evet hatırladım.. yine soyluom delirme nalan bak bebelerimiz olcak o kadar para verılmez bı camasır makınesıne :))
yok hayatım evde hala kadın var:) arkadaşlarım geldi odayı görmeye de daha yeni gittiler ondan giremedim.resmini çekemedim henüz parça parça çekip koycam gün içinde.uyku setini takmıcam zaten dursun o öyle dha ilerdeki zamanda yıkayıp takarım olur biter.
aşkolsun melcan..
hepınız bı mama yapıp getırırsınız haftalık tıkınırız :)))
nalancim bende de samsung var.kesinlikle tavsiye ederim.
modelini bilmiorum ama sadece kapaği siyah gerisi beyaz diyebilirim.kocaman bi kapaği war zaten.
air fresh özelliğide harika bişi cidden.hele kaz tüyü bişiileriniz warsa yikadiktan sonra harika kabartio :)))
takıl yavrim bişey demedim..
şuan karşımda 6 aylık ama görseniz 4 aylık ancak görünüyor sapsarı saçlı masmavi gözlü bir kız var gittim yidim yidim geldim ŞenizŞeniz aynı anasına benziyorr vallaboshayallersmile
sene sonuna kadar bu makinam bozulursa alıcam mutlaka canım, bana çamaşır as topla gına geldi özellikle kışın evin içinde çok zor oluyo..
benim makinamda çok sağlam çıktı bozulmuyo bi türlü, eğer sene sonuna doğru bozulursa o zamana kadar aldığımız kombinin borcuda bitiyo rahat rahat alırız...
Yardım edinnn lütfennn
Doktorum rahime giden sağ damarında daralma var dedi ileriki aylarda bebek gelisimini etkiler dedi çok korkurm kızıma bisey olucak die bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı lütfen bikaç soze çok ihtiyacım var
eee çaresi neymiş söylemedimi peki?
Yardım edinnn lütfennn
Doktorum rahime giden sağ damarında daralma var dedi ileriki aylarda bebek gelisimini etkiler dedi çok korkurm kızıma bisey olucak die bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı lütfen bikaç soze çok ihtiyacım var
Yardım edinnn lütfennn
Yardım edinnn lütfennn
Yardım edinnn lütfennn
Takip edicez dedi bebe aspirini verdi kullanmam için bakalım bu cuma gidicem tekrar kotü düsünmek istemiyorum ama yinede kusku var içimde netten arastırıyorum bu konuyla ilgili hiçbisey yok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?