- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
inş.istediğiniz gibi olur canım ya milli eğitimin işi işte neyi doğru yapıyoki yoğunluktan girilmez bi süre 5 ten sonra falan öğrenirsinz en kötü ihtimalle...
ayyyyyy güldürmeyin beni..
fınfık takılıorum yaaaaaaaa...
nalan samsung unu nası hatırlıosun yahu :S quiet drive WD8704DJF diye bişi yazıyo valla.. ve bız magazadan sordugumuz fıyattan 400 TL daha ucuza netten satın aldık beyaz eşya merkezi diye bi yerden kesinlikle tavsıye ederım..
sen o zamanlar yeni üye olmuştun buraya daha kendi evinde oturuyordun, o zaman konuşmuştuk,
sana demiştim ya bende samsung almayı düşünüyorum şu bordolardan diye sende deli misin dedin onlar 4.000 TL civarı benimkide aynı işi görüyo ama daha uyguna aldık diye...
melcan bence size kamera yetmez siz bi topluca misafirim olun bi kurcalayın her yeri bakalım :))
asoooooo nerde odanın resimleri nerde nerdeeeeeee
ben peşin peşin sölim makinayı beğenirsem alıcam aynısını propcum haberin olsun, zaten böle kullanışlı bi şi arıyomda benim makina daha bozulmaya niyetli değil herhalde ya...
aşkolsun melcan..
hepınız bı mama yapıp getırırsınız haftalık tıkınırız :)))
ayyyyyy güldürmeyin beni..
fınfık takılıorum yaaaaaaaa...
nalan samsung unu nası hatırlıosun yahu :S quiet drive WD8704DJF diye bişi yazıyo valla.. ve bız magazadan sordugumuz fıyattan 400 TL daha ucuza netten satın aldık beyaz eşya merkezi diye bi yerden kesinlikle tavsıye ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?