off kızlar eşimin kpss sonucunu öğrenmek istiyoruz eşimin iki saattir giremiyoruz ya
ama sonucunu öğrenenlerin çogu hep beklediğinden düşük gelmiş
biz de burada okudukça strese giriyoruz
hurma dogum icin cok faydali biliyorum ama o kadar etki ediyomu? hurma ben de yiyorum zarari olmaz, sifali bitkilere bi bakin onun kadar sayfa tutan baska birsey yok.. hem bebege hem de anneya cok iyi gercekten ,insallah ben dogduktan sonra hurma da yalatmak istiyorum ogluma :)
prop hangi parfum? merak ettim de :)
annem parfüm almışşşş kargoya vermişşşş cağğğnıııımmmmm...
işin kolayına kacmak oluo bu tabı benım bundan bı oncekı ve en cok sevdıgım parfumumu almış garantılı sonuc yanı hedıyenın begenılmeme ihtimalı yok :))
Faydasına birşey demedik zaten evet çok faydalı ancak doğumu başlatan hormonun çalışmasına sebep oluyor sadece fazlası şu zamanda tehlikeli..
propp bak bu defa ben ve lady sormadı :)))
hurma dogum icin cok faydali biliyorum ama o kadar etki ediyomu? hurma ben de yiyorum zarari olmaz, sifali bitkilere bi bakin onun kadar sayfa tutan baska birsey yok.. hem bebege hem de anneya cok iyi gercekten ,insallah ben dogduktan sonra hurma da yalatmak istiyorum ogluma :)
prop hangi parfum? merak ettim de :)
sağlamcı hatunmuş annen:))ya da kızından korkmuştur kadın şimdi bişey alacak beğenmeyeceksin o da haklınaniknanik
Faydasına birşey demedik zaten evet çok faydalı ancak doğumu başlatan hormonun çalışmasına sebep oluyor sadece fazlası şu zamanda tehlikeli..
Annemin yolladığı Armani Code, benim şu an kullandığım Loewe I Loewe You Tonight... herşeyimi merak edıonuz heee bugun aslı da yatak odamı merak etmiş :)))
Annemin yolladığı Armani Code, benim şu an kullandığım Loewe I Loewe You Tonight... herşeyimi merak edıonuz heee bugun aslı da yatak odamı merak etmiş :)))
:)) Hiç güleceğim yoktu. Hakkaten yaa.. Eee seviyoruz güzelim seni ondandır
hmm.. yok ben yatak odani merak etmiyom..
ben de son aldigim parfumu unisex aldik kocamla ortak kullaniyioz :)
annem parfüm almışşşş kargoya vermişşşş cağğğnıııımmmmm...
işin kolayına kacmak oluo bu tabı benım bundan bı oncekı ve en cok sevdıgım parfumumu almış garantılı sonuc yanı hedıyenın begenılmeme ihtimalı yok :))
ay olur mu öyle şey.. unisex olsun da yanı aynı koku kullanılır mı hiç.. o zaman birbirinizin kokusu nasıl sincek karşı tarafın üstüne.. olmaz öyle.. benım kokum ayrı olmalı kı kocamın ustune bulasmalı, yastıgıma sinmeli, kokladıgı zaman benı hatırlatmalı ona..
allah şu camasır makınalarına koku gıderme programını ekleyenden razı olsun ya.. kocam sbh sipariş verio akşama şu beyaz gömlegımle şu sıyah gomlegım hazır utulu olsun ne gıycegıme son anda karar verırım dıyo.. nası yıkıcam sımdı bı beyaz bı sıyah.. ama atıom yarım saat koku gıdermeye tertemız cıkıo hemen.sefam olsun :))
ay olur mu öyle şey.. unisex olsun da yanı aynı koku kullanılır mı hiç.. o zaman birbirinizin kokusu nasıl sincek karşı tarafın üstüne.. olmaz öyle.. benım kokum ayrı olmalı kı kocamın ustune bulasmalı, yastıgıma sinmeli, kokladıgı zaman benı hatırlatmalı ona..
ay ben de güldüm çok:roflol::roflol: fınfık sen sorsan cevap vermem zaten korkuorum gidip aynısını alırsın diye :roflol::roflol:
hmm.. yok ben yatak odani merak etmiyom..
ben de son aldigim parfumu unisex aldik kocamla ortak kullaniyioz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?