2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya anadoludakiler:)) bir gün ikeaya gidelim hep beraber olma mıı:) hem isveç köftesi yeriz hem de dolanırız bi güzel:)

bende gelcem bende gelcem yaa

aso ben bebeğin herşeyini ordan aldım daha kurulmadı

trofasty iskelet aldım(internette resmi var mini saklama sepetleriyle) birlikte daha kurulmadııı kurulsa hemen paylaşcam çok cici şeyler rengarenk rafını askılığını cibinliğini beşiği hariç herşeyini ordan çok beğenerek aldım.

Maşallah nalan ne güzel fazla kilo almamışsın bide diyet yapıyosun... Bende kilolu olarak hamiş kaldım malesef ve salı günü kontrole gittiğimde yani 28+0 haftalıkken toplam 10 kilo almış bulunuyorum... Doktor bişi demedi ama benim gözüm korktu bu haftalardan sonra hızlı kilo alınıyomuş napıcam bilmiyom... (

Günaydın kızlaaaar...Diyettekilerin Allah yardımcısı olsun...ama bizden daha sağlıklı beslendikleri içinde imrenmiyo değilim yani...

KPSSden 84.201 aldım hayırlısı bakalım bizim bölümden kadro az veriyorlar inşallah kızım için bu yıl iyi bi sayı verirlerde atanırız...sizde dua edin teyzeleri

Eşim keşke 1-2 net daha yapsaydın dedi...kusura bakma tatlım ilk 4 ay hastenede kolumda serumla ders çalıştım ve karnım burnumda trabzon sıcağında 240 soruluk o zor sınava girdim ancak bu kadar oldu:) dedim...

Asonun bebek odası hangi sayfada ben göremedim hala da...sayfa nosu bilen varsa sevinirim...

keşke bi şirket olsa rejim yemekleri yapan, sen günlük tüketmen gerekenleri sölesen onlarda hazırlayıp yollasalar sen hiç uğraşmasan, sadece tabağı alıp yesen ne kadar güzel olur valla...
caanım var öyle bir şirket ismini hatırlamıyorum ama geçen sene tvde bir programda izlemiştim.diyet listeni veriyorsun onlar sana yolluyolar

Asocum henüz görememiş olsamda bebek odan gelmiş kurulmuş ve arkadaşlardan duyduğuma göre çok güzel olmuş...

Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah canım...bebeğin yatağında yatsın geceleri seni rahatsız etmesin mışıl mışıl uyusun sağlıkla büyüsün inşallah...AMİN (ne güzel dua değil mi?)

teşekkür ederim canımm daha güzelleri sizin olsun inşallah.

hilal puanın çok iyi bence atanırsın inş. valla hamile hamile iyi bile almışsın bravo sana...

anam sen nie okadan çok yiyon benim toplam 7 öğün ama 3 ana öğünüm var 4 ara öğünde 1 porsiyon meyve 2 adet grisini yada süt şeklinde boshayallersmile

ilona ben de merak ettım sımdı.. benim şekerim bile yok, ona rağmen 4 porsiyon meyvem var daha cok degıl...

gelınce nalan yazmıs olur bne de merakımı gıderırım.. sımdı uykum geldı ve uyumaya gıdıyorum.. gorusuruz kızlar..

hilal puanın çok iyi bence atanırsın inş. valla hamile hamile iyi bile almışsın bravo sana...

Teşekkür ederim canım hayırlısıyla bir atansaydım...2006 da daha iyi bi puan aldım ama atanamadım...bize doğru dürüst kadro açılmıyor...5 kişi bazende hiç kişi alınıyor...bu nedenle çok çok heveslendirmiyorum kendimi ama inşallah olur sizlerde dua edin emek veren herkes atansın...çünkü bundan sonra minicik bebekle kpss ye çalışmak çoooook zor hatta imkansız gibi bişey olacak...

evet benimde 3 porsiyon meyve
daha önce şeker diyeti yapan arkadaşımında öyleydi
yani meyvelerin çoğu şeker deposu neden okadar çok meyve verdiki çok merak ettim valla

haydi iyi uykular yavrum keşke bende uyuyabilsemboshayallersmile

Önce Amin diyorum. Sonrada seni tebrik ediyorum canım bölümün ne ki o kadar az kadro çıkıyor. O kadar problemlerinin arasında çok iyi puan almışsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…