O zaman yemeyi gezeriz bir şeyler içeriz.ya da rejimdekilerden bir şey bulur yedirirz sana:)aaa yok ben fark etmedim valla...
evet hakkaten eski şarkılar çok güzeldi, şimdi artık öle dillerden senelerce düşmeyecek parçalar yapamıyorlar...
ben rejimdeyim ama....:umursamaz::gitme:
:))) hangi şarkısı kız netten sözlerini bul da bakanam şu şarkıcı kız varya atiye mi adı tam bilmiyorumda şarkısı güzel ama ne dediğini anlayamıyorum bi türlü...
:)) oh iyi ne güzel eğlenmisişn işte.günaydın kızlar.. sesim fln kısıldı valla dun ne cok cene yapmısız :S
ay dun dogum gunumdu ya hanı bakın bunlar da hedıyelerım nasıl ama kesın cok yakıscak hepsı uzerıme...
Günaydın teo ben açım sen nasılsınkahvaltı hazırlamak ne zor geliyor en zoru da marketi arayıp ekmek istemek:)
gunaydın prop hepsıne bayıldım çok şekerler
ay spor ayakkabısıda ayrıbigüzel
saglıklı gunlerde gıysın bebişin cnm
aynen yaa insan tek başına üşeniyor kahvaltı hazırlamaya da yapmaya da.aradım aradım:))) gelir birazdan ekmk arası peynir domates fln yiyim bari:)valla ben kalkar kalkmaz yapıyorum kahvaltımı hiç de özenmiyorum ne varsa yiyorum
sabah sabah insana zor geliyor cidden
hadi bakim al eline telefonu ara marketi getiriversinler ekmeği sana biraz gaz vereyim
O zaman yemeyi gezeriz bir şeyler içeriz.ya da rejimdekilerden bir şey bulur yedirirz sana:)
:))) hangi şarkısı kız netten sözlerini bul da bak
sağol canım sana da afiyet olsun.hadi bakalım afiyet olsun
ben de peynir domates zeytin atıştırdım
propcuğum çok güzeller ha sen ha oğlun ikinizde aynı bedendesiniz sonuçta :))
eşin ne almış bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?