2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende çalışıyosun sanırım... Ne zaman ayrılıcan izne bende gün sayıyorum da

kız doğum paranı alıp sonra istifa etseydin keşke, neden o hakkını yaktın ki...

eylül 1 itibariyle olay bitmiştir benim için :))

tazminatsiz ayrilirmiyim canım yaaa ayip ettin :))

ewleneli 1 yil dolmadiği için kıdem tazminati aliyorum..doğum parasini beklersem kidemim yanacakti.arada dağ gibi fark war :))

anam bu kadınlar kulübü yine tırtladı valla, çok yavaş akıyo sayfalar, neyse ben gidim yatak odasına başlim orası bitince gelirim yine...

ii yapmışsın o zaman cnm, bende öle yapmıştım, evlendikten sonra bir senemi doldurmadan ayrıldım, izin paralarıma varana kadar aldım, baya güzel bi tutar almıştım, güle oynaya veda ettim onlara, öle çok güzel oluyo tabi...

canım bunalr çok güzel
bende hafif ve kullanışlı bir araba istiyorum
bana bunların model isimlerini tam olarak yazabilir misin?

tanıdığı biri yokmu canım seni 1-2 ay ssk göstersin doğum paranıda al 2-3 hafta kalmış zaten yasal iznine sonunda çalıştın hakkın

bende çok mutluyum..çok sıkılmıştım..
iş we ew arasida çok uzak..daha ewimin tadini çikaramadim..
gezicem tozucam..
zaten bayramdan bi hafta sonra kardeşim ewlenio..kiyafet bakamadim daha.
bol bol waktim olcak kismetse.

tanıdığı biri yokmu canım seni 1-2 ay ssk göstersin doğum paranıda al 2-3 hafta kalmış zaten yasal iznine sonunda çalıştın hakkın

ay bilmem ki öle bişii olabiliomu?
yani çaliştiim yer asla öle bişi yapmazda..tanidik war tabi...

canım bide ben 6 ay hamilelik döneminde çalıştıysan hakkın var diye biliyorum bi araştır bakalım

Hıımmm sen tamamen ayrılıyorsun demek... Bende 13 Eylülde vizite kağıdımla gidip doktordan rapor alıcam... 2 ay öncesi ve sonrası izin haklarımı kullandıktan sonra 6 aylık üzretsiz izin hakkımıda kullanmak istiyorum... Tabii bu durumda uzun süre izin kullandığım için çıkarılmazsam iyidir... Eğeki çıkartılarsa da kötü niyete girer ve 2 kat tazminat ödemek durumunda kalırlar...

biz 1 tane nasıl doğurcaz diye düşünüyoruz .kadın 6 tanedoğurmuşş maşallahh :CüvCüv:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG] çok tatlılarr yaaa:asigim:

canım bide ben 6 ay hamilelik döneminde çalıştıysan hakkın var diye biliyorum bi araştır bakalım

araştiriim haklisin.hiç anlamaiorum çünkü bu işlerden.
daha dün öörendeim kidem hesaplanirken yol+yemek te hesaplaniomuş diye :))

biz 1 tane nasıl doğurcaz diye düşünüyoruz .kadın 6 tanedoğurmuşş maşallahh :CüvCüv:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG] çok tatlılarr yaaa:asigim:

daha öncede görmüştüm bunu ürkmüştüm yaaa :))

ama bebekler çoook tatlii maşallaaahh

gunaydinnn kizlar
yarenn o foto ne oleee anammm odum koptu yaaa ne kadan buyukkk ve tuhaf bi goruntu yaa
normal dogumla cikarmamamitir dimi sezeryandir yanii
ama bebisler pek tatli

günaydınlar
yaren sayffayı açar açmaz resimle karşılaştım,dumur oldum sabah sabah allahım o göbek ne öyleeyvahedigeldismile nasıl taşımış aman allahım,ama kadının sonraki haline bakın hiçbişeyi kalmamış

ilk görünce bende bu neee diye baka kaldımm . bebekleri görünce çok hoşuma gittiler amaa...
hiçte çatlamamış ama göbeği.. 6 tane düşünsenize ayy Allah sabır versinnn..
ben önceden hep ikiz isterdim ablamın çocuklarını gördükten sonra bitane olsun diye dua ettim. hamıle olduğumu öğrendiğimde ikizmidir diye aklıma geldı hepp. sezeryandır heralde ..
facebookda gördüm şimdide paylaşayım dedim ..

oyy cok sıcak..
bugun havuzda bı kadın buyuk ogluna yuzme ogretıodu kucuk oglu da yanı 2 aylık bebek de ooooole onları seyredıodu.. kadının gram fazlası yoktu alt tarafta.. hele bacakları taş ötesiydi ne selulıt ne catlak.. ama ust kısım ayyyyy fecıdı.. kocaman bır sarkık gobek ve sut dolu oldukları ıcın gobegıne kdr degen memeler.. kadının en basından da buyuktu memelerı galıba.. su resımdekı kadından daha kotu gorunuodu valla, burda kadın hamıle en azından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…