2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

linkleri bana kopyalarmısın rica etsem

linkleri bana kopyalarmısın rica etsem

Ayrıca bu haftalarda rahim damarlarının doppler incelenmesi yapılmaktadır. Eğer rahim damarlarında “notch” saptanırsa sonraki zamanlarda bebekte gelişme duraklaması veya hamilelik hipertansiyonu olasılığına karşı düşük doz aspirin verilebilir. Kontroller sıklaştırılır ve 2 haftalık aralıklarla yapılır.

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 22.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Dopplerinde Notch hakkndaki tm sorular - 1 - soru - doktor sitesi.com
Prof. Dr. Alkan Yıldırım - Uterin Arter ve Doppler
Gebelik ve Hipertansiyonda Klinik Ynetim vb.

google a hamilelikte notch. gebelikte rahim atardamarı daralması, rahim atardamarı daralması.. şeklinde arama krıterlerı yazarsan bulabılceksın istediğin şeyleri.. ama bunları bosverıp bı doktordan bılgı alsan tabı en saglıklısı olur..

bende de aynı durum var, hatta benim hem sağ hemde sol damarda var, coraspirin kullanıyorum, bu durum kalıtsal olabilir ya da hamilelikle de ortaya çıkmış olabilir dedi dr. um bana..

bende de detaylı ultrason esnasında fark edildi, dediğin gibi eğer tedavi edilmezse bebek için sakıncalı bi durum erken doğum riski düşük gibi durumlar ortaya çıkabiliyormuş...

kendini fazla yormamaya bak, bebek aspirini yeterli mi bilemem bana 100 lük coraspirin verdi dr.um, bi tansiyon aleti edin ve haftada 2-3 kere tansiyonunu kontrol et, hapı kullandıktan 2-3 hafta sonra dr.una kontrole git, dr.un hapın işe yarayıp yaramadığına ve dozaj arttırımı yapılması gerekiyormu ona baksın, yani bende bunlar yapıldı öle diyeyim...

bende ütülerimi bitirdim ama bende bittim bugünlük valla, birazdan gidip sandviç yapim kendime valla yemek yemekten yoruldum ben kesin, anam kendime yemek yetiştiremez hale geldim bu ne ya...

aaa bilmiyordum ben geçmiş olsun nalancımm..

neyseki önümüzdeki günler rahat edecem, köfteleri hazırlayıp tek tek poşetledim ve buzluğa attım, artık sadece çıkartıp ızgaraya atması kalacak bana, minik minik top köftelerimide hazırladım birazdan tek seferlik olcak şekilde onlarıda poşetleyip buzluğa atcem ve pişirceğim zaman sulu köftede kullancam, sadece patatesini koymak kalacak, ooohhhhhhh......

aa nalan ben de bılmıodum hıc bahsetmedın gecmıs olsun cnm..
cmtsden berı supurmemıstım evı cnm.. bok goturuodu yanı bıldıgın.. dayanamadım.. salaklık parayla mı.. benım de utuler bıtmek uzere bı pantolon kaldı zaten ıkı gomelk bı elbıse bı pantolondu gercı de :roflol:

Anladım cnmm ben günde bir tane alıyorm bebe aspirini bikaçkere unuttum bi onemi olurmu bilmiorm ama bakalm cuma günü dr uma sorucam kafam çok karısık. Senin kaçıncı haftan? neyin olucak

EV SÜPÜRMEK Mİ?
hamile kaldığımdan beri hep eşim süpürdü evi
evi süpürmeyi özledim dermişim ama demem

aaa bilmiyordum ben geçmiş olsun nalancımm..

hani detaylıya gitmiştim kadın ille görecem oranı diye beni muayene etmişti ya, o gün söledi çentiklenme gibi bi şi oluşmuş dedi tam anlamadımda o da bebeğe giden kan akışını engelliyormuş, çözümüde kan sulandırıcı ve dr. takibi, yani halledilemeyecek bi şi değil, o günden beri coraspirin kullanıyorum, geçen randevuda dr.um baktı ve her şey normal dedi, ama aspirini kullanmaya devam edicem doğurana kadar nolur nolmaz diye...

kız niye salak olasın ama keşke yarın yapsaydın bugün ne acelesi vardı ev süpürmenin, yordun kendini boşuna, neyse duşa atlarsın birazdan ii gelir...

benım kocam taş fırın erkegıdır.. elını surmez asla boyle seylere.. allahtan sonradan degısmedı evlenmeden once de boyleydı, ne mal aldıgımı bılerek evlendım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…