2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın Masal

prop kaç defa ekledi odayı kimbilir bir :roflol::roflol: bence bir daha eklemez:roflol::roflol:

teşekkür ederiz çoook.:)
Günaydın yavrimmŞeniz

ay dün gördüm ben bu bebiki 2 karış şuna bak ya :asigim:
evet yaa kollar upuzun tam alien
asocummm odanı göremedim cicilerde değil mi
geçmişe bakarsan görürsün figen cicilerde değil.ciciler topiğini görmedim bile ben:)
içim bı garıp olud nekadar mınık dımı

off allahım hıcbırımıze erken dogum yasatmasın zamanında gelsınler ınsallah
evet yaa inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız

eh işte evdeki değişiklikler artık yavaş yavaş ortaya çıkıyor. her kokuyu aldığında bu kızımın odasının kokusu kızım gelicekk diyosundur :) bizimkinin gelmesine daha var inşallah kokusu çıkar doğana kadar..

Bir an önce gelmeli odalar bence havalar soğudukça havalandırması zor olacak. kokusu çıkar çıkmaz kendimi alışverişe atcam yıkayıp ütüleyip yerleştireyim ki sonradan iş çıkmasın.feci bir mobilya kokusu var çünkü.Bakalım kaç günde çıkcak koku.mobilyacı 2 günde bir silerseniz kokusu 1 aydan önce çıkar dedi.bu sıcakta hiiiiç de silemem valla

Günaydın Masal

prop kaç defa ekledi odayı kimbilir bir :roflol::roflol: bence bir daha eklemez:roflol::roflol:

fınfıkcıgım ben propun odasını çok begendım hatta benımkıde yapılıyor onunkınden bazı fıkırler çaldım ama prop a ekle demıştşm o topıge eklemedı eklemezse resımleri bulur ben eklerım o zaman kızmazsa :))))))))))

benimde bütün eksiklerim bitti sayılırrr ama kafamda bir kaç şey var yapsam mı karar veremedik ben oda yapmıycam yatak odamda olcak beşiği acaba diyorum bölsemmi odayı bordürle karar veremedim bir an önce bende eşyalarını falan yerleştirmek istiyorum ama izne çıkıncaa ekimde inşallahhh :)

:)) alemsin kız. zaten odasını aldığı firmanın websitesinde resmi var o odanın

Günaydın nalann günaydın aslı

Günaydın yavrimmŞeniz

ay dün gördüm ben bu bebiki 2 karış şuna bak ya :asigim:

Günaydın fıstıklar....

Kızlar 27 haftalık doğan bir bebek:) Miniminiminnacık:)

ay yarabbim bu ne böle minnacık, insan onu tutmaya korkar valla, kıyamam ben ona ya, Allah uzun ömür versin, demek anne ve babasını çok görmek istemiş çabucak gelmiş dünyaya...

Geçen gün çıktığımda görmüştüm ben bunu canım sanırım mediamarkt'te daha ucuzdu ama emin değilim bak hatırlayamadım ne desem yalan olur:)
ya ben de görüntülü istiyorum çünkü gece yatarken arada bakarım ne yapıyo ne ediyo hayırdır diye:)

:)) alemsin kız. zaten odasını aldığı firmanın websitesinde resmi var o odanın

gordum cnm evt ordada var

Bebefon alan var mı aranızda kızlar? Bugün bakayım da netten sipariş vereyim diyorum

bende alıcam cnm yengem kullanıyor yiğnım sureklı yere atıyor hıc bozulmadı bıde çekımı cok net, hassas

Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal x 16 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

nalaaaaan nerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor

geçmişe bi göz attım geldim hemen tatlım, şimdi radyoda hande yener çalıyordu, eski şarkılarından, anam bu kadın eskidenne kadar güzel şarkılar yapıyordu, şimdi hep aynı tarz yapıyo ii ce madonna özentisi oldu...

Bir Ömür Yeter Bana Bu Armağan Ölsem de Gam Yemem Artık...

bu şarkıyı minik kuzuma gönderdim o da beni tepti...:dance:

80 çok değilmiş nalancım ama bu tarz fena yaaa.

yesin anneler onu yaaa.oy cok tatlı kuzum benimmm

Bebefon alan var mı aranızda kızlar? Bugün bakayım da netten sipariş vereyim diyorum
weewell en iyisi diyorlar. radyosyon acısından da en guvenlısı sanırım.

ha bak bencede

cünaydın herkese hanımlarrrrrrrr..

gene akşam uyuyamadım hiç yaaaaaaaamirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…