- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
Günaydın cnm sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız..
:))) adı orjinalD: d:d:d: ay kız çok güzel bir yer netten bak cennet gibi:)
Baktımda gerçekten çok güzel bi yermiş... Ahhh ah şimdi orda olmak vardı ya ama maalesef işteyim((
oyy odalar geliyorrrbebeğimin odası gelcek yarın teyzesi onçün evi biraz temiz hale getireyim, sonrada kendimi temizlim malum yarın dr.a gitcem, hooooffffffff yarında çok yoğun olcek valla...
eh tabi sende o potansiyel yok ki anacım rahatsız olman normal :) bi de bu sıcakta yaniii..Kız ben dün gece yatana kadar anam ağladı o ekmekten reflüm azdı. doktoru aradım dedim o kadar yersen böyle olursun dedihamilelikte bir anda çok yemek mideni çok kötü yapar rahatsız eder dedi. bir de akşam da yarım ekmek yedim üstüne dün ayılık günümdü:)
güzel bişeye benziyo ama önemli olan senin beklentin. mesela ben yazmıştım 4 e katlanmayanlara bakmıyorum çünkü tek başıma çok çıkıcam. ama dersen ben pek çıkmam çıkarsam da eşimle çıkarım o zaman böyle büyük bişey alabilirsin.. ya da bir büyük bir baston olarak 2 tane alıyor bazı anneler.
kalkim ben balkonu temizlemeye başlim, bitince gelirim...
eveeet süper bir yer şimdi oraya ışınlanmak lazım:))) adı orjinalD: d:d:d: ay kız çok güzel bir yer netten bak cennet gibi:)
Baktımda gerçekten çok güzel bi yermiş... Ahhh ah şimdi orda olmak vardı ya ama maalesef işteyim((
Günaydın cnm sen nasılsın
Yaptım canım evet:)afiyet olsun sana da:)iyim cnm ne olsun işe geldim.ayılmaya çalışıyorum.sonra kahvalltı yapıcam.sen yapmışsındır kahvaltı :)
valla bilmem ki.Süt bezleri aktifleşti belki hormonlar fln ağrı yapıyodurYa kızlar sabah uyandığımdan beri sağ göğsümde bi ağrı var daha doğrusu dokununca ağrıyo uç kısmı neden olabilir sizce?
sen hangi diziyi izliosun cnmbenim de göğüslerime bıçak saplanır gibi giriyor arada. pek önemsemedim ama.
ben de dizi izliyim biraz..
ayyy ne güzeeel.
yakinda bende ewde bööle uzanip dizi izlicem..kadin programi bakicam.dibine kadar tembellik yapicam.
10 a kadar uyicam :)))))
istediim gibi koşturmadan alişweriş yapicaaaammm
inşallah cnm, ama o zamanda ağırlaşmış olcaksın maalesef...
ayyy ne güzeeel.
yakinda bende ewde bööle uzanip dizi izlicem..kadin programi bakicam.dibine kadar tembellik yapicam.
10 a kadar uyicam :)))))
istediim gibi koşturmadan alişweriş yapicaaaammm
ay sonu bitio..istifami werdim,onaylattim :))
zil takip oynayasim war
selam kızlar hala adanadayım az önce doktordan geldim.bebeğimin sağlığı yerindeymiş bi sorun yokmuş.aslında endişeliydim yasımız vardı ve ben iki haftadır hiç bi şey yiyemedim.çok sevdiğim 30 yaşındaki kuzenim vefat etti.üzüntü ve sıcaktan nerdeyse hiç beslenmedim.bide 1 yaşındaki oğlumu emziriyorum.bebeğim büyümedi diye kaygılandım.doktor bebek iyi dedi.sat tarihine göre 27+0 günlük.33 cm 1088 gr dedi.içim rahatladı biraz.sizler ve bebişler nasılsınız
merhaba arkadaşklar. çok uzun süredır gıremadim. eşım de bende öğretmen olduğumuzdan tatil dönemindeyiz. eşimin memleketi antalya bir aydır ordaydık. net yok giremedim şimdi de benim memlekete geçtik izmit. burda fırsatını bulup yazıyorum iki hafta da burada olacağız. geçmişi okuymadım tabi umarım hepiniz çook iyisinizdir bebişlerinizle. ben Antalya tıp fakültesinde bir pediatrik kaardiyoloji profesörüne gişttim bu süreçte ekokardiyografi yapıldı bebeğime. kalbi tekrar incelendi. büyük bir delik ve bir damarda darlık olduğu söylendi. ancak ankaradaki doktorlar kadar karamsar değildi doktor. bundan sonraki süreçte delikte kapanma olursa işlerin ytoluna girebileceğini bu şekliyle kalırsa amliyatın gerkebileceğni açıkladı. şu an için yaplacak hiç bir şey yok.duadan başka.:Saruboceq:benim karnım iyıce çıktı tabi. hareketleri beni çok mutlu ediyor bebişimin. bol bol yüzdüm bebişimle.toplamda 4 kilo aldım şimdiye kadar. daha ismine karar veremedik bebeğimizin. annem onun için çook güzel şeyletr almış ve hazırlamış. biz ankaraya döndüğümüzde alışverişi yapıcaz inşallah. Haberler böyle inşallah dönüşte daha sık görüşücez. hepinizi öpüyorum. hayırlı ramazanlar :1hug:
gözünaydın cnm, maşallahkızına kocaman olmuş valla, bakalım benimki ne kadar olmuş çok merak ediyorum...
şekerinde gayet güzel çıkmış hayırlı olsun valla, ama pasta tarifine bakmicam, malum ben diyetteyim, ama eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık ve afiyet olsun tabi...cokacimcoook
canim gözün aydin sekerin iyiymis bebisinde büyümüs masallahkaydirigubbakcemile5
maaşallah canım şekerin çok iyi çıkmış, bebişinde güzel beslenmiş oh daha ne olsun zemuszemus
pastan çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık. e ta bi bu şekerin üstüne de yenir dimi sırnaşık şey
günaydın kızlarrr..
begümcük gözün aydın doktorun gıtmıo olmasına da ayrıca sevındım buyuk dert cunku bu saatten sonra..
ben spora gıdıcem bırazdan dondugumde gorusuruz artık..
günaydınlarr
canahcım seni merak ediyodum canım yazdığın çok iyi oldu. sanırım bebek için en doğru teşhis doğduktan sonra yapılacak. inşallah da hemen iyileşecek kuzun..
begümcük şekerine sevindim ben de çok sevinmiştim normal çıkınca şekerim. ama zaten hiç tatlı yiyesim yok. çaya bile şeker atmaz oldum..
Günaydınnn Herkese..
Begümcük maşallah kızına kocaman olmuş
canahcı bizde merakta kalmıştıkkk senin için burda hepimiz dua ediyoruz ..
begümcükk gözünaydın canım :)
Herkese günaydın son iş günü haftasonu geliyor yaşasınnnnnnnnnnn
Canah cığım dualarımız seninle. İnşallah herşey yoluna girecektir.
Oyyy maşallah canım ya büyüttün kızını . Doktorunun gitmemesinede çok sevindim.
Şeker de çıkmamış süper ayrıca pasta da müthiş görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?