iloşşş nan nasıl 2300 cal'lik bir tablo anlamadım heç bişiy yok ki bu tabloda senin ki bayağı diyetmiş yani:bbo:
Önce Amin diyorum. Sonrada seni tebrik ediyorum canım bölümün ne ki o kadar az kadro çıkıyor. O kadar problemlerinin arasında çok iyi puan almışsın bence
bence süper fikir
Maşallah nalan ne güzel fazla kilo almamışsın bide diyet yapıyosun... Bende kilolu olarak hamiş kaldım malesef ve salı günü kontrole gittiğimde yani 28+0 haftalıkken toplam 10 kilo almış bulunuyorum... Doktor bişi demedi ama benim gözüm korktu bu haftalardan sonra hızlı kilo alınıyomuş napıcam bilmiyom...(
nalan ne guzel hayaller kuruyosun sen öyle..
caanım var öyle bir şirket ismini hatırlamıyorum ama geçen sene tvde bir programda izlemiştim.diyet listeni veriyorsun onlar sana yolluyolar
eveeeeeeeeeeeeetttdelikafadulden
3 gündür nie kıçımı yırtıyom ben
sanki karıya gidip kilo almak istemiyorum vermek istiyorum dedim
bakliyat bilem yok şuraya bak
kısacası ye ekmeği çıkart kof çocuğu dimek istedi banaa =)
ekmekle karın doyurcaz artık
anam heç de sağlıklı görünmüyor günde 10 dilim ekmek mi yenir onun yerine bulgur neyim verseydi ya
neyse şu şekerin bir düzene girsin bakalım
anam sen nie okadan çok yiyon benim toplam 7 öğün ama 3 ana öğünüm var 4 ara öğünde 1 porsiyon meyve 2 adet grisini yada süt şeklinde boshayallersmile
ilona ben de merak ettım sımdı.. benim şekerim bile yok, ona rağmen 4 porsiyon meyvem var daha cok degıl...
gelınce nalan yazmıs olur bne de merakımı gıderırım.. sımdı uykum geldı ve uyumaya gıdıyorum.. gorusuruz kızlar..
nalancım sen hiç tembel değilsinnn bana göre ::) asıl ben çok tembelimmm iş güöç yok ütüyüde zorla yapıyorummm
vallahi burda herkez çok çalışkan ve hamarat :)
dün akşam az bişi pilav yedim valla =))
ama düştü şekerim çok şükür ölçüyorum hergün
dondurma yicem günü bekliyorum sabırsızlıkla boshayallersmile
günaydın kızlar nasılsınız.ikigündür feci baş ağrım var .bitürlü geçmedi ya
günaydın başak biz ii yiz valla ama sen pek ii değilsin herhalde, noldu niye ağrıyo başın, parol ya da minoset alsaydın bi tane, bi de nane çayı iç ballı limonlu çok ii geliyo baş ağrısına, bende Fınfık tan öğrendim...taze nane olursa daha ii oluyo...
iki gündür acayyip ağrıyo başım.niye bende bilmiyorum.çok sıkıldım bu ara ondan herhalde.moralim çok bozuk.içimden bişey yapmak gelmiyo.ama nedeni yokçok garip dimi.öle şeymi olur insanın canı kötü bişey olursa sıkılır diyceksin ama hiç kötü bişey olmadı ama içimden sürekli ağlamak geliyo.hee bişey var onu demedim.Annemi özledim hamde çokkkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bak gördün mü varmış işte bi şi anneni özlemişsin gidip görme imkanın yok mu peki, bi de senin kayınpederin gelcekti dimi onada canın sıkılmıştır, eh bi de bütün gün bilgisayar başındasın tabi o da baş ağrısı yapar, akşam iş çıkışı şöle açık havada biraz yürüsen yarım saat kadar ii gelir aslında, çok geçmiş olsun valla baş ağrısı çok fecidir bilirim...
sln zeyno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?