2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım geçen hafta gittim ben doktora. boyu 35 cmdi kilosu da 900gramdı canım

ayy asocum maşallah :) tombik olmuş :) boyunu da ölçmüşş.. bu sefer bend e ölç dicem ama bebek kıpır kıpır oluo parca parca olcemke zor oluo dıye ugrasmak ıstemıo ama mrk edıorum ben de :)

gunaydin guzel anneler. asocum kizinin odasi cok guzel saglikla buyut icinde cnm.
sağol ebelim:)
ayy asocum maşallah :) tombik olmuş :) boyunu da ölçmüşş.. bu sefer bend e ölç dicem ama bebek kıpır kıpır oluo parca parca olcemke zor oluo dıye ugrasmak ıstemıo ama mrk edıorum ben de :)
ayy propcm sorma valla bi doğsalar da mıncıklasak:) evet cnm ölçtü boyunu.ölçtür ya ölçsün zorsa zor zorlansın doktor azcık D: yne fenayım dimi

çok fazla kilo almamışsın aslında, eğer normal ya da normalin altında bi kiloyla başladıysan hamileliğe tabi, ben kilolu başladım ama kilo alımım normal şu an için,

salı günü 27+2 de diyetisyene gittiğimde toplam 8 kilo almış görünüyordum hamileliğin başından beri, yani en son dr. kontrolümden bugüne 1 kilo almışım 1 ayda, aslında çok ii görünüyo ama benim kilom fazla işte maalesef...

diyetisyenin demesine göre en fazla 3-5 kilo arası daha alırmışım doğuma kadar, yani toplamda 13 kilo ile tamamlarsın diyo, bakalım görcez artık...

ya aslında bunu diyet diye düşünmememiz lazım sağlıklı besleniyoruz, o yediğimiz çikolataların tatlıların ne bebeğe ne bize bi faydası yok aslında ama gelde bunu kendine o esnada anlat tabi...insanın içi gidiyo valla, normalde kahvaltılıktaki reçellerin yüzüne bakmam doğru düzgün 2 gündür bana bi güzel görünüyorlar ki sorma gitsin...

benim de hakkım dimi nalan ne de olsa doğum günümdü.. akşam bi haftalık dıyetın sonunda ıkı dılım pasta yıyıverdım de :roflol::roflol:

sorma ya peynir domates kahvaltı mı olur hani balım kaymagım çeşit çesit reçelim ay agzımın suyu aktı bize 2 zar gibi ince dilim bazılarına da 1 ekmek :) haksızlık bu yaaa..ama 2 şeye ahtım var doğurayım bir büyük cikolatalı pasta yiyeceğimbide 1 adet sigara iceceğim.. sonra hepsinin tekrar bırakacağım

merhabalar herkese...

ayy yine diyet konusu görüyorum..tatli reçel pasta...şu an deli gibi tatli yiyebilirim..

ama duba gibi bi insan olarak listemi harfi harfine yerine getiriorum..

2 haftanın sonunda görücez bakalim durum nasil olmuş

benim de hakkım dimi nalan ne de olsa doğum günümdü.. akşam bi haftalık dıyetın sonunda ıkı dılım pasta yıyıverdım de :roflol::roflol:

hakkın tabi canım, hiç bi mecburiyetin olmadan rejim yapıyosun, tabi ki seninde en doğal hakkın hemide doğum gününde, afiyet olsun...

evet bende aynı kahvaltıyı yapıyorum, neyse bunada şükür çok daha katı rejim yapmak zorunda olanlarda var onun için şükretmek lazım...

o bir ekmek yiyenler hamileliğin başından beri spor yapıp yediklerine dikkat ediyo ama öle düşünmek lazım, biz her şeyi mideye indirip yan gelip yatarken onlar dikkat etti, şimdide sıra bizde tabi...

pasta değilde benim canım ne istiyo biliyo musun pide, aylardır diyordum ramazan gelince hemen pide yicem diye ama nasip olmadı bakar mısın, kadersizim valla...

belki bi kaçamak yaparım bi ara...

ah canım hakkımda sanırım mide spazmı geçircem.nefes alamıyorum

bi şi olmaz birazdan hazmedersin, aç aç birden yüklenince mideye öle oldu tabi, bende akşama doğru öle oluyorum artık, aşırı yemekten mide spazmı geçiriyorum valla, dün gece çok kötü oldum çıkaracaktım yediklerimi valla...

anam benim bünyem alışık değil böle 6-7 öğün yemeğe, ben en fazla 3 öğün yiyebiliyorum dedim kadın bana yinede 6 öğün verdi ya, daha bi önceki öğünü hazmedemeden bi sonraki öğün saati geliyo valla, şu anda şeftali yiyorum mesela...

eşimede dün onu dedim yemek yemekten ölücem ben galiba diye, valla sofra kur kaldır yapmaktan yoruldum dün....

keşke bi şirket olsa rejim yemekleri yapan, sen günlük tüketmen gerekenleri sölesen onlarda hazırlayıp yollasalar sen hiç uğraşmasan, sadece tabağı alıp yesen ne kadar güzel olur valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…