2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aso diyor kadın temızlıkçı diye.. ama evde şu anda onun yapacagı derınlıkte iş yok.. eylul gibi alıp camları vs sildirecegım.. ben bu eve yenı taşındım.. 5 ay oldu.. diger evden eşya getırmedık.. yenı aldık hepsini.. ben fazla eşya almadım.. vitrin gumuşluk vs yok.. ev de eşya olmayınca fazla temızlıkte fazla olmuyor..
bır kez aldım.. kadın ögleye kadar evı bitirdi. iki de çıktı.. şu an gerek görmuyorum.
gunlugune 80 tl verıyorum.. size kaç paraya geliyorlar

fınfınk: bıraz çekilmez gibi olsada sevıyorm.. hep öyleydı.. alıştım..

anam bu temizlikçilerin hepsi böle dolu ya, mecburen bende benimkine dönüş yapcem o zaman, oooofffffffffff....

sen yinede saol asoşum...

dilemma geçmiş olsun, demek sende bizim aramıza katıldın, neyse çok dert etme hayatında çok bi şi değişmiyor sadece tatlı ve hamur işi yasak o kadar...sağlıklı beslencen fenamı...

he bu arada benim temizlikçim de 80 TL ye geliyo, bi de 2 haftada bir almazsan gelmem diyo, yani mesela arada bir ya da ayda bir çağıramıyorsun, yaklaşık 1 aydır almıyorum onu çünki son geldiğinde gıcık oldum ertesi haftada aradım biz 1 ay yokuz gelme dedim,

bakalım şimdi arayınca gelecek mi, benim yerime birini bulmuş olabilir çünki müşteri portföyü bol bi hatun her günü dolu ama c.tesi ve pazar çalışmıyormuş, bi de bayramdan 1 hafta önce işi bırakıp kendi eviyle ilgileniyormuş öle dedi, çok kaprisli benimki annicanız...

aman nalan bende sinir olurum böyle tiplere sanki hayrına gelip yapıyor tipe bak araştır başkasını bul bence tatlım ne çekecen onun kaprisini..

aman ne yoruyosun kendini bırak her şeyi yapsın çamaşırın ütün de mi olmuyor ille gümüşülk olunca mı kadın çağırılıyor kız.kocan o kadar konuşcağına al işte :)

aman nalan bende sinir olurum böyle tiplere sanki hayrına gelip yapıyor tipe bak araştır başkasını bul bence tatlım ne çekecen onun kaprisini..

istanbulda düzgün temizlikçi bulmak zor kızlar, düzgününü buluncada boş vakti olmayabiliyor...

80 aslinda cok degil nalan..

asoşa daha ucuza geliyo ve daha fazla iş yapıyo, benimki ben ütü yapmam, yoksa işleri yetiştiremem dedi bana mesela...

gule gule prop...........

nalan kadının artıs gibi kaprısi varmış.............:)))) vay be

hemde ne artist sorma gitsin, sen onu bide canlı görcen...

birazdan benim kociş gelir, sofrayı felan hazırlamam lazım, hoooofffffffff sofra hazırlayıp tolamaktan sıkıldım valla...

Şimdilik cıbıl cıbıl:) kokusu çıksın uyku setini fln yerleştirdim mi süper görüncek.1 ay sonra son halini koyarım:)

selamm pazara gittik bu sıcakta bızdee pöffffff piştim walahhaa .
kendmi oruçlu sanıyorum canım herşeyı ıstıyor :)))

bişey soracam size ;
ilaçlarda yüzde kaç indirim oluyor ssk lıda bılıyomusunuz.
bzım burdakı eczane fazla alıyor gıbı gelıyor sanki olabilirmiki öle bişiy CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…