2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşklar. çok uzun süredır gıremadim. eşım de bende öğretmen olduğumuzdan tatil dönemindeyiz. eşimin memleketi antalya bir aydır ordaydık. net yok giremedim şimdi de benim memlekete geçtik izmit. burda fırsatını bulup yazıyorum iki hafta da burada olacağız. geçmişi okuymadım tabi umarım hepiniz çook iyisinizdir bebişlerinizle. ben Antalya tıp fakültesinde bir pediatrik kaardiyoloji profesörüne gişttim bu süreçte ekokardiyografi yapıldı bebeğime. kalbi tekrar incelendi. büyük bir delik ve bir damarda darlık olduğu söylendi. ancak ankaradaki doktorlar kadar karamsar değildi doktor. bundan sonraki süreçte delikte kapanma olursa işlerin ytoluna girebileceğini bu şekliyle kalırsa amliyatın gerkebileceğni açıkladı. şu an için yaplacak hiç bir şey yok.duadan başka.:Saruboceq:benim karnım iyıce çıktı tabi. hareketleri beni çok mutlu ediyor bebişimin. bol bol yüzdüm bebişimle.toplamda 4 kilo aldım şimdiye kadar. daha ismine karar veremedik bebeğimizin. annem onun için çook güzel şeyletr almış ve hazırlamış. biz ankaraya döndüğümüzde alışverişi yapıcaz inşallah. Haberler böyle inşallah dönüşte daha sık görüşücez. hepinizi öpüyorum. hayırlı ramazanlar :1hug:

aman hiç dert etmiyorum valla kızlar, bebeğim iyi olduğu için kilo şu anda 2. planda, ama şunu itiraf etmeliyim ki o eski şık kıyafetlerimin içine girmeyi özledim, aynadaki o güzel görüntümü özledim, sürekli fazlalıkları saklamaktan sıkıldım artık onun için zayıflicam,

bunu hem kendim için hemde eşim ve kızım için yapıcam, kesin kararlıyım zaten en fazla 6 ayıma patlicak doğumdan sonra, evde koşu bandımda var, kesin zayıflarım ve bundan sonra daha dikkatli olacam...

hoşgeldin canah hepimiz seni çok merak ettik, Allahtan seni yakaladım burda, umarım her şey doğuma kadar düzelir ve bebeğin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir, sen hiç moralini bozma çaresi var nasıl olsa...

hadi sana ii tatiller şimdilik, fazla özletme kendini, ikinizede ii bak...opuyorumnanaktan

aynen canım bende aynı fikirdeyim önemli olan bebişler.bende özledim o günleri o yüzden allahım nasib ederse sıkı bir rejimle ve sporla eski halimize döneriz bende koşu bandı alıcam seneye yaza fit olarak girmeyi planlıyorum inşallah eşimde diyete başladı yazın başında bıraktırdım beraber yapıcaz dedim iikimiz yaparsak daha kolay olucak
şimdi birazda hamilelik psikolojiside etken tabi hareketler yavaşladı koca göbekler hep böyle kalıcaz gibi geliyor az kaldı sıkalım dişimizi sonrası allah büyük

aynen cnm, ama sen kocandan önce başla rejime, erkekler çok hızlı kilo veriyo sonra moralin bozulur valla, benden sölemesi, tecrübe ettim ondan sölüyorum...

sana da hayırlı ramazanlar canımm.. arada sırada senı konusuoruz nasıldır napıodur dıye cnm.. senın ıcın dua da edıyoruz.. bebegıne ve kendıne ıyı bak..

nalan kocam geldı hem de taaaa yemek yapıyım yazdıgımda.. hasta olmuş ölüyorum dıye gırdı eve valla.. klıma carpmıs garıbımı.. onunla ılgılendım karnını fln doyurdum da daha yenı yemek yıyorum kendım.. ama erken geldı ya buna da sukur :))

çok geçmiş olsun canım, çok içten istemişsin erken gelmesini demek, hastada olsa hiç olmazsa yanıbaşında şu an...

sıcak bi şi lerde yapsaydın cnm ii gelir, şöle limonlu ıhlamur ya da papatya çayı...

aynen cnm, ama sen kocandan önce başla rejime, erkekler çok hızlı kilo veriyo sonra moralin bozulur valla, benden sölemesi, tecrübe ettim ondan sölüyorum...

evet aynen gerçekten hızlı kilo verir ama bende çok hızlı kilo veririm inşallah emziririz çok faydası olur

nalan söyledım ama ramazan pıdesının ıcıne tereyağ surup yemegı tercıh ettı :) şehrıye corbası fln yapım dedım bol lımonlu ıstemedı.. zaten sabah bısıyı kalmaz.. işalla oglum da babasına ceker benım kocam gece 40 derece atesle yanıo dıye benı uyku tutmuyo basını beklemekten tam saat 2 gıbı uyuyuverıorum 4te uyanıo tekrar benım uykum kactı dıye bı bakıoruz atesı dusmus

beşiktaştaki Four Seasons ı mı soruosun, gitmedim ama tabi ki otoparkı var

valla yine kaçmış herkes...bende kelime oyununa takıldım, çok güldüm demin ya, adama gelen soru şu, bol köpüklü türk kahvesine ne denir, şu harfler çıkmış, _K_ _ L I, adam ne dedi biliyo musun, AKILLI...

tamam canım sağol, eşim yarın oraya gitcek de, otoparkı yoksa arabayı götürmeyeyim şirkette bırakıp taxiyle gidim dedi de, sana bi sorim dedim, arabayla gidebilir o zaman...

Son düzenleme:
sakallı fln da dıyebılırdı, salak cok memlekette..
hadı ben kactım canım kocacımla ılgılenıorum zaten kacmıstım da :)) gorusuruz sbh..

ii akşamlar kızlarrrrr
bugün doktora gittim.veeeeeeeeeeeeeee doktorum gitmiyormuş söylentiymiş.millete laf gerek herhalde bi yere gittiğim yok dedihihoyyythihoyyyt
kızım 830 gr olmuş doktor gelişimi çok ii dedi. şeker testinide atlattım şükür :dance::dance:
açlık 70 tokluk 82 çıktı :icecream::icecream: bunun şerefine eve gelince pasta yaptım ekledim yamyamlara cokacimcoook

gözünaydın cnm, maşallah kızına kocaman olmuş valla, bakalım benimki ne kadar olmuş çok merak ediyorum...

şekerinde gayet güzel çıkmış hayırlı olsun valla, ama pasta tarifine bakmicam, malum ben diyetteyim, ama eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık ve afiyet olsun tabi...cokacimcoook

canim bizde seni merak ediyorduk rabbim bu mübarek günlerde bebegine sifalar versin insallah hersey gönlünce olsun dualarim bebeginle ve seninleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…