kızlar kadın gitti ev pırıl pırıl oldu bir de kadına 20 gömlek 15-20 tane gömlek harici şeyler ütülettim canı çıktı kaçtı gitti
Bir duşa gireyim aklanayım paklanayım bizim prensesin mobilyalarının resmini çekip buraya koyayım.
canım benim eski kadınım ukraynalı olan.Geri ona dönüş yaptım mecburen sanırım bir daha da değiştirmicem gibi görünüyor artık haftada bir gel dedim.Hemen değil bu aralar yoğunmuş ramazandan sonra ayarlıcak sonra hep haftada 1 gelcek.Şimdi 2 haftada bir gelmeye devam etcek. söyledim canım seni ben ama çok doluyum hiç boş günüm yok dedi.:Skız şu kadına sorsana haftaya bana gelirmi diye, tabi sen memnun kaldıysan, neler yaptırdın kadına...
ne yaptıgını görüp ne yapıyorsun diye sorarlar ya.. uyuz oluyorum...
bırde eşim yanından kalkınca her defasında nereye gidiyorsun diye soruyor.. bazen antalya, vs diyorum.. gece uykusunun arasında ble soruyor.. diyorum bu saatte nereye gidebilirim.. ya tuvalet.. yada mutfak...
kız şu kadına sorsana haftaya bana gelirmi diye, tabi sen memnun kaldıysan, neler yaptırdın kadına...
çok biliyorsa kadın tutsun her hafta gelsin evi temizlesin kadın:)))evi temızlıyorum bebegı yordun diyor.. yapmıyorum dagınıklaştın diyor.. anlayamadım yaaa...
tamam canm çenem düştü yahu hemen gidiyorum duşa ve hemen sonra da resimleir çekip koyuyorum öperim çokkk.asocum hadi cabuk ol merak ettim valla
unutmamaya çalış bence o hap çok önemli, damarlarındaki kan akışını kolaylaştırıyo, sen her şeyi detaylı bi şekilde dr.unla konuş bencede, ilacın etkisi olmuşmu onu iyice incelesin eğer etki yoksa ilacı değiştirebilir, ama endişe etme ilacı düzenli kullandığın sürece bi sorun olmaz, sakın aksatma ilacı, olmadı saat kur....
benim kızım olacak 27 + 3 haftalığız şu an...
ne yaptıgını görüp ne yapıyorsun diye sorarlar ya.. uyuz oluyorum...
bırde eşim yanından kalkınca her defasında nereye gidiyorsun diye soruyor.. bazen antalya, vs diyorum.. gece uykusunun arasında ble soruyor.. diyorum bu saatte nereye gidebilirim.. ya tuvalet.. yada mutfak...
evi temızlıyorum bebegı yordun diyor.. yapmıyorum dagınıklaştın diyor.. anlayamadım yaaa...
ben bu ukraynalıyı bırakıp başkasını denemiştim onu vercektim sana ama hiç memnun kalmadım ondan o yüzden de vermedim ama istersen vereyim. başında durup onu yap bunu yap dersen yapar. ama ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç memnun kalmadım o karıdan her yer berbattı sözde temizlik yapmış.ay ewet hani sen banada wercektin numarasini filaaaaann asocumm
saol cnmm.. evet cok yuksek dııl sınır 140.. ama yuksek netıce de sen dıkkat et yıne de kı bebişklerın de sen de sağlıklı olun..
benimki hayatta uyanmaz bir de tuvalete gittiğimi fark etcek fosur fosur uyur o valla hayatta uyanmaz:))))Eşin de çok ilginçmiş doğrusu,gece yarısı nereye gidiyorsun sorusu...kaydirigubbakcemile3
Benimki de gece yarısı ben tuvalete her kalkışımda dikkatli ol,yavaş ol diye uyarıp duruyor,düşüceğemden korkuyor
tamam şekerim hemen kaçıyorum duşuma .ben duşa gırıyorum kızlar..
aso ekle artık su fotoları cıktıgımda goreyım :))
ben bu ukraynalıyı bırakıp başkasını denemiştim onu vercektim sana ama hiç memnun kalmadım ondan o yüzden de vermedim ama istersen vereyim. başında durup onu yap bunu yap dersen yapar. ama ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç memnun kalmadım o karıdan her yer berbattı sözde temizlik yapmış.
dilemma geçmiş olsun canım sende diyettekiler kervanına katıldın demek ayy bende yaptırsamda görsem test sonucumu ben de beyaz ekmeği çok tüketiyorum ve tatlıyıda özellikle dondurmayı, neyse Allah'tan son 3 ay kala yapılıyor bu test :)) iyi yönünden bakalım sadece 3 ay yasak dimi
Bu arada ev işlerinden bahsetmişsiniz biz akşam birlikte giriyoruz eşimle eve aramızdaki fark o direk salona geçip klimayı ve tv yi açıp kumandayıda eline alıp başlıyor tv izlemeye
Ben de mutfağa yemek yapmaya, sonra bulaşık, çamaşır vs... derken pestilim çıkıyor hergün.. Hiç bir işten anlamaz sadece bazen evi süpürür sadece salonu ama sanki diğer odalar bizim eve ait değilmiş gibi off offfff bu konuda çok dertliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?