töbeeee:roflol::roflol:
herkese ii akşamlarr ...
afiyet olsun, sofranız bereketli olsun opuyorumnanaktan
saol yaren.. benım kocam yıne bayag gec gelecegı ıcın sofra fln kurmuorum elıme alıp yıyorum..
daha ne kdr boyle gec gelceksın dıorum 10 gun kdr surer dıyo
benimkide yarın geç gelecek maalesef....
aman nolcak bı gunden benımkı gecen hafta hep gec geldı.. bu hafta da oyle olcakmış... gece de beraber yatmıoruz ben 11-12 gıbı yatıorum o 2ye 3 e kdr calısıo sonra sbh onu kaldırmakla ugrasıorum bı de.. bu hafta pazar da calısabılırmıs.. peffffff...
rejimdeyim yoksa fikir verirdim sana ama sana fikir verirken şimdi benim canımda ister kesin...
seninki feciymiş canım, aman yok bizim allahtan öle bi durum yok, senede böle bi kaç kere yemek ya da iftara katılıyo benim kocam ayıp olmasın diye, onun haricinde iş yerinden geç çıkma durumu yok, ama onlarında seyahat durumu var, bir hafta şehir dışındaki yerleri denetlemeye gidiyorlar o zaman kötü oluyo tabi...
Allahtan bu sene benim kocam o seyahatlerden muaftı ben hamile olduğum için ama seneye gitcek yine büyük ihtimalle...
canim birseyler bulup yapicam artik
esim türk bakklindan semiz otu almis onu hasladim yogurtluycam cok güzel oluyor diyet yapanlar icinde ideal tavsiye ederimcokacimcoook
bizimkiler iş aldıkları zaman boyle yogun oluolar.. evlendıgımızden berı bıkac kere oldu.. ama hıc bı haftayı gecmemıstı
asıl eşimin ortagının karısına yazık.. bı 3.5 yasında cocugu var bı de 7 aylık bebegıboyle zamanlarda en cok ona üzülüyorum..
evet onun eşi için daha zordur kesin ama sende öle olmicakmısın ilerde, inşallah böle geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalmaz ilerde...
senin eşin oraya ortak mı yoksa çalışanımı oranın, eğer ortaksa işi zor kız başkasının işini bırakıp çıkarsında kendi işini bırakamazsın ki, mecbur oturup yapcen....
ortak canım ne yazık ki.. mesela tatıle ıstedıgımız zman cıkabılıoruz eyvallah ne guzel ama tatılde bıle kucagında laptop iş yapıo.. dıyorum kı 5 gun daha kalalım, ofısı o kdr nasıl başıboş bırakıyım ben yokken calısmazlar dıyo.. telefonunu hıc kapatmıo zaten cunku mutlaka bısılerı beceremeyıp arıolar.. ılk evlendıgımızde gece gunduz telefon susmuodu ben dedım kı artrık sen evlı bı ınsansın bunu bılıp ona gore davransınlar ben napayım dıodu ıyı ben yaparım o zaman dedım gece aradıgında bırılerı bagırıodum bu ne terbıyesızlık bu saatte ınsan mı aranır kım o arayan fln dıye tabı duyuluodu sesım artık 10 dan snr aramıo kımse saolsunlar :roflol::roflol:
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 78 kg dım 2 hafta sonra dr.a gittiğimde 83.5 kg dım, meğer TSH hormonum yükselmiş ondan hızlı kilo almaya başlamışım, hap verdi hala kullanıyorum bölelikle kilomu kontrol altına aldık, şu an 91.5 kg oldum, sen kaç kiloyla hamile kaldın...
Başın saüolsun canımselam kızlar hala adanadayım az önce doktordan geldim.bebeğimin sağlığı yerindeymiş bi sorun yokmuş.aslında endişeliydim yasımız vardı ve ben iki haftadır hiç bi şey yiyemedim.çok sevdiğim 30 yaşındaki kuzenim vefat etti.üzüntü ve sıcaktan nerdeyse hiç beslenmedim.bide 1 yaşındaki oğlumu emziriyorum.bebeğim büyümedi diye kaygılandım.doktor bebek iyi dedi.sat tarihine göre 27+0 günlük.33 cm 1088 gr dedi.içim rahatladı biraz.sizler ve bebişler nasılsınız
Fazla mı dedi,delimi ne8 kilo aldığım için doktorum çok kilo almışsın dedi.pazartesi şeker testim var.inşallah iyi çıkar.27 haftalık hamileye göre kilon çok fazla dedi
canim birseyler bulup yapicam artik
esim türk bakklindan semiz otu almis onu hasladim yogurtluycam cok güzel oluyor diyet yapanlar icinde ideal tavsiye ederimcokacimcoook
ay nalan sorma ben ıs ararken de oyle olsun ıdtıodu.. kesınlıkle esnek claısma saatlerı olamazmıs yanı mesela :)) bana gelınce kıurallar bellı..
ben de gıdıp yemegımı hazırlıyım ..sonra gelırım gorusuruz cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?