selam kızlar hala adanadayım az önce doktordan geldim.bebeğimin sağlığı yerindeymiş bi sorun yokmuş.aslında endişeliydim yasımız vardı ve ben iki haftadır hiç bi şey yiyemedim.çok sevdiğim 30 yaşındaki kuzenim vefat etti.üzüntü ve sıcaktan nerdeyse hiç beslenmedim.bide 1 yaşındaki oğlumu emziriyorum.bebeğim büyümedi diye kaygılandım.doktor bebek iyi dedi.sat tarihine göre 27+0 günlük.33 cm 1088 gr dedi.içim rahatladı biraz.sizler ve bebişler nasılsınız
ben kaçtım kızlar oğlum uyandı.öpüyorum sizleri
olduuuuu.. o ne öyle hayatımda yemedım etsiz kuru fasulye mı olurmuş, tadı orda :) sucuklu olabılır aslında bi ihtimal ama o da gereksız ya sucugun ne faydası var yagı magı bulsacka butun yemege faydasın bısı etlı olsun da faydası da olsun deeeemiii
neden kız ben yapıyorum etsiz sade bi şekilde, bazen kıymalı bazen etli her şekilde yapıyorum yani...
niye kız bende kilolu hamile kaldım nolmuş yani, diyet yapıp tekrar ideal kiloma incem doğumdan sonra, biraz azimle başarırız sen merak etme, fıstık gibi oluruz bak gör, hemen moralini bozma...
ayrıca benim dr.umda bi şi demedi, kız nedesinler zaten, bi şi deseler rencide oluruz diye demiyorlar, yoksa bizden korktuklarından değil, neyse halletcez bu kilo sorununu...
offf akşama ne yemek yapsam diye düşüne düşüne bi hal oldumm yaaa
bulgur pilavı yapayım dıyorum yanınada bişiy ama nee canım bişey istemıyoorr.
pöfffff sıcakta kuru fasülyemi yenir yafff
valla benım canım ıstedı yemezsem bebegımde kurufasulye şeklinde dopğum lekeleri çıkar yarencim yemem lazım o yüzden :roflol::roflol::roflol:
bu yemek derdi bitirdi bizi hele ki şimdi kocam da oruç ne pişireceğimi şaşırdım adam yemiyor herşeyi ...
valla benım canım ıstedı yemezsem bebegımde kurufasulye şeklinde dopğum lekeleri çıkar yarencim yemem lazım o yüzden :roflol::roflol::roflol:
Nalan ne pastırması yaz günü amanınnnnnn.. ıyyyy...
Bizde etsiz kurufasulye yapmazlar canım. yapılsa da zaten erkekler yemez o yuzden hıc kımse etsız yapmaz :)
Kıymalı hıc denemedım ben tadına da bakmadım ama o da etlı kdr lezzetlı oluodur heralde bilemedım.. Ben haftasonu et alıp etlı yapacam artık damak tadımızıa uygun :) yanına da turşu ayran ohhhh.. pilavsız olcak ama napalım idare etcez :)
bende bu öğlen yedim kuru.8 y.kaşği susuz we etsiz.
bööğğğğğ..çok fenaydi.
ama normalden çok daha fazla ekmek yiyorum..allak bullak oldum..
yıllardır bu kadar çok ekmek yememiştim.
Kilo sorununu hallederizde bu gidişle ben doğuma üç rakamlı kiloyla giricem gibi görünüyor... Aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda herşeye değer eninde sonunda gider o kilolar... Sen kaç kiloyla hamiş kalmıştın?
diyetisyene gidiomusun?
gitmiosan üç rakamlilara çikmadan git derim.en azindan max 2-3 kilo daha alirsin doğuma kadar
evet ya kımse gormezse kesın ızı kalır..
hey allahım..
:roflol:
ay evet ya hergün hergün . ramazanda daha bi özeniyor insan.
benım eşimde herşeyi yemıyor. hergün ayrı yemek düşün dur işin yoksa kafamçokkarıştı
hergün iftara birisine gitsek ne güssel olurr kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: Allah seni emiii kaydirigubbakcemile3
ye ozaman yee yarasın bebeğine aman çıkmasın leke falan .
dün kardeşim pazarda ağzıma üzüm verdi biyerini kaşıma diyesiye ben dudağımı kaşıdım . ama kimse görmeden yemedımkı gördüler yani.
kimse görmeden yiyince izi kalıyormuş galıba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?