2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya evet keşke hergün biri çağırsa hem çok s evap di mi daha çok sevaba girerler valla üşengeç bi hamile olarak çooookk dua ederim iftara çağıran olursa:))

aynen bende dua ederim sevap tabi hamıleyı çağırmak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra bizimde gittiklerimizi çağırmak gerekır ama bilmiyorumkismile

ayy ne güsel sende çok kilo almamişsin aslinda bakilinca..

ben 20 kilo aldim..diyetime sadik kalirsam 2-3 kilo daha alirim en fazla dr.öle dedi.

85 le doğuma girsem ne mutlu bana derim..

Propcum burnuma kuru fasülye kokuları gelmeye başladı nasıl canım çekti anlatamam valla:) kuru fasülye yanına pilav turşu oohhh missssler gibi:) İlk fırsatta ben de yapcam valla.Yaz günü ossura ossura yeriz kaydirigubbakcemile3
bu arada gülben ergenin doğum hikayesi muhteşem olmuş ya gözlerim doldu okurken. Bu nasıl bir olaydır ya doğum gerçekten inanılmaz bir olay.Hepimizin ayrı ayrı doğum hikayeleri olacak umarım hepimizin hikayeleri en güzelinden olur.

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 78 kg dım 2 hafta sonra dr.a gittiğimde 83.5 kg dım, meğer TSH hormonum yükselmiş ondan hızlı kilo almaya başlamışım, hap verdi hala kullanıyorum bölelikle kilomu kontrol altına aldık, şu an 91.5 kg oldum, sen kaç kiloyla hamile kaldın...[/QUOTE]

Sen iyiymişsin canım ya ben 86 kiloyla hamile olduğumu öğrendim... Hamilelikten önce böbreki üstü bezlerimdeki problem (Adrenal bezmidir nedir) nedeniyle bir sene kortizon kullanmıştım... Zaten bu rahatsızlık adet düzensizliği ve kiloya neden oluyor... Bide kortizon kullanınca hepten şiştim... Ve hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim... Yememde zaten öncesinde de bi artış yokken kilo alıyordum, hamilelikte de bir artışş olmamasına rağmen kilo alıyorum... toplamda 10 kilo almışım şuan 96 kiloyum (( Bu gidişle banada diyetisyen yolu gözüküyo doğru söylüyosunuz da ben zaten doğru düzgün bişi yemiyorum ki ya ooofff yesem ne olurmuşum bilmiyom zati

ay prop koparttın beni ya, gözlerimden yaşlar boşaldı birden, ne kadar güzel yazmış doğum hikayesini, darısı bizim başımıza inşallah...

bu arada benim canımda kuru fasulye çekti valla...haftaya yaparım, şu an evde barbunya var ve bolca yaptım her gün yemekle uğraşmim diye...

benım canımda bişeyler çeksinde bende yapayımm yaaaaa ..
hiçmi bişey çekmez off yaaa

niye öyle düşünüyosun ki dr. da beni ilk tarttığı kiloyu dikkate alıyo, yani aramızda 3 kilo varmış...

ayrıca diyetisyene gittinmi yiyerek zayıflatıyo ya da kilonu korumanı sağlıyo, belkide düzenli yemek yemediğin için kilo artışı fazla oluyo olabilir, bende öyle yapıyordum çünki ama yanlış olan buymuş zaten, düzenli sık aralıklarla az kalorili besinler tüketmek önemli olan..

sana bi şi diyimmi, bir diyetisyenin kontrolünde olursan hem yediklerine dikkat edersin hemde kilon kontrol altına alınır, çünki 2 haftada bir kontrole gitcen, ayrıca 120 kg bile doğuma giren bir sürü kadın var sonradan vermişler...dert etme yani...

benım aklıma yemeklik bişey gelmıyor abur cubur gelıyor nıyese.
eşim aradı ona sordum neyapayım dıye bişey demedi. bi fikir verseydı keşkeee...
fırından pide kokusu geliyoor miss gibi :CüvCüv:

bence bı ınsan hamılelıkte boyunun 5 daha ustune kdr cıkabılır ıdealdır bence..
yanı boyu 170 se 75 kıloya kdr yolu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…