2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğimin odası gelcek yarın teyzesi onçün evi biraz temiz hale getireyim, sonrada kendimi temizlim malum yarın dr.a gitcem, hooooffffffff yarında çok yoğun olcek valla...
oyy odalar geliyorrr

eh tabi sende o potansiyel yok ki anacım rahatsız olman normal :) bi de bu sıcakta yaniii..

güzel bişeye benziyo ama önemli olan senin beklentin. mesela ben yazmıştım 4 e katlanmayanlara bakmıyorum çünkü tek başıma çok çıkıcam. ama dersen ben pek çıkmam çıkarsam da eşimle çıkarım o zaman böyle büyük bişey alabilirsin.. ya da bir büyük bir baston olarak 2 tane alıyor bazı anneler.

benim de düşündüğüm modeller şunlar..

bu babygo markalı sadece 3,5 kilo aliminyum kasa 4 e katlanıyor çift yönlü vsvs

bu da chicco. bu da 4 e katlanıyor 6 kilo falan.. bunun da var özellikleri işte..

Ya kızlar sabah uyandığımdan beri sağ göğsümde bi ağrı var daha doğrusu dokununca ağrıyo uç kısmı neden olabilir sizce?

iyim cnm ne olsun işe geldim.ayılmaya çalışıyorum.sonra kahvalltı yapıcam.sen yapmışsındır kahvaltı :)
Yaptım canım evet:)afiyet olsun sana da:)
Ya kızlar sabah uyandığımdan beri sağ göğsümde bi ağrı var daha doğrusu dokununca ağrıyo uç kısmı neden olabilir sizce?
valla bilmem ki.Süt bezleri aktifleşti belki hormonlar fln ağrı yapıyodur

benim de göğüslerime bıçak saplanır gibi giriyor arada. pek önemsemedim ama.

ben de dizi izliyim biraz..

bu arabalarda güzelmiş canım, peki bunları yatırabiliyor musun, yani doğduğu andan itibaren kullanılıyor mu? ben oto koltuğu da olsun istiyorum yanında ya da arabayı ayrı oto koltuğunu ayrı alcaz artık gidip bi bakalımda...

ayyy ne güzeeel.
yakinda bende ewde bööle uzanip dizi izlicem..kadin programi bakicam.dibine kadar tembellik yapicam.
10 a kadar uyicam :)))))
istediim gibi koşturmadan alişweriş yapicaaaammm

canım başın sağolsun.bu tğr haberler insanı haliyle çok sarsıyor..şükür ki bebeğin çok ii kendine ve yavruna dikkat et

Allahın izniyle doğuma kadar içindeyken düzelir inşallah herşey canım. Ramazan ayındayız ayrıca çok dua etmek lazım.

canim gözün aydin sekerin iyiymis bebisinde büyümüs masallahkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrr..
begümcük gözün aydın doktorun gıtmıo olmasına da ayrıca sevındım buyuk dert cunku bu saatten sonra..
ben spora gıdıcem bırazdan dondugumde gorusuruz artık..

Günaydınnn Herkese..

Begümcük maşallah kızına kocaman olmuş

canahcı bizde merakta kalmıştıkkk senin için burda hepimiz dua ediyoruz ..

begümcükk gözünaydın canım :)

çokkk sağolun kızlar şekerime doktora kızıma çokkk sevindim evet. çokk şükür rabbime. bu arada şöle adam akıllı pandispanya tarifi bilen varmı kızlar. yumuşak sünger gibi olacak. benim dün yaptığım dışından çokk güzel dursada keki taş gibiydi malesef emeklerim gitti yani :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…