2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız doğum günü çocuğu, ne kadar güzel kıyafetler almışlar arkadaşların işte daha ne istiyorsun, ha sen ha bebeğin ne fark eder, bundan sonra sen hediye bekleme zaten, bundan sonra her şey oğluşuna alıncak...

kocişin ne almış....

günaydın kızlar.. sesim fln kısıldı valla dun ne cok cene yapmısız :S
ay dun dogum gunumdu ya hanı bakın bunlar da hedıyelerım nasıl ama kesın cok yakıscak hepsı uzerıme...

anaaaaaaaaamm onun sipor ayakkabılarını yiyiiriim beeennn :asigim:

valla ii günlerde giysin oğlun gayet güzel ciciler almışlar, sen alamıyordun 1 aydır bak onlar biraz telafi etti bu durumu...

Nalan görünsün diye buyuk ekledım..
Aso ve Nalan işte kocam ayı olanı almış :)
Evet Fınfık ben de dun denedım tam oldu ustume..
CD de anne karnındakı bebege sarkılar.. dogduktan snr da uyutmak ıcın fln kullanılıomus ıste..
Evet spor ayakkabı cok tatlı tabı kac hafta gıyebılır toplamda cok merak edıyorum :))

o ortadaki ayı kostümü gibi olan tulumu almış :))
ama o sormuştu ne alacam yahu ben sana diye ben de bebege bısı al benı bosver sımdılık bı ıstegım yok olunca alırsın demıstım :)

Çok tatlı ama güle güle kullan canım

valla ii günlerde giysin oğlun gayet güzel ciciler almışlar, sen alamıyordun 1 aydır bak onlar biraz telafi etti bu durumu...

Nalana katılıyorum zemuszemus

anam demek kocanda oğluna hediye aldı, neyse kendin öle istediğin için sorun yok tabi, kız fenamı işte herkes heycanla oğlunu bekliyo ne kadar güzel...

günaydın kızlar. prop iyiki doğmussun da oğlunuda doğurucan :) kızlar sizde de yalancı sancılar basladı mı? dün gece kasılma ile uyandım valla.. nalan diyet nasıl gidiyor. yarın diyetisyene gidicem kan testleri falan istemişti.su sıralar ciddibas donmelerim var ya sıcaktan ya da diyetten doktora sorucam

bu arada gecenin güzel geçmesinede sevindim, son anda yapılan organizasyonlar bazen çok daha güzel oluyo...seneye doğum gününü oğluşunda kutlayacak...

he Nalan ben dedım kocama sımdı gıyemeyecegım fln bısıye bosuna para verme dedım.. dogurunca zayıflayınca alırsın didim :)

yasemın saol.. bana ıkı kere oldu .. bu hafta olmadı cok sukur.. dıyetten basın donemez cunku sana gereklı tum besını verıolar zaten o dıyetın ıcıne.. asla ac kalmıosun kı.. sıcaktandır

Nalan gece 4 saat susmadım desem yerıdır.. masadakı erkeklerı bezdırdık kalkıp gıttıler baska masaya:roflol: bız burda sıgara ıcelım fln dedıler sıkılmışlar muhabbetımızden :roflol::roflol: o kadar kadın bıraraya gelınce nolcak tabı konuscaz :roflol:

prop ayakkabılar şahane yaa. geçenlerde de eşimin doğum günüydü. iş arkadaşları nike ayakkabı almış. bebeğe tabi. bayıldık biz de. güle güle kullansın oğluşun.

valla yasemin gidiyo gitmesine ama meyve komasına gircem yakında, dün akşam çıkartacaktım nerdeyse, 5 porsiyon meyve bana çok geldi ben o kadar meyve yemeğe alışık değilim valla...

c.tesi gittiğimde sölicem ben bu kadar meyve yiyemiyorum diye, bu arada yarım saat sonra yine meyve saatim geliyo....

senin nasıl gidiyo alıştın mı diyete...

bu arada yalancı sancı dediğin karnın yan ve alt kısmındaki kasılma şeklinde ağrılarsa bendede oluyo son günlerde...ya da karnım büyüyo bilemedim...c.tesi dr.a sorcam...

Bende de oluyor o kasılmalar cumartesi sormuştum ben normal olması dedi korkacak bir şey yokmuş

brc tesekkurler sız de bız de gule gule kullanalım.. ayaklarında paralansın dııyemıcem daha yuruyemıo olcaklar garıplerım :roflol::roflol: eskımez de bunlar..

oh sefanız olsun ii yapmışsınız valla, şimdi tadını çıkart böle rahat rahat gezmenin sonra çocukla ilgilenmekten sohbetlere katılamican fazla, zaten hiç birinizini konuşturmayacaktır o haylaz, hep onunla ilgilenilsin isteyecektir...

canım iyi gidiyor benim gerçek listem yarın olusturalacak kan testlerime göre. bende senin aksine meyve manyağıyım.Her çesit meyve yiyebilirim. ben dondurma ve çikolatayı cok özledim 15 gündür yiyemiyorum. İşin güzel yanı ben cok kilo almıstım 24 haftalıktım 12 kilo almıstım 3 haftadır hic kilo almadım ve 1 kilo verdim kısmetse bu kilo ile tamamlarım yada en fazla 2 kilo daha alırım gibi geliyor. Kasılma bende söyle oluyor karnım kaskatı oluyor yukarı dogru kasılıyor. bunlar gayet normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyor. saatte 4 kere olmadığı sürece normalmiş. Bu hafta sıcalar beni cok yordu evde raporluyum ohh sefam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…