Şimdilik cıbıl cıbıl:) kokusu çıksın uyku setini fln yerleştirdim mi süper görüncek.1 ay sonra son halini koyarım:)
çok sağol canım evet özellikle beyaz istedim.ben çok pembeli allı güllü olsun istemedim.Sade bir seçim yaptımaso çok güselmişş . beyazz beyazz bende beyaz beşik istiyoorumm ..
güle güle ii günlerde yatsın kızın inşallaahh
Çok sağol canım evet bayağı bol çekmeceli:) dolabın içinde de bir sürü raf var.Oyuncak kutusunu bile kapaklı yaptırdım dağınıklık çok görünmesin diye:)yatağın üstündeki o zımbırtı da bir tarafı sandıklı içine de bayağı fazlalıklarımı koycam işte. ya da direk bebek bezleri ıslan mendilleri fln koyarım kokusu çıksa da yerleştirsem şidmi çok cıbıl cıbıl:)asoşum çok tatlı güle güle kullansın kızın, baya bi çekmece dolap felan olmuş rahat edeceksin valla...
Çok teşekkür ederim canım sizinkiler daha güzel olsun inşallah:)asoo çok güzel canım odan tam prenses odası hem abartısız hem çok şık iyi günlerde kullanın inş. bayıldım valla:)
Evet benimki çok uygun fiyata geliyor hemde.hem her geldiğinde halıları koltukları kapıları da silip ütüleri de yapıyor.Bugün halıları koltukları sildirmedim halıların yarısı yıkamada salondakileri de 2 hafta sonra fln vercem.koltukların da kılıflarını çıkartıp yıkattırcam 2 hafta sonra.valla bana en son gelen türk kadından daha iyi temizlik yapıyor hem de hiç paracı değil kadın.makinedeki çamaşırlar bittikçe sırf ben sepeti kaldırmayım diye koşup koşup geldi balkona taşıdı sepeti :)
ay valla bu temzilikçileirn hepsi ayrı alem:) inşallah günleir boşalır da sana yollarım ama kadın ne olduysa full bana bile belirli bir günde gelemicek bir hafta salı bir hafta çarşamba bir hafta pazartesi biraz karman çorman olcak inşallah düzene sokar hepsini de hep aynı gün gelir,
çok şanslısın valla canım, ama şimdi benimkinin de hakkını yemim 80 tl yi alıyor ama hakkını veriyo sayılır ütü hariç her şeyi yapıyo kadın allah için, biraz kaprisli ama napalım...
tamam canım çok ssağol çok öpüyorum seni.selam söyle kocişine de görüşürüzkociş geldi ben kaçar şimdilik sonra gelirim yine...
asoşum tatlım ii günlerde kullanın inşallah....
arkadaslar ben yeni katıldım aranıza bu takım ne kadara mal oldu cok guselmıs
teşekkür ederim teocum çok sağolll....tatlım aramıza hoşgeldin
ASO cum oda çok ferah çok güzel olmuş güle güle kullansın bebişin
bu saat oldu hala kpss sonucunu öğrenemedik ya
nedense eşimden çok ben stres yepıyorum
Öyle canım yaa,ne yapalım ..Dikkat edecez artıkdilemma geçmiş olsun, demek sende bizim aramıza katıldın, neyse çok dert etme hayatında çok bi şi değişmiyor sadece tatlı ve hamur işi yasak o kadar...sağlıklı beslencen fenamı...
Zor işmiş bee,kaprise bak hatundakihe bu arada benim temizlikçim de 80 TL ye geliyo, bi de 2 haftada bir almazsan gelmem diyo, yani mesela arada bir ya da ayda bir çağıramıyorsun, yaklaşık 1 aydır almıyorum onu çünki son geldiğinde gıcık oldum ertesi haftada aradım biz 1 ay yokuz gelme dedim,
bakalım şimdi arayınca gelecek mi, benim yerime birini bulmuş olabilir çünki müşteri portföyü bol bi hatun her günü dolu ama c.tesi ve pazar çalışmıyormuş, bi de bayramdan 1 hafta önce işi bırakıp kendi eviyle ilgileniyormuş öle dedi, çok kaprisli benimki annicanız...
Şimdilik cıbıl cıbıl:) kokusu çıksın uyku setini fln yerleştirdim mi süper görüncek.1 ay sonra son halini koyarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?