2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın bayanlar
dün misafirlerimiz vardı. sıcakta misafir falan da vallahi hiç çekilmiormus ayyy akşam neydi yaaa soğuk suyun altına girmeden uyuyamadım. bugunde karnımda kasılmamı desem sancı mı desem garip bişey var . kuvvetli tekme gibi ...

bakalım salı kont var.

ben bi gecmişi okuyım

işte budur, helal valla sana canım tebrik ederim, bende yarın sabah tartılcam dr.da bakalım bi fark var mı, hoş ben daha salı günü başladım belki daha bi şi yoktur, ama haftaya c.tesi ye fark eder herhalde...

asla listemin dişina çikmiorum bir parça bile kaçamak yapmadim daha..
ama haftada bir bir porsiyon sütlü tatlim war.yarina sakliorum küçük bi parça yicem :))

Ayıp ettin nereye gitmek istersin?
maldivler,bora bora, pipi adası, uzak güzel nere varsamümkünse tanıdığım kimseler olmasın ama annem babam kardeşlerim de gelsin:)
dün gece biraz daha serindi bizim burası dün gece sonunda rahat uyudum yüzüme renk geldi bugün:) karnındaki gaz sancısı olmasın canım o da olabilir

geçmiş olsun cnm...

sabah bende de wardi o tekme gibi şey.hatta gayri ihtiyari ayyhhh!! dedim :)))
normalmiş ama bu kasilmalar.saatte 3-4 defa olmasin yeter demişti doktor.

Güzel canım bir de gidip gör bence bazen resimler yanıltıyor. ama concord güzel bir marka bence güzeldir

yarın mobilyacılar vakitli gelirse gitcez cnm, gelmezlerse pazar günü gider bakarız artık, kalırsa tabi, şöle hantal olmayan kullanışlı bi şi istiyorum...

günaydınlar
hepimizin ortak konusu sıcaklardan bende bunaldım
uyku uyuyamıyorum
tam uyudum derken ramazan davulcusu başlıyor
sonra gelde uyu
çok uykusuzum

güzelmiş aslında nalancım ama yerinde git gör derim bana kalırsa..

Günaydın Fınfıkcım...

özelliklerine baktım da fena değil gibi ama dediğin gibi bi de canlı görmek lazım tabi, zaten internetten sipariş vermicem bunlar bana her gün indirimleri mail atıyo ordan gördüm, travel sisteme göre baya ucuz sayılır bence...

Bugün maya takviminin son günüymüş:) 01.44-18.44 arası bir felaket olcakmış deprem sel yangın vs.... bu tür şeylere inananlara hayret ediyorum valla. Her şeyi Allah bilir tabikide yok o olcak yok bu olcak yok 2012de kıyamet kopcak saçma şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…