2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lindeeeeeeennnnnn.. hastane çıkışımız aynıııııııııııı... ben 2 hastane cıkısı aldım ama bırı bu işte :dance::dance:

elmamı da yedim...

birazdan ütü yapmam lazım, yarında hem evi temizlicem hem kuaföre gitcem, hemide ağda işim var, çok yoğun bi gün yine beni bekliyo...

cicilere eklemiş..
farketmez nalancım farketmez kı ben sadece paylaştım ne guzel gıdıp aynı seyı almısız bu kdr urun ıcınde cok tesadüf yanı

Bende kızıma geçenhafta ınternetten uyku tulumu almıştım az önce geldi çok uygun ve kalıtelı

Son düzenleme:
Lindeeeeeeennnnnn.. hastane çıkışımız aynıııııııııııı... ben 2 hastane cıkısı aldım ama bırı bu işte :dance::dance:

:sm_cool: organik de organik die tutturmuştum aldım sonunda :) çok tatlılar da biraz küçükler mi ne? bizimkinin de boyu büyük ihtimal uzun olacak, bunlar olur inşallah...

amaaannn ne fark eder nasılsa aynı hastanede doğurmayacaksınız....

:roflol: :roflol: nalancım aynı hastanede doğursak da karışcak mı bebekler :roflol:

aaa ondan kayınpederim ve görümcemin eşi gecen sene aldılar, tanışıyo olsaydık sana yollardım ikisinide....

biz alman arabasına devam ediyoz tabiki...

Fınfıkım güle güle giydir kızına cicilerini...

sağol nalancım..

kısmet bir dahaki sefere benden alırlar artık:))

cicilere eklemiş..
farketmez nalancım farketmez kı ben sadece paylaştım ne guzel gıdıp aynı seyı almısız bu kdr urun ıcınde cok tesadüf yanı

Yok tesadüf değil ben söyledim lindene o da gitti aynısından aldı sempatiksalakcinni

bebekler niye karışsın cnm pişti olacaklardı sadece...laelaelaelaelae

evet organik.. etiketleri filan da dışarda ya tam bebekler için.. ama ben oğlan çocuğuna aldım sen kıza mı aldın :)) heueheue süper olmuş.. hem de teeee ankaradan aldım ben onu cunku burda nerde satılıo bılmıorum :))

bebekler niye karışsın cnm pişti olacaklardı sadece...laelaelaelaelae

hehe delikafadulden

güle güle giysinler burcucum :) etiket olayı süper olmuş bence de... kadir has.ta var canım da orda inceledim, netten aldım daha ucuzdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…