ve lady sormadı :)))

sağlamcı hatunmuş annen:))ya da kızından korkmuştur kadın şimdi bişey alacak beğenmeyeceksin o da haklınaniknanik

Faydasına birşey demedik zaten evet çok faydalı ancak doğumu başlatan hormonun çalışmasına sebep oluyor sadece fazlası şu zamanda tehlikeli..

ben de sordum zaten dogum icin etkilimi diye :) oyleyse ben de cok yemiyeyim.. kudus hurmasi diye satiliyo israilden geliyo o hurma var ya olay!

Annemin yolladığı Armani Code, benim şu an kullandığım Loewe I Loewe You Tonight... herşeyimi merak edıonuz heee bugun aslı da yatak odamı merak etmiş :)))

e prop da bisiy soyluyo az cok tahmin etsene merak edecegimizi dimi ama.. kasitli mi merak ettirmek istiyon bize he?

sağlamcı hatunmuş annen:))ya da kızından korkmuştur kadın şimdi bişey alacak beğenmeyeceksin o da haklınaniknanik

tatlım oyle bı ihtimal yok bılıo musun.. annem zevkımı cok ıyı bılır, bensız coookkk alısverıse cıkmıslıgı vardır bana alısverıs yapmak ıcın alıp alıp gelır daha da bı kere begenmedım demedım mesela kıyafet konusunda :) ama ne cadı oldugumu da bılıo tabı )

allah şu camasır makınalarına koku gıderme programını ekleyenden razı olsun ya.. kocam sbh sipariş verio akşama şu beyaz gömlegımle şu sıyah gomlegım hazır utulu olsun ne gıycegıme son anda karar verırım dıyo.. nası yıkıcam sımdı bı beyaz bı sıyah.. ama atıom yarım saat koku gıdermeye tertemız cıkıo hemen.sefam olsun :))

Annemin yolladığı Armani Code, benim şu an kullandığım Loewe I Loewe You Tonight... herşeyimi merak edıonuz heee bugun aslı da yatak odamı merak etmiş :)))

:)) Hiç güleceğim yoktu. Hakkaten yaa.. Eee seviyoruz güzelim seni ondandır

hmm.. yok ben yatak odani merak etmiyom..
ben de son aldigim parfumu unisex aldik kocamla ortak kullaniyioz :)

:)) Hiç güleceğim yoktu. Hakkaten yaa.. Eee seviyoruz güzelim seni ondandır

ay ben de güldüm çok:roflol::roflol: fınfık sen sorsan cevap vermem zaten korkuorum gidip aynısını alırsın diye :roflol::roflol:

ay olur mu öyle şey.. unisex olsun da yanı aynı koku kullanılır mı hiç.. o zaman birbirinizin kokusu nasıl sincek karşı tarafın üstüne.. olmaz öyle.. benım kokum ayrı olmalı kı kocamın ustune bulasmalı, yastıgıma sinmeli, kokladıgı zaman benı hatırlatmalı ona..

=) kiz o lafin gelisi zaten, tabiki benim parfumum ayri kocama unisex aldik ama ben de ara sira kullaniyom zaten ben sectm ona cok sahane kokuyo

kız senin makinanın modeli ne samsung olduğunu biliyorumda hangi modeli, bi diyi ver bakem bana...

aynen katılıyorum sana...

ay ben de güldüm çok:roflol::roflol: fınfık sen sorsan cevap vermem zaten korkuorum gidip aynısını alırsın diye :roflol::roflol:

Len ne aldın da aynısını aldım şimdiye kadar :umursamaz:

Parfüm konusuna gelince çok seçiciyim bu konuda bayanssulusmile

aslaaaa unisex parfüm kullanmaaa hele kocanla aynı parfümü heçç kullanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…