2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iloşşş nan nasıl 2300 cal'lik bir tablo anlamadım heç bişiy yok ki bu tabloda senin ki bayağı diyetmiş yani:bbo:

eveeeeeeeeeeeeetttdelikafadulden
3 gündür nie kıçımı yırtıyom ben
sanki karıya gidip kilo almak istemiyorum vermek istiyorum dedim
bakliyat bilem yok şuraya bak

kısacası ye ekmeği çıkart kof çocuğu dimek istedi banaa =)
ekmekle karın doyurcaz artık

Önce Amin diyorum. Sonrada seni tebrik ediyorum canım bölümün ne ki o kadar az kadro çıkıyor. O kadar problemlerinin arasında çok iyi puan almışsın bence

Teşekkür ederim Aslıcım, ben giyim endüstrisi ve moda tasarımı öğretmeniyim...kız meslek liselerinde ve halk eğitim merkezlerinde görev yapabiliyorum...Hkkımızda hayırlısı olur inşallah....

günaydınnnnn

prop oğluşunun hediyeleri ( senın doğum gününün hediyeleri ) çok güselmiş.
sağlıklı günlrde giydirirsin inşallahh

bence süper fikir

bencede....

yediklerine dikkat etsen yeter bence, tatlıyı ve hamur işini azalt, gerisi gelir zaten cnm..

nalan ne guzel hayaller kuruyosun sen öyle..

he otrduğum yerden hayal kuruyom işte, aklım fikrim hep yemekte ya ondandır....

caanım var öyle bir şirket ismini hatırlamıyorum ama geçen sene tvde bir programda izlemiştim.diyet listeni veriyorsun onlar sana yolluyolar

hadi ya bi araştırim bakalım....

anam heç de sağlıklı görünmüyor günde 10 dilim ekmek mi yenir onun yerine bulgur neyim verseydi ya
neyse şu şekerin bir düzene girsin bakalım

kurban bayramı 16 kasım mış. benim 13 kasım tahmini doğum .
gününde doğarsa bayramda 3 günlük olcak kızım ..
bayramda falan doğurursam bideee.. inşallah öle bişiy olmaz. bayramda zor olur doktor falan bulunmaz. ben hep böyle olumsuz düşünüyorum. ya asansör bozulursa , ya elektrikler giderse hep böle düşünüyorum delirdim mi neee ohaoldumsmile

anam heç de sağlıklı görünmüyor günde 10 dilim ekmek mi yenir onun yerine bulgur neyim verseydi ya
neyse şu şekerin bir düzene girsin bakalım

dün akşam az bişi pilav yedim valla =))
ama düştü şekerim çok şükür ölçüyorum hergün
dondurma yicem günü bekliyorum sabırsızlıkla boshayallersmile

anam sen nie okadan çok yiyon benim toplam 7 öğün ama 3 ana öğünüm var 4 ara öğünde 1 porsiyon meyve 2 adet grisini yada süt şeklinde boshayallersmile

Sabah:
2 dilim yağsız peynir veya 1 yumurta + 1 dilim peynir, şekersiz çay,istenildiği kadar çiğ sebze, 6 adet zeytin, 3 ince dilim buğday ekmeği

Kuşluk:
1 su b. süt veya yoğurt, 1 porsiyon meyve, 10 adet fındık veya badem

Öğle:
3 köfte kadar et tavuk veya balık, 1 tabak sebze yemeği, bol salata, 3 ince dilim ekmek, veya 1 kase çorba 2 ince dilim ekmek, 1 porsiyon meyve

İkindi:
1 su b. ayran, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek

Akşam:
1 tabak sebze yemeği, bol salata, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek, 1 porsiyon meyve

Gece:
1/2 su bar. süt, 2 porsiyon meyve

benim listem böle kızlar, öğün atlamak yok ama ben öğlen ya da akşam yemeğinden sonraki meyveyi çıkartıyorum içim almıyo valla...zaten buğday ekmeği beni acayip tıkıyo, patlayacak gibi oluyorum valla...

