2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım cnmm ben günde bir tane alıyorm bebe aspirini bikaçkere unuttum bi onemi olurmu bilmiorm ama bakalm cuma günü dr uma sorucam kafam çok karısık. Senin kaçıncı haftan? neyin olucak

unutmamaya çalış bence o hap çok önemli, damarlarındaki kan akışını kolaylaştırıyo, sen her şeyi detaylı bi şekilde dr.unla konuş bencede, ilacın etkisi olmuşmu onu iyice incelesin eğer etki yoksa ilacı değiştirebilir, ama endişe etme ilacı düzenli kullandığın sürece bi sorun olmaz, sakın aksatma ilacı, olmadı saat kur....

benim kızım olacak 27 + 3 haftalığız şu an...

nalan geçmiş olsun...

prop benımkı domates bile dograyamaz... evdekı hiç bie işten anlamz... ama şu gunlerde yardım etmeye calışıyor...

ama belkı yapar ilerde dıye duşuuyorum...

benım kocam taş fırın erkegıdır.. elını surmez asla boyle seylere.. allahtan sonradan degısmedı evlenmeden once de boyleydı, ne mal aldıgımı bılerek evlendım :roflol:

benim eşim sağolsun her konuda yardımcıdır hamilelik sürecin hep yardım etti
evet şanslısın eşin sonradan değişseydi sana baya koyardı ama aldığın çıkması iyi
gerçi bazen seni şaşırtıyor ama neyse (edit: evlilik yıldönümü gbi)bayanssulusmile

ayyyyy bu imam benı cıldırtcakkkkkk.. cok kotu okuyo yaaaaa yok boyle bısı... bı zamanlar ınternette bı vıdeo dolasıodu cizgi film bı genc dayanamayıp gıdıp ımamı olduruyodu ordakı ımamın sesı kadar kotu ıste bızım burdakı de..

nalan geçmiş olsun...

prop benımkı domates bile dograyamaz... evdekı hiç bie işten anlamz... ama şu gunlerde yardım etmeye calışıyor...

ayyy çok güldüm sana.. sen daha bekle yapar canım :)) bi insan 7sınde neyse 70inde de odur.. hele erkekler.. hiiiiiiiç değişmezler böyle konularda :)

ya cnm eskıden hep yapardı da evlendıgımızden berı cıdden boyle seylerı takmaz oldu bı de acıkca soyluo cunku o zaman senı tavlamak ıcın yapıodum sımdı ne dıye ugrasıyım dıyo yanı :))

EV SÜPÜRMEK Mİ?
hamile kaldığımdan beri hep eşim süpürdü evi
evi süpürmeyi özledim dermişim ama demem

benım kocam taş fırın erkegıdır.. elını surmez asla boyle seylere.. allahtan sonradan degısmedı evlenmeden once de boyleydı, ne mal aldıgımı bılerek evlendım :roflol:

benimkide yapar valla hiç gocunmaz öle şeylerden, yardım edebildiği her yerde yardım ediyo garibim, canım kocam benim....

ütü bitttiiii.. ben bittimmmm.. anam dikildi... valla düşüp bayılacağğğğmmmmmm.. :)))

kız doğum gününde yordun kendini he...

nalan geçmiş olsun...

saol cnm, anam siz tembel alıştırmışsınız, biraz yardım etseler nolur incilerimi dökülür...

çok uyanıkmış senin kocan ama ilginç olan sen nasıl yuttun bu numaralarısempatiksalakcinni

kızlar kadın gitti ev pırıl pırıl oldu bir de kadına 20 gömlek 15-20 tane gömlek harici şeyler ütülettim canı çıktı kaçtı gitti
Bir duşa gireyim aklanayım paklanayım bizim prensesin mobilyalarının resmini çekip buraya koyayım.

çok mecbur kalırlarsa yapıyolar benimkide hiç bi işe elini sürmezdi kanama falan geçirince doktor yanında hep yatacaksın dedi e bende anne yok onda anne var ama umrunda bile olmadı baktı ki iş başa düştü baya bi yaptı bişeyler ama son günlerde bende ki canlanmanın farkında bi balkon yıkıyor artık o da kaç günde denk gelirse yarın bir gün çocuk oldu mu fırsat vermicem ama bu kadar tembel olmasına bi kere alıştımı çünkü hep öyle gidiyor adamı bıraksan sabahtan akşama oturur bilgisayar başına çocuk gibi oyun oynar hep böyleydi hala da böyle...

kaydirigubbakcemile3 bir de boğazlarım ağrıyor derler ya bir insanda kaç boğaz varsa

bunu soyleyınce de ustune esprı yapmaya calısırlar ıstanbullll.. canakkaleeee... cebelıtarıkkkk.. dıye ama baska soyleyemezler cunku baska bılmezler.. hoş ben de bılmıom baska :)) kanallar sayılır mı:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 bir de boğazlarım ağrıyor derler ya bir insanda kaç boğaz varsa

ben en çok neye tavım biliyo musun, bir yere gidersin içeri girersin karşındaki

aaa geldin mi diye sorar ya ona hastayım ya....

bi de sadece eşinde evin anahtarı var diyelim kapı açıldı akşam adam içeri girdi kadın içerden seslenir

hayatım sen mi geldin...

anam bunları duyunca kopuyorum valla...

kız şu kadına sorsana haftaya bana gelirmi diye, tabi sen memnun kaldıysan, neler yaptırdın kadına...

muftaga geliyor bir şey yaparken yardım edeyım diye... şunu yap diyorum.. ama anlatana kadar alıp kendim yapıyorum.... çunku işi çözemıyor... çogu zaman bile bana televızyon açtırır... kumanda kulnmayı bile sevmez...

Selam kızlar
Prop doğum günün kutlu olsun canım...Eşin ve oğluşunla nice yıllaraa.s.

bugün şeker yüklemem vardı,50 lik.. Doktora telefonla sordum 147 dedi,yüksekmiş.Haftaya tekrar yapıllacakmış 100 lük bu kez...Aslında 147 nin çok ta yüksek olmadığını öğrendim.Ama ben de dikkat etmeliyim.Hatta diyet yapan hamileler kervanına katılmalıyımmafoldumben

aynen yaaaa uyuzlar
evet yaaa al benden de o kadar. yok gelmedim bu ben değilim aslında Bir de şey var ne yapıyosun süpürge açtım D:

saol cnmm.. evet cok yuksek dııl sınır 140.. ama yuksek netıce de sen dıkkat et yıne de kı bebişklerın de sen de sağlıklı olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…