ayy yine diyetler dökülmüş ortaya..
bana haftada 2 defa et yerine 8 yemek kaşiği kadar kurubaklagil verdi.(susuz)
mesela dün akşam mercimek yedim
diğer taraftan listelerimiz çok benziyor.sadece benim öğle yemeğim çok daha seyrek.
1 kepçe çorba,8 kaşik ana yemek(iş yerinde ne çikarsa) salata(yağsiz tuzsuz)
hiç iyi hissetmiorum ama daha 2.günüm bugün..canım çok tatli istio..
gerçi sabah kahvaltisina 1 tatli kaşiği bal ya da pekmezim war benim..
ya gayet iyi bence menün ben iki gündür öğlen çorba, salata, bir dilim ekmek yiyiyorum dün akşamda sadece çorba içtim canım heç bişey istemiyor boshayallersmile
aaaaa..sen elevit te kullanmiodun dimi??
kızlar burası sessiz olunca diğer topiklere bakayım dedim. 2010 temmuz annelerinin doğum hikayelerinde OYA diye bir arkadaşımızın doğum hikayesi var.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/369145-2010-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
yazıyı buraya kopyalamadım okumak isteyen olursa okusun linki tıklayıp.
Her neyse diyceğim şudur ki 31+4 haftalıkken aşırı stresten ve sıkıntıdan erken doğum yapmış.
Aman canım arkadaşlarım bizler takmamaya çalışalım tamam mı kaynanaları veya diğer bize rahatsızlık veren herkesi.
okudum yazık valla ya kaç hafta erken doğurmuş ama Allahtan iyiler..bende dün ağustos annelerine baktım doğum hikayelerine çok duygulandım insan ağlıyor okurken darısı bizlere inş.vaktinde sağlıkla...kızlar burası sessiz olunca diğer topiklere bakayım dedim. 2010 temmuz annelerinin doğum hikayelerinde OYA diye bir arkadaşımızın doğum hikayesi var.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/369145-2010-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
Her neyse diyceğim şudur ki 31+4 haftalıkken aşırı stresten ve sıkıntıdan erken doğum yapmış.
Aman canım arkadaşlarım bizler takmamaya çalışalım tamam mı kaynanaları veya diğer bize rahatsızlık veren herkesi.
evet kullanmıyorum
kızlar burası sessiz olunca diğer topiklere bakayım dedim. 2010 temmuz annelerinin doğum hikayelerinde OYA diye bir arkadaşımızın doğum hikayesi var.
eee çorba-salatayla yeteri kadar beslenebiliomusun sence??
ayyy 2 gündür yiyemiyorum işte her zaman böyle değil tabiki
Ama abartmadım da hamileyim diye sağlıklı şeyler tüketmeye çalıştım hep ama 2 gündür miğdemde fena bende fena fenalardayımmm:bbo:
gıdıım uyuyım dememle uyumam bır olmuş oha ya.. daha yenı uyandım.. hasta fln olmasam barı neden bu kdr uykum gelıo acaba..
yemeğimi yedim ve geldim, elmamı da soydum baş ucuma koydum....
yarım saat sonrada onu yiyeyim bari...
gıdıım uyuyım dememle uyumam bır olmuş oha ya.. daha yenı uyandım.. hasta fln olmasam barı neden bu kdr uykum gelıo acaba..
Günaydın diyelim o zaman maşallah bayağı uyudun
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?