2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol yaren.. benım kocam yıne bayag gec gelecegı ıcın sofra fln kurmuorum elıme alıp yıyorum..
daha ne kdr boyle gec gelceksın dıorum 10 gun kdr surer dıyo

benimkide yarın geç gelecek maalesef....

aman nolcak bı gunden benımkı gecen hafta hep gec geldı.. bu hafta da oyle olcakmış... gece de beraber yatmıoruz ben 11-12 gıbı yatıorum o 2ye 3 e kdr calısıo sonra sbh onu kaldırmakla ugrasıorum bı de.. bu hafta pazar da calısabılırmıs.. peffffff...

ya bu sanatçılar artık her şeyin kolayına kaçıyorlar valla, cd çıkartıyorlar toplamda 12 parça var nerdeyse 5-6 parça remix, oh ne ala, sonrada cd nin orjinalini alın korsan almayın diyorlar, neden alim sen o cd ye yatırım bile yapmamışsın ki doğru düzgün, pehhhh çok saçma...

seninki feciymiş canım, aman yok bizim allahtan öle bi durum yok, senede böle bi kaç kere yemek ya da iftara katılıyo benim kocam ayıp olmasın diye, onun haricinde iş yerinden geç çıkma durumu yok, ama onlarında seyahat durumu var, bir hafta şehir dışındaki yerleri denetlemeye gidiyorlar o zaman kötü oluyo tabi...

Allahtan bu sene benim kocam o seyahatlerden muaftı ben hamile olduğum için ama seneye gitcek yine büyük ihtimalle...

rejimdeyim yoksa fikir verirdim sana ama sana fikir verirken şimdi benim canımda ister kesin...

canim birseyler bulup yapicam artik
esim türk bakklindan semiz otu almis onu hasladim yogurtluycam cok güzel oluyor diyet yapanlar icinde ideal tavsiye ederimcokacimcoook

bizimkiler iş aldıkları zaman boyle yogun oluolar.. evlendıgımızden berı bıkac kere oldu.. ama hıc bı haftayı gecmemıstı

asıl eşimin ortagının karısına yazık.. bı 3.5 yasında cocugu var bı de 7 aylık bebegı boyle zamanlarda en cok ona üzülüyorum..

esim türk bakklindan semiz otu almis onu hasladim yogurtluycam cok güzel oluyor diyet yapanlar icinde ideal tavsiye ederimcokacimcoook

bende onun yemeğini yapıyorum kıymalı şekilde, geçen markete gittiğimde baktım ama pörsümüşlerdi sıcaktan onun için almadım, bi dahaki sefere güzel olursa alıcam inşallah, çok severim semiz otunu mayhoş mayhoş...

evet onun eşi için daha zordur kesin ama sende öle olmicakmısın ilerde, inşallah böle geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalmaz ilerde...

senin eşin oraya ortak mı yoksa çalışanımı oranın, eğer ortaksa işi zor kız başkasının işini bırakıp çıkarsında kendi işini bırakamazsın ki, mecbur oturup yapcen....

ortak canım ne yazık ki.. mesela tatıle ıstedıgımız zman cıkabılıoruz eyvallah ne guzel ama tatılde bıle kucagında laptop iş yapıo.. dıyorum kı 5 gun daha kalalım, ofısı o kdr nasıl başıboş bırakıyım ben yokken calısmazlar dıyo.. telefonunu hıc kapatmıo zaten cunku mutlaka bısılerı beceremeyıp arıolar.. ılk evlendıgımızde gece gunduz telefon susmuodu ben dedım kı artrık sen evlı bı ınsansın bunu bılıp ona gore davransınlar ben napayım dıodu ıyı ben yaparım o zaman dedım gece aradıgında bırılerı bagırıodum bu ne terbıyesızlık bu saatte ınsan mı aranır kım o arayan fln dıye tabı duyuluodu sesım artık 10 dan snr aramıo kımse saolsunlar :roflol::roflol:

eee bi zahmet saat 10 dan sonrada aramasınlar, çok ii yapmışsın valla bende olsam aynısını yapardım, soracaklarını o saate kadar sorsunlar, sanki herkes zorda kaldığında patronunu rahatsız edebiliyo...

