şu an 73 kiloyum.65-66 civarı hamile kaldım.halt etmiş, beni görse ne derdi acaba düşünmek bile istemem, benim dr.um garibim bi şi demio, ne desinki zaten...
kilon kaç ki...
biz hamile kalınca doktora sorduk.emzirmende sakınca yok ama daha iyi beslenmen koşuluyla dedi.karnındaki bebek için daha fazla beslenmelisin dedi.şimdilik bi gelişim geriliği gözükmedi.tabii emzirmeseymişim daha iri olabilirmiş bebek.normal olsun yeter dedim.çünkü oğlumda küçük anne sütüne ihtiyacı var.ben tükenirmişim iyi beslenmezsem zaten aşırı halsiz bitkin ve yorgun bi durumdayım.hamileyim hamile kaldığımdan beri küçük bebeğim var inan hiç oturmuyorum oğlumdan.eğer bebek gelişmiyor derse hemen bırakırım şimdilik sorun yok.Helin başın sağolsun canım
Bebişinin iyi olmasına sevindim aklıma birşey takıldı hamileyken emzirmende bir sakınca yokmuymuş ben hamile kalınca emzirilmez diye biliyorum ama..
çok teşekkürler canım.oğlumdada 23 kilo aldım sadece emzirerek 6 ayda 18 kilo verdim.5 kilom kalmıştıki yeniden hamile kaldım.yine veririm inşallahbasın sağolsun cnm isin zor gercekten Allah yardım eder merak etme bebisinde gayet iyi masllah
sana kızdıysa beni sopayla döverdi herhalde bosversene takma kafana canım bence kilon gayet iyi ben 12 kilo aldım
linden benimki de oyle KK yla ılgılı bı problem galıba, aşağıda kımlerın onlıne oldugunu fln goremıorum esela su anda :S
biz hamile kalınca doktora sorduk.emzirmende sakınca yok ama daha iyi beslenmen koşuluyla dedi.karnındaki bebek için daha fazla beslenmelisin dedi.şimdilik bi gelişim geriliği gözükmedi.tabii emzirmeseymişim daha iri olabilirmiş bebek.normal olsun yeter dedim.çünkü oğlumda küçük anne sütüne ihtiyacı var.ben tükenirmişim iyi beslenmezsem zaten aşırı halsiz bitkin ve yorgun bi durumdayım.hamileyim hamile kaldığımdan beri küçük bebeğim var inan hiç oturmuyorum oğlumdan.eğer bebek gelişmiyor derse hemen bırakırım şimdilik sorun yok.
ben markete gıdıp gelıyorum, bu sıcakta heç hoş olmayacak ama olsun..
şu an 73 kiloyum.65-66 civarı hamile kaldım.
biz hamile kalınca doktora sorduk.emzirmende sakınca yok ama daha iyi beslenmen koşuluyla dedi.karnındaki bebek için daha fazla beslenmelisin dedi.şimdilik bi gelişim geriliği gözükmedi.tabii emzirmeseymişim daha iri olabilirmiş bebek.normal olsun yeter dedim.çünkü oğlumda küçük anne sütüne ihtiyacı var.ben tükenirmişim iyi beslenmezsem zaten aşırı halsiz bitkin ve yorgun bi durumdayım.hamileyim hamile kaldığımdan beri küçük bebeğim var inan hiç oturmuyorum oğlumdan.eğer bebek gelişmiyor derse hemen bırakırım şimdilik sorun yok.
çok teşekkürler canım.oğlumdada 23 kilo aldım sadece emzirerek 6 ayda 18 kilo verdim.5 kilom kalmıştıki yeniden hamile kaldım.yine veririm inşallah
ay çok az ütüm kaldı, sonra dinlenip 5 te ikindi mamamı hazırlayacam...
Ay ne çok öğün verdi size toktur siz yedikçe benim karnım şişiyor :roflol:
Oooofff ooofff benim hamile kaldığım kiloyu bi bilseniz kimbilir ne dersiniz oha çüş falan... Enteresan olan doktorun kilom hakkında bişi dememesi tamamen bebeğe odaklı sanırım :))
ben kaçtım kızlar oğlum uyandı.öpüyorum sizleri
kahvaltılık aldım fınfıkcım.. peynır zeytın yumurta süt yogurt :)
canım kuru fasulye ıstedı markette.. et alamadıgım ıcın burdan yapamıcam sımdı halıyle.. gercı nalaka nerden ıstedı onu da bılmıom
etsiz yap...
sekerin kac cıkmıstı cnm keske bana da 1 cay kasığı bile olsa serbest olsa yrn tekrar seker ölçtürücem insallah yükselmemistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?