Kızlar 27 haftalık doğan bir bebek:) Miniminiminnacık:)
Herkese Günaydın
Asocugum odaya bayıldım renk seçimin süper inşallah odayı güzel sağlıklı gunlerde kullanır bebişin canım
Bu arada arkadaslar ben 2010 bebeklerının guzel odaları dıye topık acmıstım odası hazır olan arkadaslar oraya resımlerını eklesınler lutfen burası çok hızlı ılerlıyor arada resımler kayboluyor dımı propcugum sende eklersen sevınırım herkese fıkır olur demi
teşekkür ederiz çoook.:)Herkese Günaydın
Asocugum odaya bayıldım renk seçimin süper inşallah odayı güzel sağlıklı gunlerde kullanır bebişin canım
Bu arada arkadaslar ben 2010 bebeklerının guzel odaları dıye topık acmıstım odası hazır olan arkadaslar oraya resımlerını eklesınler lutfen burası çok hızlı ılerlıyor arada resımler kayboluyor dımı propcugum sende eklersen sevınırım herkese fıkır olur demi
evet yaa kollar upuzun tam alienGünaydın yavrimmŞeniz
ay dün gördüm ben bu bebiki 2 karış şuna bak ya :asigim:
geçmişe bakarsan görürsün figen cicilerde değil.ciciler topiğini görmedim bile ben:)asocummm odanı göremedim cicilerde değil mi
evet yaa inşallah hepimiz zamanında doğum yaparıziçim bı garıp olud nekadar mınık dımı
off allahım hıcbırımıze erken dogum yasatmasın zamanında gelsınler ınsallah
Çok teşekkür ederiz canım benim.Nasıl kokuyor mobilyaları bir bilsen tüm evi sardı nerdeyse kokusu.Arada estiğinde salona kadar geliyor kokusu içleri silindi tüm çekmeceleri kapakları açık havalanıyor.Bir an önce çıksa kokusu da odasını yerleştirmeye başlasam:)
Bir an önce gelmeli odalar bence havalar soğudukça havalandırması zor olacak. kokusu çıkar çıkmaz kendimi alışverişe atcam yıkayıp ütüleyip yerleştireyim ki sonradan iş çıkmasın.feci bir mobilya kokusu var çünkü.Bakalım kaç günde çıkcak koku.mobilyacı 2 günde bir silerseniz kokusu 1 aydan önce çıkar dedi.bu sıcakta hiiiiç de silemem valla
eh işte evdeki değişiklikler artık yavaş yavaş ortaya çıkıyor. her kokuyu aldığında bu kızımın odasının kokusu kızım gelicekk diyosundur :) bizimkinin gelmesine daha var inşallah kokusu çıkar doğana kadar..
Teşekkür ederimmmmmm sizinkiler de gelir bir an önce umarımasocum şimdi gördüm :) çok güselll dediğin gibi yerleşince daha bir güsel olur iyi günlerde kullanın :)
Günaydın Masal
prop kaç defa ekledi odayı kimbilir bir :roflol::roflol: bence bir daha eklemez:roflol::roflol:
:)) alemsin kız. zaten odasını aldığı firmanın websitesinde resmi var o odanınfınfıkcıgım ben propun odasını çok begendım hatta benımkıde yapılıyor onunkınden bazı fıkırler çaldım ama prop a ekle demıştşm o topıge eklemedı eklemezse resımleri bulur ben eklerım o zaman kızmazsa :))))))))))
Bebefon alan var mı aranızda kızlar? Bugün bakayım da netten sipariş vereyim diyorum
Günaydın nalann günaydın aslı
Günaydın yavrimmŞeniz
ay dün gördüm ben bu bebiki 2 karış şuna bak ya :asigim:
Kızlar 27 haftalık doğan bir bebek:) Miniminiminnacık:)
Geçen gün çıktığımda görmüştüm ben bunu canım sanırım mediamarkt'te daha ucuzdu ama emin değilim bak hatırlayamadım ne desem yalan olur:)ben alıcam canım. çünkü salondan bebe odası baya baya uzak benim. netten buldum bişey hem ucuz hem de kullananlar memnun.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ar...ls.aspx?categoryid=301154&productid=oyunar861
daha araştırıcam ama çok fazla kullanamicam için böyle uygun birşey almayı düşünüyorum.
:)) alemsin kız. zaten odasını aldığı firmanın websitesinde resmi var o odanın
Bebefon alan var mı aranızda kızlar? Bugün bakayım da netten sipariş vereyim diyorum
gordum cnm evt ordada var
bende alıcam cnm yengem kullanıyor yiğnım sureklı yere atıyor hıc bozulmadı bıde çekımı cok net, hassas
Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal x 16 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
nalaaaaan nerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor
80 çok değilmiş nalancım ama bu tarz fena yaaa.he bu arada benim temizlikçim de 80 TL ye geliyo, bi de 2 haftada bir almazsan gelmem diyo, yani mesela arada bir ya da ayda bir çağıramıyorsun, yaklaşık 1 aydır almıyorum onu çünki son geldiğinde gıcık oldum ertesi haftada aradım biz 1 ay yokuz gelme dedim,
bakalım şimdi arayınca gelecek mi, benim yerime birini bulmuş olabilir çünki müşteri portföyü bol bi hatun her günü dolu ama c.tesi ve pazar çalışmıyormuş, bi de bayramdan 1 hafta önce işi bırakıp kendi eviyle ilgileniyormuş öle dedi, çok kaprisli benimki annicanız...
yesin anneler onu yaaa.oy cok tatlı kuzum benimmmgünlüğünü de ekleyelim o zaman bu bilgiler sonrasında di mi asocum :) çok seviyoruz çünkü bu günlüğü biz :)
26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.
27 hafta yaşındayım; kalbim çok hızlı atıyor. ( 120-160/dak.), aydınlıkken anneciğimle yürüyoruz, karanlıkta yürüdüğümüz zamanlar babacığım da bizimle oluyor, annem çok su içiyor, onun yüzünden çok kilo alıyorum buraya sığmıyorum. Ben de annemin karnında yukarı doğru tırmanıyorum sürekli, bu nedenle derin nefes alırken zorlanıyormuş, ama bu beni etkilemiyor, hamile olunca bazı hormonlar onun daha sık nefes alıp vermesini sağlıyormuş, böylece bende bol oksijen kullanabiliyorum. Sürekli kilomu konuşuyorlar 950 gr. olmuşum, babacığım gibi çok oburmuşum, çok kilo almışım, demek ki ben ona benziyorum, onu daha çok merak etmeye başladım.
28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum. Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler. Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg. olduğunu söylediler bana. Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar.
29 hafta yaşındayım 1,3 kg. olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi. Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim.
weewell en iyisi diyorlar. radyosyon acısından da en guvenlısı sanırım.Bebefon alan var mı aranızda kızlar? Bugün bakayım da netten sipariş vereyim diyorum
gordum cnm evt ordada var
bende alıcam cnm yengem kullanıyor yiğnım sureklı yere atıyor hıc bozulmadı bıde çekımı cok net, hassas
Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal x 16 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?