günaydın kızlar.. sesim fln kısıldı valla dun ne cok cene yapmısız :S
ay dun dogum gunumdu ya hanı bakın bunlar da hedıyelerım nasıl ama kesın cok yakıscak hepsı uzerıme...
o ortadaki ayı kostümü gibi olan tulumu almış :))
ama o sormuştu ne alacam yahu ben sana diye ben de bebege bısı al benı bosver sımdılık bı ıstegım yok olunca alırsın demıstım :)
valla ii günlerde giysin oğlun gayet güzel ciciler almışlar, sen alamıyordun 1 aydır bak onlar biraz telafi etti bu durumu...
günaydın kızlar. prop iyiki doğmussun da oğlunuda doğurucan :) kızlar sizde de yalancı sancılar basladı mı? dün gece kasılma ile uyandım valla.. nalan diyet nasıl gidiyor. yarın diyetisyene gidicem kan testleri falan istemişti.su sıralar ciddibas donmelerim var ya sıcaktan ya da diyetten doktora sorucam
Bende de oluyor o kasılmalar cumartesi sormuştum ben normal olması dedi korkacak bir şey yokmuşvalla yasemin gidiyo gitmesine ama meyve komasına gircem yakında, dün akşam çıkartacaktım nerdeyse, 5 porsiyon meyve bana çok geldi ben o kadar meyve yemeğe alışık değilim valla...
c.tesi gittiğimde sölicem ben bu kadar meyve yiyemiyorum diye, bu arada yarım saat sonra yine meyve saatim geliyo....
senin nasıl gidiyo alıştın mı diyete...
bu arada yalancı sancı dediğin karnın yan ve alt kısmındaki kasılma şeklinde ağrılarsa bendede oluyo son günlerde...ya da karnım büyüyo bilemedim...c.tesi dr.a sorcam...
Nalan gece 4 saat susmadım desem yerıdır.. masadakı erkeklerı bezdırdık kalkıp gıttıler baska masaya:roflol: bız burda sıgara ıcelım fln dedıler sıkılmışlar muhabbetımızden :roflol::roflol: o kadar kadın bıraraya gelınce nolcak tabı konuscaz :roflol:
Bende de oluyor o kasılmalar cumartesi sormuştum ben normal olması dedi korkacak bir şey yokmuş
Bende de oluyor o kasılmalar cumartesi sormuştum ben normal olması dedi korkacak bir şey yokmuş
valla yasemin gidiyo gitmesine ama meyve komasına gircem yakında, dün akşam çıkartacaktım nerdeyse, 5 porsiyon meyve bana çok geldi ben o kadar meyve yemeğe alışık değilim valla...
c.tesi gittiğimde sölicem ben bu kadar meyve yiyemiyorum diye, bu arada yarım saat sonra yine meyve saatim geliyo....
senin nasıl gidiyo alıştın mı diyete...
bu arada yalancı sancı dediğin karnın yan ve alt kısmındaki kasılma şeklinde ağrılarsa bendede oluyo son günlerde...ya da karnım büyüyo bilemedim...c.tesi dr.a sorcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?