kadir has ne ya.. nalan ın doktoru degıl mı o adam mı satıyomuş :roflol::roflol:
yazdım tatlım...
buda burcunun sitesi canım, sen yokken çok şey değişti burda ah ah....boshayallersmile
Burcuname - Kadın, Hamilelik, Alışveriş, Aktivite, Mutfak ve daha fazlası...
:roflol::roflol:
ayy sende benim gibi sürekli meyve kemirion(
yazik bize yaaa
selam kızlar hala adanadayım az önce doktordan geldim.bebeğimin sağlığı yerindeymiş bi sorun yokmuş.aslında endişeliydim yasımız vardı ve ben iki haftadır hiç bi şey yiyemedim.çok sevdiğim 30 yaşındaki kuzenim vefat etti.üzüntü ve sıcaktan nerdeyse hiç beslenmedim.bide 1 yaşındaki oğlumu emziriyorum.bebeğim büyümedi diye kaygılandım.doktor bebek iyi dedi.sat tarihine göre 27+0 günlük.33 cm 1088 gr dedi.içim rahatladı biraz.sizler ve bebişler nasılsınız
ayy yine diyetler dökülmüş ortaya..
bana haftada 2 defa et yerine 8 yemek kaşiği kadar kurubaklagil verdi.(susuz)
mesela dün akşam mercimek yedim
diğer taraftan listelerimiz çok benziyor.sadece benim öğle yemeğim çok daha seyrek.
1 kepçe çorba,8 kaşik ana yemek(iş yerinde ne çikarsa) salata(yağsiz tuzsuz)
hiç iyi hissetmiorum ama daha 2.günüm bugün..canım çok tatli istio..
gerçi sabah kahvaltisina 1 tatli kaşiği bal ya da pekmezim war benim..
bende beğendimdi o hastane çıkışlarından ama sakın alma dediler alışır filan bir daha bişey giydiremezsin dedilerrrr hımm mantıklı geldiydi
8 kilo aldığım için doktorum çok kilo almışsın dedi.pazartesi şeker testim var.inşallah iyi çıkar.27 haftalık hamileye göre kilon çok fazla dedi
8 kilo aldığım için doktorum çok kilo almışsın dedi.pazartesi şeker testim var.inşallah iyi çıkar.27 haftalık hamileye göre kilon çok fazla dedi
selam kızlar hala adanadayım az önce doktordan geldim.bebeğimin sağlığı yerindeymiş bi sorun yokmuş.aslında endişeliydim yasımız vardı ve ben iki haftadır hiç bi şey yiyemedim.çok sevdiğim 30 yaşındaki kuzenim vefat etti.üzüntü ve sıcaktan nerdeyse hiç beslenmedim.bide 1 yaşındaki oğlumu emziriyorum.bebeğim büyümedi diye kaygılandım.doktor bebek iyi dedi.sat tarihine göre 27+0 günlük.33 cm 1088 gr dedi.içim rahatladı biraz.sizler ve bebişler nasılsınız
ay nalan pardon recep, kadir, şaban, ramazan :roflol: bilemedim ben onu :)))))
hoşgeldin helin gözün aydın ve başınız saolsun
bu nası su içmektir yaaa :bbo: wc yollarında kaldım valla..
helincim hoşgeldin. başınız sağolsun canım pek de gençmiş ama ölümün yaşı yok bilirim
başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömür versin, bizler ii yiz bıraktığın gibi, sende bir an evvel dönde aramıza katıl yine, oğluşunu çok öp benim için....
gözünaydın bu arada bebişin ii miş maşallahkocaman olmuş...
kendine ii bak...
başınız sağ olsun helin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?