2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoruldum beaaa....biraz sonrada ütü yapcem, anam meyveyi daha yeni bitirdim, saat 5 te tost ve ayranım var, anam yemekten helak olcam ben...

ben peşin peşin sölim makinayı beğenirsem alıcam aynısını propcum haberin olsun, zaten böle kullanışlı bi şi arıyomda benim makina daha bozulmaya niyetli değil herhalde ya...

ayyyyyy güldürmeyin beni..
fınfık takılıorum yaaaaaaaa...
nalan samsung unu nası hatırlıosun yahu :S quiet drive WD8704DJF diye bişi yazıyo valla.. ve bız magazadan sordugumuz fıyattan 400 TL daha ucuza netten satın aldık beyaz eşya merkezi diye bi yerden kesinlikle tavsıye ederım..

inş.istediğiniz gibi olur canım ya milli eğitimin işi işte neyi doğru yapıyoki yoğunluktan girilmez bi süre 5 ten sonra falan öğrenirsinz en kötü ihtimalle...

off gercekten meb hangi işi düzgün yaptı ki notları gireceksin e okul çöker tayin sonucunu merak edersin mebbis çöker kpss sonucunu öğrenmek istersin ösym çöker
sonra da eğitimde kalite beklerler

melcan bence size kamera yetmez siz bi topluca misafirim olun bi kurcalayın her yeri bakalım :))

asoooooo nerde odanın resimleri nerde nerdeeeeeee

prop bilemiyorum valla nasıl başedersin bu kadar hamile ve meraklı bayanlarla :))

Aso hadi artık sabırsızlanıyoruz tatlım kızının odasını bi görelim temizlik bitmedi mi daha

sen o zamanlar yeni üye olmuştun buraya daha kendi evinde oturuyordun, o zaman konuşmuştuk,

sana demiştim ya bende samsung almayı düşünüyorum şu bordolardan diye sende deli misin dedin onlar 4.000 TL civarı benimkide aynı işi görüyo ama daha uyguna aldık diye...

evet hatırladım.. yine soyluom delirme nalan bak bebelerimiz olcak o kadar para verılmez bı camasır makınesıne :))

yok hayatım evde hala kadın var:) arkadaşlarım geldi odayı görmeye de daha yeni gittiler ondan giremedim.resmini çekemedim henüz parça parça çekip koycam gün içinde.uyku setini takmıcam zaten dursun o öyle dha ilerdeki zamanda yıkayıp takarım olur biter.

ben peşin peşin sölim makinayı beğenirsem alıcam aynısını propcum haberin olsun, zaten böle kullanışlı bi şi arıyomda benim makina daha bozulmaya niyetli değil herhalde ya...

nalancim bende de samsung var.kesinlikle tavsiye ederim.
modelini bilmiorum ama sadece kapaği siyah gerisi beyaz diyebilirim.kocaman bi kapaği war zaten.
air fresh özelliğide harika bişi cidden.hele kaz tüyü bişiileriniz warsa yikadiktan sonra harika kabartio :)))

takıl yavrim bişey demedim..

şuan karşımda 6 aylık ama görseniz 4 aylık ancak görünüyor sapsarı saçlı masmavi gözlü bir kız var gittim yidim yidim geldim ŞenizŞeniz aynı anasına benziyorr vallaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…