ii akşamlar kızlarrrrr
bugün doktora gittim.veeeeeeeeeeeeeee doktorum gitmiyormuş söylentiymiş.millete laf gerek herhalde bi yere gittiğim yok dedihihoyyythihoyyyt
kızım 830 gr olmuşdoktor gelişimi çok ii dedi. şeker testinide atlattım şükür :dance::dance:
açlık 70 tokluk 82 çıktı :icecream::icecream: bunun şerefine eve gelince pasta yaptım ekledim yamyamlara cokacimcoook
ii akşamlar kızlarrrrr
bugün doktora gittim.veeeeeeeeeeeeeee doktorum gitmiyormuş söylentiymiş.millete laf gerek herhalde bi yere gittiğim yok dedihihoyyythihoyyyt
kızım 830 gr olmuşdoktor gelişimi çok ii dedi. şeker testinide atlattım şükür :dance::dance:
açlık 70 tokluk 82 çıktı :icecream::icecream: bunun şerefine eve gelince pasta yaptım ekledim yamyamlara cokacimcoook
bu sabah tartildim 900 gr vermişim :))
tatlinin gözü kör olsun :))
oyy demek ki hamilelikte sadece alınmıyor veriliyormuş da :)bu sabah tartildim 900 gr vermişim :))
tatlinin gözü kör olsun :))
günaydın hayatım, yoğunsun demek ki bugün. kolay gelsin canım. benim de yapmam lazım ama yarın eşime yardım ettiricem o yüzden yarın yapayım diyorum elim ayağım ağrımasın şişmesin diye. sen de dikkatli ol oldu mu..Günaydın hatunlar, nabersiniz...
Ben birazdan temizliğe başlicam, öncesinde size bi günaydın diim dedim...
Bugün çok yoğun olcek benim için, nedense bütün işler bugüne yığıldı...
Günaydın kızlar
oyy demek ki hamilelikte sadece alınmıyor veriliyormuş da :)
ben de 3 gündür kepek ekmek yiyorum kabızlık sorunum yüzünden, hem sorunum gitti hem de 1 kilo vermişim ben de.. ah ah ah beyaz ekmek ve zararları..
günaydın hayatım, yoğunsun demek ki bugün. kolay gelsin canım. benim de yapmam lazım ama yarın eşime yardım ettiricem o yüzden yarın yapayım diyorum elim ayağım ağrımasın şişmesin diye. sen de dikkatli ol oldu mu..
Kız ben dün gece yatana kadar anam ağladı o ekmekten reflüm azdı. doktoru aradım dedim o kadar yersen böyle olursun dedigünaydın asocum
naber kız bugün de yicen mi 1 ekmek
ii akşamlar kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?