nalancım sen hiç tembel değilsinnn bana göre ::) asıl ben çok tembelimmm iş güöç yok ütüyüde zorla yapıyorummm

vallahi burda herkez çok çalışkan ve hamarat :)

saol cnm niye öle düşünüyosun ki hepimizin tembellik yaptığı zamanlar var...

dün akşam az bişi pilav yedim valla =))
ama düştü şekerim çok şükür ölçüyorum hergün
dondurma yicem günü bekliyorum sabırsızlıkla boshayallersmile

bana şekerimi ölçmemi sölemedi mesela, dr.un isterse kan şekeri testini tekrarlarız, muhtemelen 2 hafta sonra tekrar isteyebilir dedi, bakalım cumartesi gittiğimde dr.uma sorcem testi tekrarlimmi ve ne zaman tekrarlim diye...

günaydın kızlar nasılsınız.ikigündür feci baş ağrım var .bitürlü geçmedi ya

günaydın başak biz ii yiz valla ama sen pek ii değilsin herhalde, noldu niye ağrıyo başın, parol ya da minoset alsaydın bi tane, bi de nane çayı iç ballı limonlu çok ii geliyo baş ağrısına, bende Fınfık tan öğrendim...taze nane olursa daha ii oluyo...

iki gündür acayyip ağrıyo başım.niye bende bilmiyorum.çok sıkıldım bu ara ondan herhalde.moralim çok bozuk.içimden bişey yapmak gelmiyo.ama nedeni yok çok garip dimi.öle şeymi olur insanın canı kötü bişey olursa sıkılır diyceksin ama hiç kötü bişey olmadı ama içimden sürekli ağlamak geliyo.hee bişey var onu demedim.Annemi özledim hamde çokkkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bak gördün mü varmış işte bi şi anneni özlemişsin gidip görme imkanın yok mu peki, bi de senin kayınpederin gelcekti dimi onada canın sıkılmıştır, eh bi de bütün gün bilgisayar başındasın tabi o da baş ağrısı yapar, akşam iş çıkışı şöle açık havada biraz yürüsen yarım saat kadar ii gelir aslında, çok geçmiş olsun valla baş ağrısı çok fecidir bilirim...

evt geldi.ikigündür iniyoruz onlara mecbur .görme imkanım var.akaşm kaçıcam iftardan sonra.evt seninde tutmuştu baş ağrn.iş çıkışıda dedğin gibi yürim biraz.

ayy kizlar daha yeni annemle konustum oruclu konusurken zorlandi valla acaip susamis bide konya cok sicakmis. ALLAH oruc tutanlara bol sabir versin valla bizde seneye tutariz insallah.

ayy yine diyetler dökülmüş ortaya..

bana haftada 2 defa et yerine 8 yemek kaşiği kadar kurubaklagil verdi.(susuz)

mesela dün akşam mercimek yedim

diğer taraftan listelerimiz çok benziyor.sadece benim öğle yemeğim çok daha seyrek.

1 kepçe çorba,8 kaşik ana yemek(iş yerinde ne çikarsa) salata(yağsiz tuzsuz)

hiç iyi hissetmiorum ama daha 2.günüm bugün..canım çok tatli istio..

gerçi sabah kahvaltisina 1 tatli kaşiği bal ya da pekmezim war benim..

slmlar kızlar bugün nasılsın .bebişleriniz ve siz iyisinizdir inşallah.pazartesi doktora gittim. bebişim gayet sağlıklı 25+2 dedi başı tam midemin üstündeydi. bende 2 gündür şöyle bi durum mevcut bebeğim tekmelerimi taaaa aşağıya atıyor yani sanki çıkıcak gibi aşağıdan kasıklarımdan daha aşağıda hissediyorum. sizddede var mı böyle bi durum yaşayan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…