2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam şu şarkıcı kız varya atiye mi adı tam bilmiyorumda şarkısı güzel ama ne dediğini anlayamıyorum bi türlü...

aaa yok ben fark etmedim valla...

evet hakkaten eski şarkılar çok güzeldi, şimdi artık öle dillerden senelerce düşmeyecek parçalar yapamıyorlar...

ben rejimdeyim ama....:umursamaz::gitme:
O zaman yemeyi gezeriz bir şeyler içeriz.ya da rejimdekilerden bir şey bulur yedirirz sana:)

günaydın kızlar.. sesim fln kısıldı valla dun ne cok cene yapmısız :S

ay dun dogum gunumdu ya hanı bakın bunlar da hedıyelerım nasıl ama kesın cok yakıscak hepsı uzerıme...

Günaydın teo ben açım sen nasılsın kahvaltı hazırlamak ne zor geliyor en zoru da marketi arayıp ekmek istemek:)

prop cum güle güle eskitsin bebişin sanki senin değil de oğluşunun doğum günü gibi olmuş:)

günaydın kızlar.. sesim fln kısıldı valla dun ne cok cene yapmısız :S

ay dun dogum gunumdu ya hanı bakın bunlar da hedıyelerım nasıl ama kesın cok yakıscak hepsı uzerıme...

:)) oh iyi ne güzel eğlenmisişn işte.
Ay çok şekerlerrr küçük adam yaaa küçük adam:)

gunaydın prop hepsıne bayıldım çok şekerler

ay spor ayakkabısıda ayrıbigüzel

saglıklı gunlerde gıysın bebişin cnm

Günaydın teo ben açım sen nasılsın kahvaltı hazırlamak ne zor geliyor en zoru da marketi arayıp ekmek istemek:)

valla ben kalkar kalkmaz yapıyorum kahvaltımı hiç de özenmiyorum ne varsa yiyorum
sabah sabah insana zor geliyor cidden
hadi bakim al eline telefonu ara marketi getiriversinler ekmeği sana biraz gaz vereyim

ay kızlar çok şekerler tamam da pardon ama benım doğum günümdü bu :))) bana bi tane hedşye geldi.. ipek şal.. e bı de annemın yolladıgı parfumu sayarsak ıkı tane hedıye gelmıs oldu :))) saka gıbı.. eşek sıpası sımdıden rol çalıyo..

valla ben kalkar kalkmaz yapıyorum kahvaltımı hiç de özenmiyorum ne varsa yiyorum
sabah sabah insana zor geliyor cidden
hadi bakim al eline telefonu ara marketi getiriversinler ekmeği sana biraz gaz vereyim
aynen yaa insan tek başına üşeniyor kahvaltı hazırlamaya da yapmaya da.aradım aradım:))) gelir birazdan ekmk arası peynir domates fln yiyim bari:)

propcuğum çok güzeller ha sen ha oğlun ikinizde aynı bedendesiniz sonuçta :))
eşin ne almış bu arada

o ortadaki ayı kostümü gibi olan tulumu almış :))
ama o sormuştu ne alacam yahu ben sana diye ben de bebege bısı al benı bosver sımdılık bı ıstegım yok olunca alırsın demıstım :)

proppp o ayıcıklı tulumun içinde seni hayal ettimde çok yakıştı:roflol:

o cd de bebe müziklerimi varmış..

Beğendim bu arada hediyeleri gayet güzeller ayrıca hamile kadına başka ne gelebilir ki sana kıyafet alacak halleri yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…