ay iyi eleman bulup çalıştırmakta zor, iyi patron bulup çalışmakta, Allah herkesin yardımcısı olsun valla...

kendi işiyse mecburen bazı durumlarda anlayışlı olman gerekir tabi, özellikle işleri yetiştirmesi için geç saatlere kadar çalışmasına, sonuçta o da ordan para kazanıyo tabi...

ay ben yapamam öle, ben gircem bi yere maaşım belli olcek, giriş çıkış saatim aşağı yukarı belli olcek, ay sonundada maaşımı alcam misler gibi, kendim iş yeri açmam asla...

benim kocamda birazdan gelir daha sofra bile hazırlamadım, neyse yarın akşam yiyip gelcek bende işlerimi hallederim o gelene kadar...

ay nalan sorma ben ıs ararken de oyle olsun ıdtıodu.. kesınlıkle esnek claısma saatlerı olamazmıs yanı mesela :)) bana gelınce kıurallar bellı..
ben de gıdıp yemegımı hazırlıyım ..sonra gelırım gorusuruz cnm..

Sen iyiymişsin canım ya ben 86 kiloyla hamile olduğumu öğrendim... Hamilelikten önce böbreki üstü bezlerimdeki problem (Adrenal bezmidir nedir) nedeniyle bir sene kortizon kullanmıştım... Zaten bu rahatsızlık adet düzensizliği ve kiloya neden oluyor... Bide kortizon kullanınca hepten şiştim... Ve hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim... Yememde zaten öncesinde de bi artış yokken kilo alıyordum, hamilelikte de bir artışş olmamasına rağmen kilo alıyorum... toplamda 10 kilo almışım şuan 96 kiloyum (( Bu gidişle banada diyetisyen yolu gözüküyo doğru söylüyosunuz da ben zaten doğru düzgün bişi yemiyorum ki ya ooofff yesem ne olurmuşum bilmiyom zati[/QUOTE]

nalancım ve ser_tur canlarım yanlız değilsiniz bende 85 ile hamile kaldım şu an 92 oldum ama doktor hiçbişey demedi sadece birkere yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim hemen sordu kilo niye verdin diye diyet yaptım dedim hayır diyet filan yok dedi bide ben sizden daha farklı yaklaşık 2 aydır yatıyorum hiç hareket etmiyorum yani 7. ayımın içinde 7 kilo bana çok normal geliyor zaten bence başladığın kilo değil ne kadar aldığın yani ben 65 le hamile kalıp 95 le dpğuma giren insanlar duydum yani bizim aldığımız kilolar normal bence 30 kilo alanla bizi kıyaslamamk lazım hele ben hiç kıyaslamıyorum çünkü herşey yasak 0 hareketle irade savaşı veriyorum eğer hergün yürüyüşümü yapabilseydim ve rutin hareketler ben toplamda 7-8 ile bitirirdim neyse allah hepimizi beterinden saklasın umarım hepimiz en azından 12-15 kiloyla doğuma gireriz

Başın saüolsun canım
8 kilo aldığım için doktorum çok kilo almışsın dedi.pazartesi şeker testim var.inşallah iyi çıkar.27 haftalık hamileye göre kilon çok fazla dedi
Fazla mı dedi,delimi ne

Bayılırım semizotuna,tatilde bol bol yedimcokacimcoook

anam bütün erkekler aynı zaten, karısı söz konusu olunca düzenli çalışma saati istiyorlar kendilerine gelince geç saatlere kadar çalışmaları gayet normal oluyo, demek herkeste aynıymış...bu arada esnek çalışma saati olmayan iş yeri var mı ya... ben çoookkkk bilirim gece 10 da çıktığımı ya da pazar günleride çalıştığımı...

hadi sana kolay gelsin tatlım, sonra görüşürüz, bende şimdi kelime oyununu izlicem malum kelime bilgimi geliştiriyorumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…