2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim gözün aydin sekerin iyiymis bebisinde büyümüs masallahkaydirigubbakcemile5

maaşallah canım şekerin çok iyi çıkmış, bebişinde güzel beslenmiş oh daha ne olsun zemuszemus
pastan çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık. e ta bi bu şekerin üstüne de yenir dimi sırnaşık şey

günaydın kızlarrr..
begümcük gözün aydın doktorun gıtmıo olmasına da ayrıca sevındım buyuk dert cunku bu saatten sonra..
ben spora gıdıcem bırazdan dondugumde gorusuruz artık..

günaydınlarr
canahcım seni merak ediyodum canım yazdığın çok iyi oldu. sanırım bebek için en doğru teşhis doğduktan sonra yapılacak. inşallah da hemen iyileşecek kuzun..

begümcük şekerine sevindim ben de çok sevinmiştim normal çıkınca şekerim. ama zaten hiç tatlı yiyesim yok. çaya bile şeker atmaz oldum..

Günaydın hatunlar, nabersiniz...

Ben birazdan temizliğe başlicam, öncesinde size bi günaydın diim dedim...

Bugün çok yoğun olcek benim için, nedense bütün işler bugüne yığıldı...

bu sabah tartildim 900 gr vermişim :))
tatlinin gözü kör olsun :))

işte budur, helal valla sana canım tebrik ederim, bende yarın sabah tartılcam dr.da bakalım bi fark var mı, hoş ben daha salı günü başladım belki daha bi şi yoktur, ama haftaya c.tesi ye fark eder herhalde...

bu sabah tartildim 900 gr vermişim :))
tatlinin gözü kör olsun :))
oyy demek ki hamilelikte sadece alınmıyor veriliyormuş da :)
ben de 3 gündür kepek ekmek yiyorum kabızlık sorunum yüzünden, hem sorunum gitti hem de 1 kilo vermişim ben de.. ah ah ah beyaz ekmek ve zararları..

Günaydın hatunlar, nabersiniz...
Ben birazdan temizliğe başlicam, öncesinde size bi günaydın diim dedim...
Bugün çok yoğun olcek benim için, nedense bütün işler bugüne yığıldı...
günaydın hayatım, yoğunsun demek ki bugün. kolay gelsin canım. benim de yapmam lazım ama yarın eşime yardım ettiricem o yüzden yarın yapayım diyorum elim ayağım ağrımasın şişmesin diye. sen de dikkatli ol oldu mu..

Günaydın kızlar

günaydın asoşum...

evet maalesef yoğunum ama dinlene dinlene yapcem yoksa bu sıcakta kesin bayılırım...

bebeğimin odası gelcek yarın teyzesi onçün evi biraz temiz hale getireyim, sonrada kendimi temizlim malum yarın dr.a gitcem, hooooffffffff yarında çok yoğun olcek valla...

günaydın asocum
naber kız bugün de yicen mi 1 ekmek
Kız ben dün gece yatana kadar anam ağladı o ekmekten reflüm azdı. doktoru aradım dedim o kadar yersen böyle olursun dedihamilelikte bir anda çok yemek mideni çok kötü yapar rahatsız eder dedi. bir de akşam da yarım ekmek yedim üstüne dün ayılık günümdü:)
Bugün yemem:) zaten bugün keyfim yok canım hiçbişey yapmak istemiyor.daraldım bunaldım ne bileyim fenalardayım hamilelik hormonları sanırım:)

Herkese günaydın son iş günü haftasonu geliyor yaşasınnnnnnnnnnn

Canah cığım dualarımız seninle. İnşallah herşey yoluna girecektir.

Oyyy maşallah canım ya büyüttün kızını . Doktorunun gitmemesinede çok sevindim.
Şeker de çıkmamış süper ayrıca pasta da müthiş görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…