kız bi tur ayarla beni uzaklara götür dönüşü olmasınGünaydııınnn.... Ohhh bu haftada bitti hafta sonu geldi :))
kız bi tur ayarla beni uzaklara götür dönüşü olmasınkaydirigubbakcemile3
işte budur, helal valla sana canım tebrik ederim, bende yarın sabah tartılcam dr.da bakalım bi fark var mı, hoş ben daha salı günü başladım belki daha bi şi yoktur, ama haftaya c.tesi ye fark eder herhalde...
oyy demek ki hamilelikte sadece alınmıyor veriliyormuş da :)
ben de 3 gündür kepek ekmek yiyorum kabızlık sorunum yüzünden, hem sorunum gitti hem de 1 kilo vermişim ben de.. ah ah ah beyaz ekmek ve zararları..
.
maldivler,bora bora, pipi adası, uzak güzel nere varsaAyıp ettin nereye gitmek istersin?
dün gece biraz daha serindi bizim burası dün gece sonunda rahat uyudum yüzüme renk geldi bugün:) karnındaki gaz sancısı olmasın canım o da olabilirgünaydın bayanlar
dün misafirlerimiz vardı. sıcakta misafir falan da vallahi hiç çekilmiormus ayyy akşam neydi yaaa soğuk suyun altına girmeden uyuyamadım. bugunde karnımda kasılmamı desem sancı mı desem garip bişey var . kuvvetli tekme gibi ...
bakalım salı kont var.
ben bi gecmişi okuyım
günaydın bayanlar
dün misafirlerimiz vardı. sıcakta misafir falan da vallahi hiç çekilmiormus ayyy akşam neydi yaaa soğuk suyun altına girmeden uyuyamadım. bugunde karnımda kasılmamı desem sancı mı desem garip bişey var . kuvvetli tekme gibi ...
bakalım salı kont var.
ben bi gecmişi okuyım
günaydın bayanlar
bakalım salı kont var.
ben bi gecmişi okuyım
Güzel canım bir de gidip gör bence bazen resimler yanıltıyor. ama concord güzel bir marka bence güzeldir
maldivler,bora bora, pipi adası, uzak güzel nere varsamümkünse tanıdığım kimseler olmasın ama annem babam kardeşlerim de gelsin:)
Pipi adasımı ilk kez duydum... Adıda bi hoşmuş yani :)))
Güzel canım bir de gidip gör bence bazen resimler yanıltıyor. ama concord güzel bir marka bence güzeldir
ben pek anlamam ama güzel görünüo :)
:))) adı orjinalmaldivler,bora bora, pipi adası, uzak güzel nere varsamümkünse tanıdığım kimseler olmasın ama annem babam kardeşlerim de gelsin:)
Pipi adasımı ilk kez duydum... Adıda bi hoşmuş yani :)))D: d:d:d: ay kız çok güzel bir yer netten bak cennet gibi:)
inşallah vakitli gelirler:) gelmezlerse ara taciz et:)yarın mobilyacılar vakitli gelirse gitcez cnm, gelmezlerse pazar günü gider bakarız artık, kalırsa tabi, şöle hantal olmayan kullanışlı bi şi istiyorum...
güzelmiş aslında nalancım ama yerinde git gör derim bana kalırsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?