ben alıcam canım. çünkü salondan bebe odası baya baya uzak benim. netten buldum bişey hem ucuz hem de kullananlar memnun.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ar...ls.aspx?categoryid=301154&productid=oyunar861
daha araştırıcam ama çok fazla kullanamicam için böyle uygun birşey almayı düşünüyorum.
valla ben de 3 den sonra hiç uyuyamıyorum. sanırım bu davulcuyla bu ramazan sonlanmayacak. katil olucam karar verdim kötükedihüsogene akşam uyuyamadım hiç yaaaaaaaamirmirmirmir
Günaydın sertur senin nicki görünce aklıma turizm şirketleri tur şirketleir fln geliorgünaydıınnlar...
:)))) napayım işte yavaştan hazır dursun erken doğum olur bir şey olur allah korusun son anda sıkışmayalım.Ya da ne bileyim ağırlaşırım rahatsızlanırım çıkamam edemem diye başlayım dedim işte.asocum odanız çok güzel. allah iyi günlerde sağlık içinde kullandırsın inşallah. vallahi seni görünce panikliyorum bezi bile almıssın
ben bu hafta artık odayı acilen boşalttırmalıyım. delikafadulden
ona da bakayım hemengordum cnm evt ordada var
bende alıcam cnm yengem kullanıyor yiğnım sureklı yere atıyor hıc bozulmadı bıde çekımı cok net, hassas
Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal x 16 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
evet bijo bencede oda ısısı olması çok iyi ben de incelemiştim o ürünü çıktığımda.yoksa bir de oda derecesi almak gerekcek o olunca gereği olmıcak
buna da bakmıştım canım bu da güzel. az önce verdiğim linkteki oda ısısını da gösteriyor diye cazip geldi bana biraz da :)
tüm eski şarkılar güzel be canım şidmi hepsi cozuttu.millet napcağını şaşırdı valla billageçmişe bi göz attım geldim hemen tatlım, şimdi radyoda hande yener çalıyordu, eski şarkılarından, anam bu kadın eskidenne kadar güzel şarkılar yapıyordu, şimdi hep aynı tarz yapıyo ii ce madonna özentisi oldu...
Bir Ömür Yeter Bana Bu Armağan Ölsem de Gam Yemem Artık...
bu şarkıyı minik kuzuma gönderdim o da beni tepti...:dance:
ayy allah korusun ya :S.Ay annem çok fena tırsmıştır şimdi ayvalıkta ya hemen arayım dicem de oruç tutuyosa belki uyuyodur.merak ettim bak şimdi anamıBalıkesir 4.8'le sallandı
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 05.23'te merkez üssü Balya ilçesi olan depremin büyüklüğü, 4.8 olarak kaydedildi.
Hisseden var mı arkadaşlar benim eşim hissetmiş sabah söylüyordu deprem oldu diye ama ben hiç hissetmedim. Meğerse olmuş gerçekten. Allah herkesi korusun
ayy allah korusun ya :S.Ay annem çok fena tırsmıştır şimdi ayvalıkta ya hemen arayım dicem de oruç tutuyosa belki uyuyodur.merak ettim bak şimdi anamı
Bilmiyorum ki ev müstakil olduğu için hissetme oranları yüksek.Aman deprem fln olmasın ya yalova depremi yaşadım ben allah korusun aman aman amanCanım eşim kısa sürdü dedi belki de hissetmemişlerdir
Balıkesir 4.8'le sallandı
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 05.23'te merkez üssü Balya ilçesi olan depremin büyüklüğü, 4.8 olarak kaydedildi.
Hisseden var mı arkadaşlar benim eşim hissetmiş sabah söylüyordu deprem oldu diye ama ben hiç hissetmedim. Meğerse olmuş gerçekten. Allah herkesi korusun
:)))) napayım işte yavaştan hazır dursun erken doğum olur bir şey olur allah korusun son anda sıkışmayalım.Ya da ne bileyim ağırlaşırım rahatsızlanırım çıkamam edemem diye başlayım dedim işte.
80 çok değilmiş nalancım ama bu tarz fena yaaa.
yesin anneler onu yaaa.oy cok tatlı kuzum benimmm
weewell en iyisi diyorlar. radyosyon acısından da en guvenlısı sanırım.
ha bak bencede
cünaydın herkese hanımlarrrrrrrr..
gene akşam uyuyamadım hiç yaaaaaaaamirmirmirmir
kızlar ya anadoludakiler:)) bir gün ikeaya gidelim hep beraber olma mıı:) hem isveç köftesi yeriz hem de dolanırız bi güzel:)
teşekkür ederiz melcan teyzesi:)günadınn anneciklerrr gününüz güsel olsunnn doğum günü annesi yok
asocum odanız cok güzel güzel günlerinde kullansın minik prensessss
evet canım ya aynen öyle koku olayını beklemek şart.hazır havalar sıcak camlar açıkken çıksın kokusu. tatile gitmeden almıştım ben alınca 1 ay sonra geliyor.1 ayda koku çıkması derken 2 ay işte.eşin öyle düşünüyorsa öyle yapın canım sizde. Ben büyüdüğünde kullansın diye böyle bir seçim yaptım.Dolabı 3 kapılı bol raflı yeter de artar bile ona büyüdüğünde bile.aman allah herkesi korusun. balıkesırı ıstanbuldan mı hıssettı hadı yaa. ben hiç bişey duymadım.
yok cnm sen haklısın baksana kokusu bile 1 ayda cıkıyormus ben zıçtım.bilmiyorumkismile hala ben oda alalım dıyorum eşim park yatak alalım sonra büyüünce alalım diyo şakkıdı
aman allah korusun canım korkma öyle düşünme.Her yaz oluyor biliyorsun ki oralarda korkma sen allah korusun.Günaydın herkese
sabah 5 buçuğa doğru sallanmayla uyandım, hemen mutfakta bir şişe su çikolota falan aldım yatağın başucuna ne olur ne olmaz diye. her an tetikteyiz biz de. kırılmamış fay adalarla tekirdağ arasında çünkü. sabah hemen baktım nete balıkesir 4,8miş. çok değil aslında bize de çok yakın sayılmaz ama bunu bile hissettiğimize göre siz düşünün burda olsa ne olur. inşallah hiç birşey olmaz uzun süre....
:)))) napayım işte yavaştan hazır dursun erken doğum olur bir şey olur allah korusun son anda sıkışmayalım.Ya da ne bileyim ağırlaşırım rahatsızlanırım çıkamam edemem diye başlayım dedim işte.
ona da bakayım hemen
evet bijo bencede oda ısısı olması çok iyi ben de incelemiştim o ürünü çıktığımda.yoksa bir de oda derecesi almak gerekcek o olunca gereği olmıcak
tüm eski şarkılar güzel be canım şidmi hepsi cozuttu.millet napcağını şaşırdı valla billa
kızlar ya anadoludakiler:)) bir gün ikeaya gidelim hep beraber olma mıı:) hem isveç köftesi yeriz hem de dolanırız bi güzel:)
ohh afiyet olsun yarsın fınfığımaaa:)ben de şuan çok açım evde ekmek yok.ben cumartesi yidim isveç köftemi cokacimcoook
çok sağol cnmasocum oda çok tatlı, güle güle kullansın bebişin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?