2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya gayet iyi bence menün ben iki gündür öğlen çorba, salata, bir dilim ekmek yiyiyorum dün akşamda sadece çorba içtim canım heç bişey istemiyor boshayallersmile

kızlar burası sessiz olunca diğer topiklere bakayım dedim. 2010 temmuz annelerinin doğum hikayelerinde OYA diye bir arkadaşımızın doğum hikayesi var.

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/369145-2010-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

yazıyı buraya kopyalamadım okumak isteyen olursa okusun linki tıklayıp.
Her neyse diyceğim şudur ki 31+4 haftalıkken aşırı stresten ve sıkıntıdan erken doğum yapmış.
Aman canım arkadaşlarım bizler takmamaya çalışalım tamam mı kaynanaları veya diğer bize rahatsızlık veren herkesi.

evet ben okumuştum bu hikayeyi..

okudum yazık valla ya kaç hafta erken doğurmuş ama Allahtan iyiler..bende dün ağustos annelerine baktım doğum hikayelerine çok duygulandım insan ağlıyor okurken darısı bizlere inş.vaktinde sağlıkla...

ayy okudum..çok fenaaa...Allahtan bişii olmamış anneyede bebeğede..

ayy dıaşardan geldim bu niii yaaaaaaaaaaa

kızıma gratisten 3al 2 öde olan huggies alt silme bezinden aldım 9,90 çok ucuz geldi

ayyy 2 gündür yiyemiyorum işte her zaman böyle değil tabiki
Ama abartmadım da hamileyim diye sağlıklı şeyler tüketmeye çalıştım hep ama 2 gündür miğdemde fena bende fena fenalardayımmm:bbo:

haklisin canım yaa..hava öle sicak ki..hele bi de mide yanmasi yaşiosan..
Allah yardimcin olsun..banada yapio arada...

aaa wenice den verdiğim siparişler geldi

Etiket fiyatlarının toplamı 197.00 TL ben 51.00 TL ödedim ne kadan karlı bir alışveriş etmişim.sempatiksalakcinni

Evet kızlar bende ağladım okurken çok şükür ki iyiler ama her zaman böyle iyi sonuçlar doğurmayabilir biliyoruz ki erken doğumlar.
Allah vaktinde ve sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin yavrularımızın. Amin

gıdıım uyuyım dememle uyumam bır olmuş oha ya.. daha yenı uyandım.. hasta fln olmasam barı neden bu kdr uykum gelıo acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…