2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah boşalır cnm boşalmazsada napalım benim kaprisliyle devam edecem, tabi gelirse bakalım haftaya aricam görcez...

düzene sokarsa çok ii olur valla cnm, yoksa böle çok zor olur senin için gerçekten....

asocum güle güle kulanın bekledıgımden daha az kokoş cıktı tebrık edıyorum senı :))
:))) hahahahh ya odasını çok süslü istemedim ben sade olsun istedim zaten aksesuarları fln şıkır şıkır olcak oda da öyle olsaydı çingene çadırına dönerdi diye düşündüm cnm
Öyle canım yaa,ne yapalım ..Dikkat edecez artık

Zor işmiş bee,kaprise bak hatundaki

Ay çok tatlı aso,iyi günlerde kulanın,sağlıkla gelsin odasına bebişin
sağol cnm benim
aso, canım çok güzelmiş sağlıklı günlerde kullansın bebişin inşllahh
teşekkürler esracım
asoş senin oda niye mavi yoksa başka renkte mavimi duruyo...
yok kız beyaz oda neresi mavi:))) oda beyaz üstündeki peri kızları da lila canım

teşekkür ederim teocum çok sağolll....
hala mı öğrenemediniz yahu nedenki çok mu yoğun sayfası

öğrendik sonunda 80 ve üzeri beklerken 75 geldi iyi mi
moralimiz sıfır
ya kızlar inanın eşin atanamayacak diye üzülmüyorum ben eşim çok istiyordu kazanmayı
o çok üzüldüğü için üzülüyorummafoldumben

üzülmeyin cnm belki seneye olur, her şeyde vardır bir hayır...

nalan cım puan düşük olur mu ki
ben de o şekilde moral vermeye çalışıyorum neyse yarın ola hayrola tek morali düzelsin yeter

hayırlısı olsun canım ya :S sağlık olsun ne olcak üzmeyin kendinizi

nalan cım mühendis eşim 2 seneye bir malesef onların sınavları
hayırlısı olsun diyoruz artık ya
neyse ramazanın ilk günü nasıl gecti neler yaptınız

nalan cım mühendis eşim 2 seneye bir malesef onların sınavları
hayırlısı olsun diyoruz artık ya
neyse ramazanın ilk günü nasıl gecti neler yaptınız

hayırlısı olsun artık napceksiniz canım ya, bende ii yim diyetle uğraşıyorum bütün gündür başka bi şi yaptığım yok yani...sizin nasıl geçti...

nalan cım ben oruç tutmadım zaten eşim de sürekli pc başındaydı bizim de farklı geçmedi yani diğer günlerden yani
nalan cım sen şimdi diyet yapıyorsun ya meyve sınırlaması da var mı diyetinde

aman meyve deme bana teocum, kusucam valla artık, bana günde 5 porsiyon meyve verdi, ama kafana göre her meyveyi yiyemiyorsun tabi, incir muz kavun bunlar tavsiye edilmiyo yersen çok az yemelisin,

mesela çok ince bi dilim kavun, muzun 1/3 ya da incirin yarısı gibi, kayısı 2-3 adet, kiraz 10-15 adet kadar, çilek 1 su bardağı, karpuz iki parmak kalınlığında 1 dilim bunlar 1 porsiyon olarak geçiyor...

elma, armut, şeftali gibi meyveler masum kategorisine giriyo ama yinede fazla tüketmemek gerekiyo...

mesela bana şöle bi program vermiş:

kuşluk : 1 porsiyon meyve
öğlen : 1 posiyon meyve
akşam : 1 porsiyon meyve
gece : 2 posiyon meyve

şeklinde yani günde 5 porsiyon, anam meyve komasına gircem yakında valla....

ay yarından itibaren meyve porsiyonunu 3 porsiyona düşürcem belkide 2 ay çok kötü oldum ben ya, bu kadar meyve beni bozdu valla...

aman iyiki prop cum var valla, siz çok sıkıcısınız hiç sohbet etmiyosunuz....:umursamaz:

ben sıkıldım gidiyorum, ii geceler size...

aman iyiki prop cum var valla, siz çok sıkıcısınız hiç sohbet etmiyosunuz....:umursamaz:

ben sıkıldım gidiyorum, ii geceler size...

ayyy seninle konusmadılar mı arkadaşımmm, sinirlendırdıler mı senıııı.. kım sıktı canını soyle bana hesabını sorarım ben :)

ben geldım ve yatmaya gıdıyorum kızlar cok super bı geceydı sesım kısıldı artık konusup gülmekten..sbh gorusuruz..

ya iki gundur yatamiyorum hamilelij\kle ilgili tum seikayetleri yasadim galiba. simdide midem. yaniyomu ne oluo anlamiyom yaa yediklerim bogazimda durmus hemen cikaracak gibiyim midemde agriyo off yaa
offfffffff rahat bi uyumak istiyom ama nerrdee bide derler bu gunlerin tadini cikarin nasil cikariyim pohu cikti resmen yaaa. ah uleyn sipam bi dogda hayirlisi ile valla annemden emdigim sut burnumdan geldi yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…