2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu wenice den ne buldunuz da alabildiniz allah aşkınıza.. cevahirdeki mağazaya girmemle cıkmam bı oldu.. bı kere zaten bebek urunu yoktu hıc nerdeyse hepsı 1 yaş ustuydu, bı de pazar gıbıydı tamamen magazadan alma gıt pazardan al daha ıyı o ne kalabalık ne alırsan 1 tlcıler gıbıydı ıcerısı.. ben kendımı dısarı zor attım..

evet bende mağazaya gittiğimde öyleydi hatta kocama dedim ki hayatta gitmem bir daha bu mağazaya diye direkt olarak elemiştim
ama netten aldım ben fiyatlarına göre çok çok iyi geldi valla bu kadar beklemiyordum boshayallersmile
mağazaya heç gitmeye gerek yok

çıkarım senle her yola!..sempatiksalakcinni
:))) hımmm anladım oniiiiiii:)))) yazlıktayken babama arabayı değiştir değiştir dedim,yok değiştirmem seviyorum arabamı dedi.Sonra ertesi gün bir baktım yeni araba geldi kapıya.Adamın aklı o çıkarım snele her yoladaydı ama son anda renault da karar kılmış.adamın düşünmesine zaman bırakamadım çıkamadı onunla her yola:)

yazlıklarda acaip indirim vardı öyle dediğin gibi hep büyük bebek ürünü yoktu çok uygundu ama ben almaya cesaret edemedim bilemedim seneye yazın çocuğun kilosu falan ne olur

propcum mağazasında ben de aynı şeyi düşünmüştüm...
ama gelenler çok hoşuma gitti bilseydim daha da alırdım :)
ciciler sayfasına ekledim bir kısmını...

neyse kısmet bir daha ki sefere çıkarsınız artık hayırlı olsun babanın arabası:))..

ara öğünümü (bir porsyon meyve) yaptim geldim..

onun yerine sütlü tatliyi tercih ederdim...

ama hep yazlık bunlar ya.. bebegın ayagı ne olur boyu ne olur hıc bılmıoruz kı gıdıp yazlık alayım bosuna sonra hıc gıyemıcek elımde patlıcak :S neyse sız begendıysenız gule gule kullanın tabı kı kızlar ama benı hıc bı kuvvet o magazaya sokamaz tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…