tamam canım çok ssağol çok öpüyorum seni.selam söyle kocişine de görüşürüz
ay valla bu temzilikçileirn hepsi ayrı alem:) inşallah günleir boşalır da sana yollarım ama kadın ne olduysa full bana bile belirli bir günde gelemicek bir hafta salı bir hafta çarşamba bir hafta pazartesi biraz karman çorman olcak inşallah düzene sokar hepsini de hep aynı gün gelir
:))) hahahahh ya odasını çok süslü istemedim ben sade olsun istedim zaten aksesuarları fln şıkır şıkır olcak oda da öyle olsaydı çingene çadırına dönerdi diye düşündüm cnmasocum güle güle kulanın bekledıgımden daha az kokoş cıktı tebrık edıyorum senı :))
sağol cnm benimÖyle canım yaa,ne yapalım ..Dikkat edecez artık
Zor işmiş bee,kaprise bak hatundaki
Ay çok tatlı aso,iyi günlerde kulanın,sağlıkla gelsin odasına bebişin
teşekkürler esracımaso, canım çok güzelmiş sağlıklı günlerde kullansın bebişin inşllahh
yok kız beyaz oda neresi mavi:))) oda beyaz üstündeki peri kızları da lila canımasoş senin oda niye mavi yoksa başka renkte mavimi duruyo...
teşekkür ederim teocum çok sağolll....
hala mı öğrenemediniz yahu nedenki çok mu yoğun sayfası
yok kız beyaz oda neresi mavi:))) oda beyaz üstündeki peri kızları da lila canım
öğrendik sonunda 80 ve üzeri beklerken 75 geldi iyi mi
moralimiz sıfır
ya kızlar inanın eşin atanamayacak diye üzülmüyorum ben eşim çok istiyordu kazanmayı
o çok üzüldüğü için üzülüyorummafoldumben
hayırlısı olsun canım ya :S sağlık olsun ne olcak üzmeyin kendiniziöğrendik sonunda 80 ve üzeri beklerken 75 geldi iyi mi
moralimiz sıfır
ya kızlar inanın eşin atanamayacak diye üzülmüyorum ben eşim çok istiyordu kazanmayı
nalan cım puan düşük olur mu ki
ben de o şekilde moral vermeye çalışıyorum neyse yarın ola hayrola tek morali düzelsin yeter
nalan cım mühendis eşim 2 seneye bir malesef onların sınavları
hayırlısı olsun diyoruz artık ya
neyse ramazanın ilk günü nasıl gecti neler yaptınız
öğrendik sonunda 80 ve üzeri beklerken 75 geldi iyi mi
moralimiz sıfır
nalan cım ben oruç tutmadım zaten eşim de sürekli pc başındaydı bizim de farklı geçmedi yani diğer günlerden yani
nalan cım sen şimdi diyet yapıyorsun ya meyve sınırlaması da var mı diyetinde
aman iyiki prop cum var valla, siz çok sıkıcısınız hiç sohbet etmiyosunuz....:umursamaz:
ben sıkıldım gidiyorum, ii geceler size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?