2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asocum odanız çok güzel. allah iyi günlerde sağlık içinde kullandırsın inşallah. vallahi seni görünce panikliyorum bezi bile almıssın

ben bu hafta artık odayı acilen boşalttırmalıyım. delikafadulden

Balıkesir 4.8'le sallandı
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 05.23'te merkez üssü Balya ilçesi olan depremin büyüklüğü, 4.8 olarak kaydedildi.

Hisseden var mı arkadaşlar benim eşim hissetmiş sabah söylüyordu deprem oldu diye ama ben hiç hissetmedim. Meğerse olmuş gerçekten. Allah herkesi korusun

:)))) napayım işte yavaştan hazır dursun erken doğum olur bir şey olur allah korusun son anda sıkışmayalım.Ya da ne bileyim ağırlaşırım rahatsızlanırım çıkamam edemem diye başlayım dedim işte.
ona da bakayım hemen

buna da bakmıştım canım bu da güzel. az önce verdiğim linkteki oda ısısını da gösteriyor diye cazip geldi bana biraz da :)
evet bijo bencede oda ısısı olması çok iyi ben de incelemiştim o ürünü çıktığımda.yoksa bir de oda derecesi almak gerekcek o olunca gereği olmıcak
tüm eski şarkılar güzel be canım şidmi hepsi cozuttu.millet napcağını şaşırdı valla billa

ayy allah korusun ya :S.Ay annem çok fena tırsmıştır şimdi ayvalıkta ya hemen arayım dicem de oruç tutuyosa belki uyuyodur.merak ettim bak şimdi anamı

kızlar ya anadoludakiler:)) bir gün ikeaya gidelim hep beraber olma mıı:) hem isveç köftesi yeriz hem de dolanırız bi güzel:)

günadınn anneciklerrr gününüz güsel olsunnn doğum günü annesi yok
asocum odanız cok güzel güzel günlerinde kullansın minik prensessss

aman allah herkesi korusun. balıkesırı ıstanbuldan mı hıssettı hadı yaa. ben hiç bişey duymadım.

yok cnm sen haklısın baksana kokusu bile 1 ayda cıkıyormus ben zıçtım.bilmiyorumkismile hala ben oda alalım dıyorum eşim park yatak alalım sonra büyüünce alalım diyo şakkıdı

ah bi de bana sor, bi görsen, aslında ben ona pabuç bırakmam da şu an maalesef ona ihtiyacım var, ben ona doğumdan sonra sorucam az kaldı keyfini çıkartsın valla...alsanaalsanasmile

Günaydın herkese

sabah 5 buçuğa doğru sallanmayla uyandım, hemen mutfakta bir şişe su çikolota falan aldım yatağın başucuna ne olur ne olmaz diye. her an tetikteyiz biz de. kırılmamış fay adalarla tekirdağ arasında çünkü. sabah hemen baktım nete balıkesir 4,8miş. çok değil aslında bize de çok yakın sayılmaz ama bunu bile hissettiğimize göre siz düşünün burda olsa ne olur. inşallah hiç birşey olmaz uzun süre....

günadınn anneciklerrr gününüz güsel olsunnn doğum günü annesi yok
asocum odanız cok güzel güzel günlerinde kullansın minik prensessss
teşekkür ederiz melcan teyzesi:)
evet canım ya aynen öyle koku olayını beklemek şart.hazır havalar sıcak camlar açıkken çıksın kokusu. tatile gitmeden almıştım ben alınca 1 ay sonra geliyor.1 ayda koku çıkması derken 2 ay işte.eşin öyle düşünüyorsa öyle yapın canım sizde. Ben büyüdüğünde kullansın diye böyle bir seçim yaptım.Dolabı 3 kapılı bol raflı yeter de artar bile ona büyüdüğünde bile.
aman allah korusun canım korkma öyle düşünme.Her yaz oluyor biliyorsun ki oralarda korkma sen allah korusun.

aaa yok ben fark etmedim valla...

evet hakkaten eski şarkılar çok güzeldi, şimdi artık öle dillerden senelerce düşmeyecek parçalar yapamıyorlar...

kızlar ya anadoludakiler:)) bir gün ikeaya gidelim hep beraber olma mıı:) hem isveç köftesi yeriz hem de dolanırız bi güzel:)

ben rejimdeyim ama....:umursamaz::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…