2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aso çok güselmişş . beyazz beyazz bende beyaz beşik istiyoorumm ..
güle güle ii günlerde yatsın kızın inşallaahh

Evet benimki çok uygun fiyata geliyor hemde.hem her geldiğinde halıları koltukları kapıları da silip ütüleri de yapıyor.Bugün halıları koltukları sildirmedim halıların yarısı yıkamada salondakileri de 2 hafta sonra fln vercem.koltukların da kılıflarını çıkartıp yıkattırcam 2 hafta sonra.valla bana en son gelen türk kadından daha iyi temizlik yapıyor hem de hiç paracı değil kadın.makinedeki çamaşırlar bittikçe sırf ben sepeti kaldırmayım diye koşup koşup geldi balkona taşıdı sepeti :)

asoşum çok tatlı güle güle kullansın kızın, baya bi çekmece dolap felan olmuş rahat edeceksin valla...
Çok sağol canım evet bayağı bol çekmeceli:) dolabın içinde de bir sürü raf var.Oyuncak kutusunu bile kapaklı yaptırdım dağınıklık çok görünmesin diye:)yatağın üstündeki o zımbırtı da bir tarafı sandıklı içine de bayağı fazlalıklarımı koycam işte. ya da direk bebek bezleri ıslan mendilleri fln koyarım kokusu çıksa da yerleştirsem şidmi çok cıbıl cıbıl:)

,
çok şanslısın valla canım, ama şimdi benimkinin de hakkını yemim 80 tl yi alıyor ama hakkını veriyo sayılır ütü hariç her şeyi yapıyo kadın allah için, biraz kaprisli ama napalım...

,
çok şanslısın valla canım, ama şimdi benimkinin de hakkını yemim 80 tl yi alıyor ama hakkını veriyo sayılır ütü hariç her şeyi yapıyo kadın allah için, biraz kaprisli ama napalım...
ay valla bu temzilikçileirn hepsi ayrı alem:) inşallah günleir boşalır da sana yollarım ama kadın ne olduysa full bana bile belirli bir günde gelemicek bir hafta salı bir hafta çarşamba bir hafta pazartesi biraz karman çorman olcak inşallah düzene sokar hepsini de hep aynı gün gelir

arkadaslar ben yeni katıldım aranıza bu takım ne kadara mal oldu cok guselmıs

tatlım aramıza hoşgeldin
ASO cum oda çok ferah çok güzel olmuş güle güle kullansın bebişin
bu saat oldu hala kpss sonucunu öğrenemedik ya
nedense eşimden çok ben stres yepıyorum

tatlım aramıza hoşgeldin
ASO cum oda çok ferah çok güzel olmuş güle güle kullansın bebişin
bu saat oldu hala kpss sonucunu öğrenemedik ya
nedense eşimden çok ben stres yepıyorum
teşekkür ederim teocum çok sağolll....
hala mı öğrenemediniz yahu nedenki çok mu yoğun sayfası

dilemma geçmiş olsun, demek sende bizim aramıza katıldın, neyse çok dert etme hayatında çok bi şi değişmiyor sadece tatlı ve hamur işi yasak o kadar...sağlıklı beslencen fenamı...
Öyle canım yaa,ne yapalım ..Dikkat edecez artık
Zor işmiş bee,kaprise bak hatundaki

Şimdilik cıbıl cıbıl:) kokusu çıksın uyku setini fln yerleştirdim mi süper görüncek.1 ay sonra son halini koyarım:)

Ay çok tatlı aso,iyi günlerde kulanın,sağlıkla gelsin odasına bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…