nalancım ve ser_tur canlarım yanlız değilsiniz bende 85 ile hamile kaldım şu an 92 oldum ama doktor hiçbişey demedi sadece birkere yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim hemen sordu kilo niye verdin diye diyet yaptım dedim hayır diyet filan yok dedi bide ben sizden daha farklı yaklaşık 2 aydır yatıyorum hiç hareket etmiyorum yani 7. ayımın içinde 7 kilo bana çok normal geliyor zaten bence başladığın kilo değil ne kadar aldığın yani ben 65 le hamile kalıp 95 le dpğuma giren insanlar duydum yani bizim aldığımız kilolar normal bence 30 kilo alanla bizi kıyaslamamk lazım hele ben hiç kıyaslamıyorum çünkü herşey yasak 0 hareketle irade savaşı veriyorum eğer hergün yürüyüşümü yapabilseydim ve rutin hareketler ben toplamda 7-8 ile bitirirdim neyse allah hepimizi beterinden saklasın umarım hepimiz en azından 12-15 kiloyla doğuma gireriz
merhaba arkadaşklar. çok uzun süredır gıremadim. eşım de bende öğretmen olduğumuzdan tatil dönemindeyiz. eşimin memleketi antalya bir aydır ordaydık. net yok giremedim şimdi de benim memlekete geçtik izmit. burda fırsatını bulup yazıyorum iki hafta da burada olacağız. geçmişi okuymadım tabi umarım hepiniz çook iyisinizdir bebişlerinizle. ben Antalya tıp fakültesinde bir pediatrik kaardiyoloji profesörüne gişttim bu süreçte ekokardiyografi yapıldı bebeğime. kalbi tekrar incelendi. büyük bir delik ve bir damarda darlık olduğu söylendi. ancak ankaradaki doktorlar kadar karamsar değildi doktor. bundan sonraki süreçte delikte kapanma olursa işlerin ytoluna girebileceğini bu şekliyle kalırsa amliyatın gerkebileceğni açıkladı. şu an için yaplacak hiç bir şey yok.duadan başka.:Saruboceq:benim karnım iyıce çıktı tabi. hareketleri beni çok mutlu ediyor bebişimin. bol bol yüzdüm bebişimle.toplamda 4 kilo aldım şimdiye kadar. daha ismine karar veremedik bebeğimizin. annem onun için çook güzel şeyletr almış ve hazırlamış. biz ankaraya döndüğümüzde alışverişi yapıcaz inşallah. Haberler böyle inşallah dönüşte daha sık görüşücez. hepinizi öpüyorum. hayırlı ramazanlar :1hug:
aman hiç dert etmiyorum valla kızlar, bebeğim iyi olduğu için kilo şu anda 2. planda, ama şunu itiraf etmeliyim ki o eski şık kıyafetlerimin içine girmeyi özledim, aynadaki o güzel görüntümü özledim, sürekli fazlalıkları saklamaktan sıkıldım artık onun için zayıflicam,
bunu hem kendim için hemde eşim ve kızım için yapıcam, kesin kararlıyım zaten en fazla 6 ayıma patlicak doğumdan sonra, evde koşu bandımda var, kesin zayıflarım ve bundan sonra daha dikkatli olacam...
aynen canım bende aynı fikirdeyim önemli olan bebişler.bende özledim o günleri o yüzden allahım nasib ederse sıkı bir rejimle ve sporla eski halimize döneriz bende koşu bandı alıcam seneye yaza fit olarak girmeyi planlıyorum inşallah eşimde diyete başladı yazın başında bıraktırdım beraber yapıcaz dedim iikimiz yaparsak daha kolay olucak
şimdi birazda hamilelik psikolojiside etken tabi hareketler yavaşladı koca göbekler hep böyle kalıcaz gibi geliyor az kaldı sıkalım dişimizi sonrası allah büyük
merhaba arkadaşklar. çok uzun süredır gıremadim. eşım de bende öğretmen olduğumuzdan tatil dönemindeyiz. eşimin memleketi antalya bir aydır ordaydık. net yok giremedim şimdi de benim memlekete geçtik izmit. burda fırsatını bulup yazıyorum iki hafta da burada olacağız. geçmişi okuymadım tabi umarım hepiniz çook iyisinizdir bebişlerinizle. ben Antalya tıp fakültesinde bir pediatrik kaardiyoloji profesörüne gişttim bu süreçte ekokardiyografi yapıldı bebeğime. kalbi tekrar incelendi. büyük bir delik ve bir damarda darlık olduğu söylendi. ancak ankaradaki doktorlar kadar karamsar değildi doktor. bundan sonraki süreçte delikte kapanma olursa işlerin ytoluna girebileceğini bu şekliyle kalırsa amliyatın gerkebileceğni açıkladı. şu an için yaplacak hiç bir şey yok.duadan başka.:Saruboceq:benim karnım iyıce çıktı tabi. hareketleri beni çok mutlu ediyor bebişimin. bol bol yüzdüm bebişimle.toplamda 4 kilo aldım şimdiye kadar. daha ismine karar veremedik bebeğimizin. annem onun için çook güzel şeyletr almış ve hazırlamış. biz ankaraya döndüğümüzde alışverişi yapıcaz inşallah. Haberler böyle inşallah dönüşte daha sık görüşücez. hepinizi öpüyorum. hayırlı ramazanlar :1hug:
nalan kocam geldı hem de taaaa yemek yapıyım yazdıgımda.. hasta olmuş ölüyorum dıye gırdı eve valla.. klıma carpmıs garıbımı.. onunla ılgılendım karnını fln doyurdum da daha yenı yemek yıyorum kendım.. ama erken geldı ya buna da sukur :))
aynen cnm, ama sen kocandan önce başla rejime, erkekler çok hızlı kilo veriyo sonra moralin bozulur valla, benden sölemesi, tecrübe ettim ondan sölüyorum...
sakallı fln da dıyebılırdı, salak cok memlekette..
hadı ben kactım canım kocacımla ılgılenıorum zaten kacmıstım da :)) gorusuruz sbh..
ii akşamlar kızlarrrrr
bugün doktora gittim.veeeeeeeeeeeeeee doktorum gitmiyormuş söylentiymiş.millete laf gerek herhalde bi yere gittiğim yok dedihihoyyythihoyyyt
kızım 830 gr olmuşdoktor gelişimi çok ii dedi. şeker testinide atlattım şükür :dance::dance:
açlık 70 tokluk 82 çıktı :icecream::icecream: bunun şerefine eve gelince pasta yaptım ekledim yamyamlara cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?