canım benim eski kadınım ukraynalı olan.Geri ona dönüş yaptım mecburen sanırım bir daha da değiştirmicem gibi görünüyor artık haftada bir gel dedim.Hemen değil bu aralar yoğunmuş ramazandan sonra ayarlıcak sonra hep haftada 1 gelcek.Şimdi 2 haftada bir gelmeye devam etcek. söyledim canım seni ben ama çok doluyum hiç boş günüm yok dedi.:S
neyse ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize evden de girmeye çalışırım fırsat bulabilirsem
ben dustan cıktım sımdı de kuafore gıdıorum gorusuruz kızzzlarrrr :)))
ben dustan cıktım sımdı de kuafore gıdıorum gorusuruz kızzzlarrrr :)))
he bu arada benim temizlikçim de 80 TL ye geliyo, bi de 2 haftada bir almazsan gelmem diyo, yani mesela arada bir ya da ayda bir çağıramıyorsun, yaklaşık 1 aydır almıyorum onu çünki son geldiğinde gıcık oldum ertesi haftada aradım biz 1 ay yokuz gelme dedim,
bakalım şimdi arayınca gelecek mi, benim yerime birini bulmuş olabilir çünki müşteri portföyü bol bi hatun her günü dolu ama c.tesi ve pazar çalışmıyormuş, bi de bayramdan 1 hafta önce işi bırakıp kendi eviyle ilgileniyormuş öle dedi, çok kaprisli benimki annicanız...
aman ne yoruyosun kendini bırak her şeyi yapsın çamaşırın ütün de mi olmuyor ille gümüşülk olunca mı kadın çağırılıyor kız.kocan o kadar konuşcağına al işte :)aso diyor kadın temızlıkçı diye.. ama evde şu anda onun yapacagı derınlıkte iş yok.. eylul gibi alıp camları vs sildirecegım.. ben bu eve yenı taşındım.. 5 ay oldu.. diger evden eşya getırmedık.. yenı aldık hepsini.. ben fazla eşya almadım.. vitrin gumuşluk vs yok.. ev de eşya olmayınca fazla temızlıkte fazla olmuyor..
bır kez aldım.. kadın ögleye kadar evı bitirdi. iki de çıktı.. şu an gerek görmuyorum.
gunlugune 80 tl verıyorum.. size kaç paraya geliyorlar
fınfınk: bıraz çekilmez gibi olsada sevıyorm.. hep öyleydı.. alıştım..
aman nalan bende sinir olurum böyle tiplere sanki hayrına gelip yapıyor tipe bak araştır başkasını bul bence tatlım ne çekecen onun kaprisini..
80 aslinda cok degil nalan..
gule gule prop...........
nalan kadının artıs gibi kaprısi varmış.............:)))) vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?