kızlar ya anadoludakiler:)) bir gün ikeaya gidelim hep beraber olma mıı:) hem isveç köftesi yeriz hem de dolanırız bi güzel:)
keşke bi şirket olsa rejim yemekleri yapan, sen günlük tüketmen gerekenleri sölesen onlarda hazırlayıp yollasalar sen hiç uğraşmasan, sadece tabağı alıp yesen ne kadar güzel olur valla...
çok fazla kilo almamışsın aslında, eğer normal ya da normalin altında bi kiloyla başladıysan hamileliğe tabi, ben kilolu başladım ama kilo alımım normal şu an için,
salı günü 27+2 de diyetisyene gittiğimde toplam 8 kilo almış görünüyordum hamileliğin başından beri, yani en son dr. kontrolümden bugüne 1 kilo almışım 1 ayda, aslında çok ii görünüyo ama benim kilom fazla işte maalesef...
diyetisyenin demesine göre en fazla 3-5 kilo arası daha alırmışım doğuma kadar, yani toplamda 13 kilo ile tamamlarsın diyo, bakalım görcez artık...
ya aslında bunu diyet diye düşünmememiz lazım sağlıklı besleniyoruz, o yediğimiz çikolataların tatlıların ne bebeğe ne bize bi faydası yok aslında ama gelde bunu kendine o esnada anlat tabi...insanın içi gidiyo valla, normalde kahvaltılıktaki reçellerin yüzüne bakmam doğru düzgün 2 gündür bana bi güzel görünüyorlar ki sorma gitsin...
inşallah canım. Zamanın ne getireceği belli olmaz bi bakmışsın açmışsınız sertur'u
caanım var öyle bir şirket ismini hatırlamıyorum ama geçen sene tvde bir programda izlemiştim.diyet listeni veriyorsun onlar sana yolluyolarkeşke bi şirket olsa rejim yemekleri yapan, sen günlük tüketmen gerekenleri sölesen onlarda hazırlayıp yollasalar sen hiç uğraşmasan, sadece tabağı alıp yesen ne kadar güzel olur valla...
teşekkür ederim canımm daha güzelleri sizin olsun inşallah.Asocum henüz görememiş olsamda bebek odan gelmiş kurulmuş ve arkadaşlardan duyduğuma göre çok güzel olmuş...
Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah canım...bebeğin yatağında yatsın geceleri seni rahatsız etmesin mışıl mışıl uyusun sağlıkla büyüsün inşallah...AMİN (ne güzel dua değil mi?)
Günaydın kızlaaaar...Diyettekilerin Allah yardımcısı olsun...ama bizden daha sağlıklı beslendikleri içinde imrenmiyo değilim yani...
KPSSden 84.201 aldım hayırlısı bakalım bizim bölümden kadro az veriyorlar inşallah kızım için bu yıl iyi bi sayı verirlerde atanırız...sizde dua edin teyzeleri
Eşim keşke 1-2 net daha yapsaydın dedi...kusura bakma tatlım ilk 4 ay hastenede kolumda serumla ders çalıştım ve karnım burnumda trabzon sıcağında 240 soruluk o zor sınava girdim ancak bu kadar oldu:) dedim...
Asonun bebek odası hangi sayfada ben göremedim hala da...sayfa nosu bilen varsa sevinirim...
bi şi olmaz birazdan hazmedersin, aç aç birden yüklenince mideye öle oldu tabi, bende akşama doğru öle oluyorum artık, aşırı yemekten mide spazmı geçiriyorum valla, dün gece çok kötü oldum çıkaracaktım yediklerimi valla...
anam benim bünyem alışık değil böle 6-7 öğün yemeğe, ben en fazla 3 öğün yiyebiliyorum dedim kadın bana yinede 6 öğün verdi ya, daha bi önceki öğünü hazmedemeden bi sonraki öğün saati geliyo valla, şu anda şeftali yiyorum mesela...
eşimede dün onu dedim yemek yemekten ölücem ben galiba diye, valla sofra kur kaldır yapmaktan yoruldum dün....
ay ben çok tembel oldum galiba...
hilal puanın çok iyi bence atanırsın inş. valla hamile hamile iyi bile almışsın bravo sana...
ilona ben de merak ettım sımdı.. benim şekerim bile yok, ona rağmen 4 porsiyon meyvem var daha cok degıl...
gelınce nalan yazmıs olur bne de merakımı gıderırım.. sımdı uykum geldı ve uyumaya gıdıyorum.. gorusuruz kızlar..
Asocum henüz görememiş olsamda bebek odan gelmiş kurulmuş ve arkadaşlardan duyduğuma göre çok güzel olmuş...
Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah canım...bebeğin yatağında yatsın geceleri seni rahatsız etmesin mışıl mışıl uyusun sağlıkla büyüsün inşallah...AMİN (ne güzel dua değil mi?)
Günaydın kızlaaaar...Diyettekilerin Allah yardımcısı olsun...ama bizden daha sağlıklı beslendikleri içinde imrenmiyo değilim yani...
KPSSden 84.201 aldım hayırlısı bakalım bizim bölümden kadro az veriyorlar inşallah kızım için bu yıl iyi bi sayı verirlerde atanırız...sizde dua edin teyzeleri
Eşim keşke 1-2 net daha yapsaydın dedi...kusura bakma tatlım ilk 4 ay hastenede kolumda serumla ders çalıştım ve karnım burnumda trabzon sıcağında 240 soruluk o zor sınava girdim ancak bu kadar oldu:) dedim...
Asonun bebek odası hangi sayfada ben göremedim hala da...sayfa nosu bilen varsa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?