2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
linden benimki de oyle KK yla ılgılı bı problem galıba, aşağıda kımlerın onlıne oldugunu fln goremıorum esela su anda :S

halt etmiş, beni görse ne derdi acaba düşünmek bile istemem, benim dr.um garibim bi şi demio, ne desinki zaten...

kilon kaç ki...
şu an 73 kiloyum.65-66 civarı hamile kaldım.

Helin başın sağolsun canım

Bebişinin iyi olmasına sevindim aklıma birşey takıldı hamileyken emzirmende bir sakınca yokmuymuş ben hamile kalınca emzirilmez diye biliyorum ama..
biz hamile kalınca doktora sorduk.emzirmende sakınca yok ama daha iyi beslenmen koşuluyla dedi.karnındaki bebek için daha fazla beslenmelisin dedi.şimdilik bi gelişim geriliği gözükmedi.tabii emzirmeseymişim daha iri olabilirmiş bebek.normal olsun yeter dedim.çünkü oğlumda küçük anne sütüne ihtiyacı var.ben tükenirmişim iyi beslenmezsem zaten aşırı halsiz bitkin ve yorgun bi durumdayım.hamileyim hamile kaldığımdan beri küçük bebeğim var inan hiç oturmuyorum oğlumdan.eğer bebek gelişmiyor derse hemen bırakırım şimdilik sorun yok.

basın sağolsun cnm isin zor gercekten Allah yardım eder merak etme bebisinde gayet iyi masllah

sana kızdıysa beni sopayla döverdi herhalde bosversene takma kafana canım bence kilon gayet iyi ben 12 kilo aldım
çok teşekkürler canım.oğlumdada 23 kilo aldım sadece emzirerek 6 ayda 18 kilo verdim.5 kilom kalmıştıki yeniden hamile kaldım.yine veririm inşallah

Neyse ki hem karnındakini hem kucağındakinide besleyebiliyorsun aman aman maşallah tabi bu arada kendine de dikkat et hasta falan olursun dinlen sende Allah korusun

ay delimi ne senin dr.un, ben senin şu an ki kilonun çok üstünde bir kiloyla hamile kaldım düşün yani ve dr.mun sesi çıkmadı garibim benim...kaydirigubbakcemile2

Oooofff ooofff benim hamile kaldığım kiloyu bi bilseniz kimbilir ne dersiniz oha çüş falan... Enteresan olan doktorun kilom hakkında bişi dememesi tamamen bebeğe odaklı sanırım :))

kahvaltılık aldım fınfıkcım.. peynır zeytın yumurta süt yogurt :)
canım kuru fasulye ıstedı markette.. et alamadıgım ıcın burdan yapamıcam sımdı halıyle.. gercı nalaka nerden ıstedı onu da bılmıom

Ay ne çok öğün verdi size toktur siz yedikçe benim karnım şişiyor :roflol:

he bana güya bi öğün eksik verdi yinede bütün gün yemek yiyiyom ya...

Oooofff ooofff benim hamile kaldığım kiloyu bi bilseniz kimbilir ne dersiniz oha çüş falan... Enteresan olan doktorun kilom hakkında bişi dememesi tamamen bebeğe odaklı sanırım :))

niye kız bende kilolu hamile kaldım nolmuş yani, diyet yapıp tekrar ideal kiloma incem doğumdan sonra, biraz azimle başarırız sen merak etme, fıstık gibi oluruz bak gör, hemen moralini bozma...

ayrıca benim dr.umda bi şi demedi, kız nedesinler zaten, bi şi deseler rencide oluruz diye demiyorlar, yoksa bizden korktuklarından değil, neyse halletcez bu kilo sorununu...

Arkadaşlar bebek şekerini kendisi yapacak olan arkadaşlar vardı. Bu durumda zannediyorum ki malzeme satın almanız gerekecek..

bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri

bu adresten çok güzel malzemeler bulabilrsiniz.. burda hazır hali satılmıyor sadece malzemeler satılıyor.. mıknatıslardan biblolarına kadar çeşit çeşit malzeme işte.. işinize yarar belki diye paylaşmak istedim.. 1 gün içinde de elinize ulaşıyormuş kargo, test edip onaylayanlardan öğrendim..

sekerin kac cıkmıstı cnm keske bana da 1 cay kasığı bile olsa serbest olsa yrn tekrar seker ölçtürücem insallah yükselmemistir.

benim şekerim normal çikti..çok kilo aldiğim için diyetisyene gitmeye başladim.
yani daha doğrusu sağlikli besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…