2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar hala adanadayım az önce doktordan geldim.bebeğimin sağlığı yerindeymiş bi sorun yokmuş.aslında endişeliydim yasımız vardı ve ben iki haftadır hiç bi şey yiyemedim.çok sevdiğim 30 yaşındaki kuzenim vefat etti.üzüntü ve sıcaktan nerdeyse hiç beslenmedim.bide 1 yaşındaki oğlumu emziriyorum.bebeğim büyümedi diye kaygılandım.doktor bebek iyi dedi.sat tarihine göre 27+0 günlük.33 cm 1088 gr dedi.içim rahatladı biraz.sizler ve bebişler nasılsınız

ay nalan pardon recep, kadir, şaban, ramazan :roflol: bilemedim ben onu :)))))

hoşgeldin helin gözün aydın ve başınız saolsun

bu nası su içmektir yaaa :bbo: wc yollarında kaldım valla..

helincim hoşgeldin. başınız sağolsun canım pek de gençmiş ama ölümün yaşı yok bilirim

başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömür versin, bizler ii yiz bıraktığın gibi, sende bir an evvel dönde aramıza katıl yine, oğluşunu çok öp benim için....

gözünaydın bu arada bebişin ii miş maşallah kocaman olmuş...

kendine ii bak...

bende beğendimdi o hastane çıkışlarından ama sakın alma dediler alışır filan bir daha bişey giydiremezsin dedilerrrr hımm mantıklı geldiydi

sekerin kac cıkmıstı cnm keske bana da 1 cay kasığı bile olsa serbest olsa yrn tekrar seker ölçtürücem insallah yükselmemistir.

bende beğendimdi o hastane çıkışlarından ama sakın alma dediler alışır filan bir daha bişey giydiremezsin dedilerrrr hımm mantıklı geldiydi

bunu bana birisi de sebamed ürünleri için söylemişti. ilk o ürünlere alışınca başka kullanamıyomuş. bana da mantıklı geldi aslında baayanlar..

8 kilo aldığım için doktorum çok kilo almışsın dedi.pazartesi şeker testim var.inşallah iyi çıkar.27 haftalık hamileye göre kilon çok fazla dedi

8 kilo aldığım için doktorum çok kilo almışsın dedi.pazartesi şeker testim var.inşallah iyi çıkar.27 haftalık hamileye göre kilon çok fazla dedi

Helin başın sağolsun canım

Bebişinin iyi olmasına sevindim aklıma birşey takıldı hamileyken emzirmende bir sakınca yokmuymuş ben hamile kalınca emzirilmez diye biliyorum ama..

basın sağolsun cnm isin zor gercekten Allah yardım eder merak etme bebisinde gayet iyi masllah

sana kızdıysa beni sopayla döverdi herhalde bosversene takma kafana canım bence kilon gayet iyi ben 12 kilo aldım

ay nalan pardon recep, kadir, şaban, ramazan :roflol: bilemedim ben onu :)))))

hoşgeldin helin gözün aydın ve başınız saolsun

bu nası su içmektir yaaa :bbo: wc yollarında kaldım valla..

helincim hoşgeldin. başınız sağolsun canım pek de gençmiş ama ölümün yaşı yok bilirim

başınız sağ olsun helin

çok teşekkürler kızlar.bende sizleri çok özledim.1 eylülden itibaren her gün sizlerleyim.beraber gün sayacağız artık.

helin, başın sağolsun... bebeğin iyiymiş maşallah büyümüş

kızlar bugün internet rezalet sayfayı yenilemiyor birçok mesajınızı göremiyorum...
daha fazla savaşmayacağım netle, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…