evet canım geçen hafta gittim ben doktora. boyu 35 cmdi kilosu da 900gramdı canımaso sen cmts kontrole mı gıttın ben hıc hatırlamıorum nasıl olmus bebek kac kılo olmus boyuna baktı mı? artık boy olcmuolar ya sınır oluorum
evet canım geçen hafta gittim ben doktora. boyu 35 cmdi kilosu da 900gramdı canım
sağol ebelim:)gunaydin guzel anneler. asocum kizinin odasi cok guzel saglikla buyut icinde cnm.
ayy propcm sorma valla bi doğsalar da mıncıklasak:) evet cnm ölçtü boyunu.ölçtür ya ölçsün zorsa zor zorlansın doktor azcıkayy asocum maşallah :) tombik olmuş :) boyunu da ölçmüşş.. bu sefer bend e ölç dicem ama bebek kıpır kıpır oluo parca parca olcemke zor oluo dıye ugrasmak ıstemıo ama mrk edıorum ben de :)
canım iyi gidiyor benim gerçek listem yarın olusturalacak kan testlerime göre. bende senin aksine meyve manyağıyım.Her çesit meyve yiyebilirim. ben dondurma ve çikolatayı cok özledim 15 gündür yiyemiyorum. İşin güzel yanı ben cok kilo almıstım 24 haftalıktım 12 kilo almıstım 3 haftadır hic kilo almadım ve 1 kilo verdim kısmetse bu kilo ile tamamlarım yada en fazla 2 kilo daha alırım gibi geliyor. Kasılma bende söyle oluyor karnım kaskatı oluyor yukarı dogru kasılıyor. bunlar gayet normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyor. saatte 4 kere olmadığı sürece normalmiş. Bu hafta sıcalar beni cok yordu evde raporluyum ohh sefam olsun
kahvaltıda bir ekmek yedim desem kim inanır:)))))) ayı mıyım neyimcoştum bugün
çok fazla kilo almamışsın aslında, eğer normal ya da normalin altında bi kiloyla başladıysan hamileliğe tabi, ben kilolu başladım ama kilo alımım normal şu an için,
salı günü 27+2 de diyetisyene gittiğimde toplam 8 kilo almış görünüyordum hamileliğin başından beri, yani en son dr. kontrolümden bugüne 1 kilo almışım 1 ayda, aslında çok ii görünüyo ama benim kilom fazla işte maalesef...
diyetisyenin demesine göre en fazla 3-5 kilo arası daha alırmışım doğuma kadar, yani toplamda 13 kilo ile tamamlarsın diyo, bakalım görcez artık...
ya aslında bunu diyet diye düşünmememiz lazım sağlıklı besleniyoruz, o yediğimiz çikolataların tatlıların ne bebeğe ne bize bi faydası yok aslında ama gelde bunu kendine o esnada anlat tabi...insanın içi gidiyo valla, normalde kahvaltılıktaki reçellerin yüzüne bakmam doğru düzgün 2 gündür bana bi güzel görünüyorlar ki sorma gitsin...
Günaydın sertur senin nicki görünce aklıma turizm şirketleri tur şirketleir fln gelior
Doğrudur kocişimle isimlerimizin birleşiminden bu çıkıyo ortaya... Günün birinde çok paramız olursa belki bi turizm şirketi açarız ismi hazır nasıl olsa :)))
benim de hakkım dimi nalan ne de olsa doğum günümdü.. akşam bi haftalık dıyetın sonunda ıkı dılım pasta yıyıverdım de :roflol::roflol:
ah canım hakkımda sanırım mide spazmı geçircem.nefes alamıyorumhakkındır bebeğim formunu ve kilosunu koruyan ender hatunlardansın topicte, onçün sana serbest her şey....
sorma ya peynir domates kahvaltı mı olur hani balım kaymagım çeşit çesit reçelim ay agzımın suyu aktı bize 2 zar gibi ince dilim bazılarına da 1 ekmek :) haksızlık bu yaaa..ama 2 şeye ahtım var doğurayım bir büyük cikolatalı pasta yiyeceğimbide 1 adet sigara iceceğim.. sonra hepsinin tekrar bırakacağım
ah canım hakkımda sanırım mide spazmı geçircem.nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?