2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet hatırladım.. yine soyluom delirme nalan bak bebelerimiz olcak o kadar para verılmez bı camasır makınesıne :))

yok canım seninki gayet uygunmuş, niye ötekine o kadar para verim, önemli olan kurutma işlemi zaten onuda seninki yapıyo, anam baksana kuru temizleme bile yapıyomuş ne kadan da güzelmiş bu böle...saol tatlım bunuda listeye ekledim...

bekliyoruz tatlım, hepimizi meraklandırdın valla...

aşkolsun melcan..
hepınız bı mama yapıp getırırsınız haftalık tıkınırız :)))

topiğin yarısı rejimde valla, onun için rejim mamaları yapmak lazım...)

sene sonuna kadar bu makinam bozulursa alıcam mutlaka canım, bana çamaşır as topla gına geldi özellikle kışın evin içinde çok zor oluyo..

benim makinamda çok sağlam çıktı bozulmuyo bi türlü, eğer sene sonuna doğru bozulursa o zamana kadar aldığımız kombinin borcuda bitiyo rahat rahat alırız...

evet evi toparladım, kaşlarımı aldım, makıneye camasır attım.. sımdı evı supurup gelıyorum kızlar.. sonra 10 dk dınlenıp elbısemı ve gomleklerı utulemeye gıderım :) gorusuruz 5-10 dkya

hayirlisi canim..bebişte gelio çok zorlamamak lazim bütçeyi..

teyzem kamyonla bez alsan ii edersin demişti :))))

ben her sabah giyecegı zaman utu yapıyorum.. parça parça... ve her dışarı çıkmadan önce utu yapma zorunda kalıyorum ama olsun....

kurutma makınası super bır şey.. bende alacagım.. bebek için özellıkle... ama önce su evden bı çıkayım...

Yardım edinnn lütfennn
Doktorum rahime giden sağ damarında daralma var dedi ileriki aylarda bebek gelisimini etkiler dedi çok korkurm kızıma bisey olucak die bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı lütfen bikaç soze çok ihtiyacım var

kızlar, ist.da avrupa tarafında (bakırköy-bahçelievler olabilir) disney bebk halıları satan halı mağazası biliyor musunuz? belki almışsınızdır. 2 halı arasında kaldık ama rengini görmeden almayız.

ben takıntıyı bıraktım kılo almam durdu.. bır ayda sadece 1 kılo almişim... ve sadece haftada bır gun tartılıyorum.... diyetı de bıraktım..canım istedigini yiyorum tabı eşimden fırsat bulursam... çunku artık o yedırmıyor.. zararlı vs. diye...

evde yemek savaşı yapıyoruz.. kapıdan çıktımı hemen bende canımın istediklerini yıyorum...

çok üzüldüm canım benim ya ama muhakka bir çaresi vardır dr un bişey demedi mi sana şunu yapmamız gerekiyor diye
olmadı dr unu değişitr

internettne bak bı... nede vs.. tedevısıne... panık yapma hemen

hemen canını sıkma bence, moral herşeyden önemli. dr acil birşey olsaydı söylerdi, hem daralmanın önüne geçilebilecek normale döndürecek şeyler vardır mutlaka. olmadı başka doktora da git ama hemen canını sıkma ki bebek de etkilenmesin. kaç haftalık şu anda bebişin?

önce gecmıs olsun..
ama bu soruyu doktoruna sorman gerekıodu once..
arastırıyorum bısı bulamadım demıssın ben su an en az 10 makale fln buldum ınternetten.. preeklampsi ve hipertansiyon riskin normale gore dahA fazlaymış mesela..
kendı doktorun cevap vermıosa da gıdıp baska bı doktor bul senı aydınlatması ve ne yapman gerektıgını soylemesı ıcın..

Takip edicez dedi bebe aspirini verdi kullanmam için bakalım bu cuma gidicem tekrar kotü düsünmek istemiyorum ama yinede kusku var içimde netten arastırıyorum bu konuyla ilgili hiçbisey yok :S

Bildiğim kadarıyla böyle bir durum yaşayan olmadı burada yani bu konu hakkında sana faydamız olmaz.
Bana kalırsa başka bir doktora daha muayene ol.

Şu anda 28 haftalık 25. haftamda detaylı ultarasona girdim orada anlasıldı takibe alıcaz aspirine baslıcaz dedi bu cumada kontrol varr internetten arastırmaya çalıstım bu konuyla ilgili hiçbisey bulamadı umarım kotü bisey olmaz ileriki donemlerde bebekte yetersiz beslenmeye sebep oluyormus ve annede tansiyon sorunları yaratıyormus suana kadar bende bi problem yok çok sükür ama onemli olan kızımın durumunun iyi olması o iyi olsun yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…