önce gecmıs olsun..
ama bu soruyu doktoruna sorman gerekıodu once..
arastırıyorum bısı bulamadım demıssın ben su an en az 10 makale fln buldum ınternetten.. preeklampsi ve hipertansiyon riskin normale gore dahA fazlaymış mesela..
kendı doktorun cevap vermıosa da gıdıp baska bı doktor bul senı aydınlatması ve ne yapman gerektıgını soylemesı ıcın..
linkleri bana kopyalarmısın rica etsem
kız prop süpersın.....
Yardım edinnn lütfennn
Doktorum rahime giden sağ damarında daralma var dedi ileriki aylarda bebek gelisimini etkiler dedi çok korkurm kızıma bisey olucak die bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı lütfen bikaç soze çok ihtiyacım var
zaten ondan sonra mayıştım.. ayyyy süpürme valla ben boyle olcamı bılsem supurmezdım :)sıcaktan...... bende süperme savaşına girecegım şimdi...
PROPP
Doğum günün kutlu olsun canımopuyorumnanaktan
demiiaklinialirimsmile
ay nası bı yatıp uyuma ıstegım var su anda anlatamam yaa.. daha ütü yapıp duş alıp kuafore gıtcem :S ama benım uykum geldı şaka gıbı..
bende de aynı durum var, hatta benim hem sağ hemde sol damarda var, coraspirin kullanıyorum, bu durum kalıtsal olabilir ya da hamilelikle de ortaya çıkmış olabilir dedi dr. um bana..
bende de detaylı ultrason esnasında fark edildi, dediğin gibi eğer tedavi edilmezse bebek için sakıncalı bi durum erken doğum riski düşük gibi durumlar ortaya çıkabiliyormuş...
kendini fazla yormamaya bak, bebek aspirini yeterli mi bilemem bana 100 lük coraspirin verdi dr.um, bi tansiyon aleti edin ve haftada 2-3 kere tansiyonunu kontrol et, hapı kullandıktan 2-3 hafta sonra dr.una kontrole git, dr.un hapın işe yarayıp yaramadığına ve dozaj arttırımı yapılması gerekiyormu ona baksın, yani bende bunlar yapıldı öle diyeyim...
eşim gelmeden evleri süpüreyım hemen... bırazdan gelirim..
bende de aynı durum var, hatta benim hem sağ hemde sol damarda var, coraspirin kullanıyorum, bu durum kalıtsal olabilir ya da hamilelikle de ortaya çıkmış olabilir dedi dr. um bana..
bende de detaylı ultrason esnasında fark edildi, dediğin gibi eğer tedavi edilmezse bebek için sakıncalı bi durum erken doğum riski düşük gibi durumlar ortaya çıkabiliyormuş...
kendini fazla yormamaya bak, bebek aspirini yeterli mi bilemem bana 100 lük coraspirin verdi dr.um, bi tansiyon aleti edin ve haftada 2-3 kere tansiyonunu kontrol et, hapı kullandıktan 2-3 hafta sonra dr.una kontrole git, dr.un hapın işe yarayıp yaramadığına ve dozaj arttırımı yapılması gerekiyormu ona baksın, yani bende bunlar yapıldı öle diyeyim...
aaa bilmiyordum ben geçmiş olsun nalancımm..
aa nalan ben de bılmıodum hıc bahsetmedın gecmıs olsun cnm..
cmtsden berı supurmemıstım evı cnm.. bok goturuodu yanı bıldıgın.. dayanamadım.. salaklık parayla mı.. benım de utuler bıtmek uzere bı pantolon kaldı zaten ıkı gomelk bı elbıse bı pantolondu gercı de :roflol:
evleri????? komşularada mı gitcen???????-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?