fınfık sen de gır bı arabanın ıcıne uzan arka koltuga :) showroom da var mı orda?
Kız sen hangi firmada çalışıyosun araba alcağımız zaman senden alalım:)var canım olmaz mı koca showroom var
müşterilerde gelsin yanıma yatsın di mi :roflol::roflol:
aaa wenice den verdiğim siparişler geldi
Etiket fiyatlarının toplamı 197.00 TL ben 51.00 TL ödedim ne kadan karlı bir alışveriş etmişim.sempatiksalakcinni
Kız sen hangi firmada çalışıyosun araba alcağımız zaman senden alalım:)
gözünn aydınn cok güzeller dimiii
ya bu wenice den ne buldunuz da alabildiniz allah aşkınıza.. cevahirdeki mağazaya girmemle cıkmam bı oldu.. bı kere zaten bebek urunu yoktu hıc nerdeyse hepsı 1 yaş ustuydu, bı de pazar gıbıydı tamamen magazadan alma gıt pazardan al daha ıyı o ne kalabalık ne alırsan 1 tlcıler gıbıydı ıcerısı.. ben kendımı dısarı zor attım..
:))) hımmm anladım oniiiiiii:)))) yazlıktayken babama arabayı değiştir değiştir dedim,yok değiştirmem seviyorum arabamı dedi.Sonra ertesi gün bir baktım yeni araba geldi kapıya.Adamın aklı o çıkarım snele her yoladaydı ama son anda renault da karar kılmış.adamın düşünmesine zaman bırakamadım çıkamadı onunla her yola:)çıkarım senle her yola!..sempatiksalakcinni
yazlıklarda acaip indirim vardı öyle dediğin gibi hep büyük bebek ürünü yoktu çok uygundu ama ben almaya cesaret edemedim bilemedim seneye yazın çocuğun kilosu falan ne olurya bu wenice den ne buldunuz da alabildiniz allah aşkınıza.. cevahirdeki mağazaya girmemle cıkmam bı oldu.. bı kere zaten bebek urunu yoktu hıc nerdeyse hepsı 1 yaş ustuydu, bı de pazar gıbıydı tamamen magazadan alma gıt pazardan al daha ıyı o ne kalabalık ne alırsan 1 tlcıler gıbıydı ıcerısı.. ben kendımı dısarı zor attım..
ya bu wenice den ne buldunuz da alabildiniz allah aşkınıza.. cevahirdeki mağazaya girmemle cıkmam bı oldu.. bı kere zaten bebek urunu yoktu hıc nerdeyse hepsı 1 yaş ustuydu, bı de pazar gıbıydı tamamen magazadan alma gıt pazardan al daha ıyı o ne kalabalık ne alırsan 1 tlcıler gıbıydı ıcerısı.. ben kendımı dısarı zor attım..
:))) hımmm anladım oniiiiiii:)))) yazlıktayken babama arabayı değiştir değiştir dedim,yok değiştirmem seviyorum arabamı dedi.Sonra ertesi gün bir baktım yeni araba geldi kapıya.Adamın aklı o çıkarım snele her yoladaydı ama son anda renault da karar kılmış.adamın düşünmesine zaman bırakamadım çıkamadı onunla her yola:)
Teşekkür ederiz canım benim.=))neyse kısmet bir daha ki sefere çıkarsınız artık hayırlı olsun babanın arabası:))..
Fınfıkım güle güle giysin prensesin:)
çıkarım senle her yola!..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?