Lindeeeeeeennnnnn.. hastane çıkışımız aynıııııııııııı... ben 2 hastane cıkısı aldım ama bırı bu işte :dance::dance:
nerden gördün kız:)Lindeeeeeeennnnnn.. hastane çıkışımız aynıııııııııııı... ben 2 hastane cıkısı aldım ama bırı bu işte :dance::dance:
Lindeeeeeeennnnnn.. hastane çıkışımız aynıııııııııııı... ben 2 hastane cıkısı aldım ama bırı bu işte :dance::dance:
amaaannn ne fark eder nasılsa aynı hastanede doğurmayacaksınız....
cicilere eklemiş..
farketmez nalancım farketmez kı ben sadece paylaştım ne guzel gıdıp aynı seyı almısız bu kdr urun ıcınde cok tesadüf yanı
aaa ondan kayınpederim ve görümcemin eşi gecen sene aldılar, tanışıyo olsaydık sana yollardım ikisinide....
biz alman arabasına devam ediyoz tabiki...
Fınfıkım güle güle giydir kızına cicilerini...
cicilere eklemiş..
farketmez nalancım farketmez kı ben sadece paylaştım ne guzel gıdıp aynı seyı almısız bu kdr urun ıcınde cok tesadüf yanı
:sm_cool: organik de organik die tutturmuştum aldım sonunda :) çok tatlılar da biraz küçükler mi ne? bizimkinin de boyu büyük ihtimal uzun olacak, bunlar olur inşallah...
:roflol: :roflol: nalancım aynı hastanede doğursak da karışcak mı bebekler :roflol:
elmamı da yedim...
birazdan ütü yapmam lazım, yarında hem evi temizlicem hem kuaföre gitcem, hemide ağda işim var, çok yoğun bi gün yine beni bekliyo...
sağol nalancım..
kısmet bir dahaki sefere benden alırlar artık:))
Yok tesadüf değil ben söyledim lindene o da gitti aynısından aldı sempatiksalakcinni
:sm_cool: organik de organik die tutturmuştum aldım sonunda :) çok tatlılar da biraz küçükler mi ne? bizimkinin de boyu büyük ihtimal uzun olacak, bunlar olur inşallah...
:roflol: :roflol: nalancım aynı hastanede doğursak da karışcak mı bebekler :roflol:
ay çok sağol canım benim haberim yoktu bu linklerdenasoş linkler burda canım...
cicilerin linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/373737-2010-kasim-bebeklerinin-cicileri-7.html
bebeklerimizin oda linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/376332-2010-kasim-bebeklerinin-guzel-odalari.html
bebekler niye karışsın cnm pişti olacaklardı sadece...laelaelaelaelae
evet organik.. etiketleri filan da dışarda ya tam bebekler için.. ama ben oğlan çocuğuna aldım sen kıza mı aldın :)) heueheue süper olmuş.. hem de teeee ankaradan aldım ben onu cunku burda nerde satılıo bılmıorum :))
ciciler linkini bana yazsanız rica etsem:) bir de ben bakim ne varmış cicilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?