Anladım cnmm ben günde bir tane alıyorm bebe aspirini bikaçkere unuttum bi onemi olurmu bilmiorm ama bakalm cuma günü dr uma sorucam kafam çok karısık. Senin kaçıncı haftan? neyin olucak
benım kocam taş fırın erkegıdır.. elını surmez asla boyle seylere.. allahtan sonradan degısmedı evlenmeden once de boyleydı, ne mal aldıgımı bılerek evlendım :roflol:
pordon canım yanlış yazmışım.. evimi süpürecem.. yerde halı yok zaten.. makına ile cekip vıledalıyorum... ama oda epey yoruyor....
ayyy çok güldüm sana.. sen daha bekle yapar canım :)) bi insan 7sınde neyse 70inde de odur.. hele erkekler.. hiiiiiiiç değişmezler böyle konularda :)nalan geçmiş olsun...
prop benımkı domates bile dograyamaz... evdekı hiç bie işten anlamz... ama şu gunlerde yardım etmeye calışıyor...
ama belkı yapar ilerde dıye duşuuyorum...
benim eşim sağolsun her konuda yardımcıdır hamilelik sürecin hep yardım etti
evet şanslısın eşin sonradan değişseydi sana baya koyardı ama aldığın çıkması iyi
gerçi bazen seni şaşırtıyor ama neyse (edit: evlilik yıldönümü gbi)bayanssulusmile
EV SÜPÜRMEK Mİ?
hamile kaldığımdan beri hep eşim süpürdü evi
evi süpürmeyi özledim dermişim ama demem
benım kocam taş fırın erkegıdır.. elını surmez asla boyle seylere.. allahtan sonradan degısmedı evlenmeden once de boyleydı, ne mal aldıgımı bılerek evlendım :roflol:
ütü bitttiiii.. ben bittimmmm.. anam dikildi... valla düşüp bayılacağğğğmmmmmm.. :)))
nalan geçmiş olsun...
prop benımkı domates bile dograyamaz... evdekı hiç bie işten anlamz... ama şu gunlerde yardım etmeye calışıyor...
ama belkı yapar ilerde dıye duşuuyorum...
kaydirigubbakcemile3 bir de boğazlarım ağrıyor derler yaevleri????? komşularada mı gitcen???????-tatlicadiarzu-
ayyy çok güldüm sana.. sen daha bekle yapar canım :)) bi insan 7sınde neyse 70inde de odur.. hele erkekler.. hiiiiiiiç değişmezler böyle konularda :)
ya cnm eskıden hep yapardı da evlendıgımızden berı cıdden boyle seylerı takmaz oldu bı de acıkca soyluo cunku o zaman senı tavlamak ıcın yapıodum sımdı ne dıye ugrasıyım dıyo yanı :))
ayyy çok güldüm sana.. sen daha bekle yapar canım :)) bi insan 7sınde neyse 70inde de odur.. hele erkekler.. hiiiiiiiç değişmezler böyle konularda :)
ya cnm eskıden hep yapardı da evlendıgımızden berı cıdden boyle seylerı takmaz oldu bı de acıkca soyluo cunku o zaman senı tavlamak ıcın yapıodum sımdı ne dıye ugrasıyım dıyo yanı :))
kaydirigubbakcemile3 bir de boğazlarım ağrıyor derler yabir insanda kaç boğaz varsa
kaydirigubbakcemile3 bir de boğazlarım ağrıyor derler yabir insanda kaç boğaz varsa
kızlar kadın gitti ev pırıl pırıl oldu bir de kadına 20 gömlek 15-20 tane gömlek harici şeyler ütülettim canı çıktı kaçtı gitti
Bir duşa gireyim aklanayım paklanayım bizim prensesin mobilyalarının resmini çekip buraya koyayım.
bunu soyleyınce de ustune esprı yapmaya calısırlar ıstanbullll.. canakkaleeee... cebelıtarıkkkk.. dıye ama baska soyleyemezler cunku baska bılmezler.. hoş ben de bılmıom baska :)) kanallar sayılır mı:roflol::roflol:
ben en çok neye tavım biliyo musun, bir yere gidersin içeri girersin karşındaki
aaa geldin mi diye sorar ya ona hastayım ya....
bi de sadece eşinde evin anahtarı var diyelim kapı açıldı akşam adam içeri girdi kadın içerden seslenir
hayatım sen mi geldin...
anam bunları duyunca kopuyorum valla...
saol cnmm.. evet cok yuksek dııl sınır 140.. ama yuksek netıce de sen dıkkat et yıne de kı bebişklerın de sen de sağlıklı olun..Selam kızlar
Prop doğum günün kutlu olsun canım...Eşin ve oğluşunla nice yıllaraa.s.
bugün şeker yüklemem vardı,50 lik.. Doktora telefonla sordum 147 dedi,yüksekmiş.Haftaya tekrar yapıllacakmış 100 lük bu kez...Aslında 147 nin çok ta yüksek olmadığını öğrendim.Ama ben de dikkat etmeliyim.Hatta diyet yapan hamileler kervanına katılmalıyımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?