Sende çalışıyosun sanırım... Ne zaman ayrılıcan izne bende gün sayıyorum da
kız doğum paranı alıp sonra istifa etseydin keşke, neden o hakkını yaktın ki...
eylül 1 itibariyle olay bitmiştir benim için :))
tazminatsiz ayrilirmiyim canım yaaa ayip ettin :))
ewleneli 1 yil dolmadiği için kıdem tazminati aliyorum..doğum parasini beklersem kidemim yanacakti.arada dağ gibi fark war :))
oyy odalar geliyorrr
eh tabi sende o potansiyel yok ki anacım rahatsız olman normal :) bi de bu sıcakta yaniii..
güzel bişeye benziyo ama önemli olan senin beklentin. mesela ben yazmıştım 4 e katlanmayanlara bakmıyorum çünkü tek başıma çok çıkıcam. ama dersen ben pek çıkmam çıkarsam da eşimle çıkarım o zaman böyle büyük bişey alabilirsin.. ya da bir büyük bir baston olarak 2 tane alıyor bazı anneler.
benim de düşündüğüm modeller şunlar..
bu babygo markalı sadece 3,5 kilo aliminyum kasa 4 e katlanıyor çift yönlü vsvs
bu da chicco. bu da 4 e katlanıyor 6 kilo falan.. bunun da var özellikleri işte..
ewleneli 1 yil dolmadiği için kıdem tazminati aliyorum..doğum parasini beklersem kidemim yanacakti.arada dağ gibi fark war :))
ii yapmışsın o zaman cnm, bende öle yapmıştım, evlendikten sonra bir senemi doldurmadan ayrıldım, izin paralarıma varana kadar aldım, baya güzel bi tutar almıştım, güle oynaya veda ettim onlara, öle çok güzel oluyo tabi...
tanıdığı biri yokmu canım seni 1-2 ay ssk göstersin doğum paranıda al 2-3 hafta kalmış zaten yasal iznine sonunda çalıştın hakkın
canım bide ben 6 ay hamilelik döneminde çalıştıysan hakkın var diye biliyorum bi araştır bakalım
biz 1 tane nasıl doğurcaz diye düşünüyoruz .kadın 6 tanedoğurmuşş maşallahh:CüvCüv:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] çok tatlılarr yaaa:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?