2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım bacağıma kramp giriyor yere falan oturunca kalkarken oluyor genelde.
bu aylarda olabilirmiş kramplar. haftalık bülten geldı mailimede orda öle yazıyor.
bide bebeklerimiz öksürüyormuş - hıçkırıyormuş biz onları tekme olarak anlıyormuşuz.
yerim ben onun hıçkırığını kaydirigubbakcemile3

mahkemeye verirsin cnm, çıkartamazlar yasal hakkın olan her türlü izni kullanabilirsin, eğer çıkartırlarsa sakın hiç bi kağıda imza atma ve hemen mahkemeye ver, mahkemeler böyle durumlarda hep çalışandan yana, işe geri iadeni iste, seni geri almaya mecburlar hemde önceden hangi pozisyonda çalışıyorsan oraya, artı 8 brüt maaşın kadar tazminat ödemek zorundalar, ve bunun yanında daha bir sürü sıkıntısı var bunun iş veren için aklında bulunsun...

Günaydın herkeseee :)

yarenn o göbek neydi kimdi derken 6zmış offf yazık kadına.... nerden buluyorsunuz o fotoları yawf...

Buranın en tombalak hamişi ben oluyorum sanırım...
ikimiziz tatlım seni bu konuda yalnız bırakmam....hihoyyyt
nalancım ve ser_tur canlarım yanlız değilsiniz bende 85 ile hamile kaldım şu an 92 oldum ama doktor hiçbişey demedi sadece birkere yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim hemen sordu kilo niye verdin diye diyet yaptım dedim hayır diyet filan yok dedi bide ben sizden daha farklı yaklaşık 2 aydır yatıyorum hiç hareket etmiyorum yani 7. ayımın içinde 7 kilo bana çok normal geliyor zaten bence başladığın kilo değil ne kadar aldığın yani ben 65 le hamile kalıp 95 le dpğuma giren insanlar duydum yani bizim aldığımız kilolar normal bence 30 kilo alanla bizi kıyaslamamk lazım hele ben hiç kıyaslamıyorum çünkü herşey yasak 0 hareketle irade savaşı veriyorum eğer hergün yürüyüşümü yapabilseydim ve rutin hareketler ben toplamda 7-8 ile bitirirdim neyse allah hepimizi beterinden saklasın umarım hepimiz en azından 12-15 kiloyla doğuma gireriz[/QUOTE]

kızlaaaarrr ben de varım... ben de 83le hamile kaldım, 100le girerim doğuma artık diyordum ama ilk 4 ayda 6-7 kilo verdim, şimdi 80e dayandım. haftaya şeker testi var onu da atlatırsam rahatlarım da... inşallah hepimiz kendimizin ve kuzularımızın sağlıpğı yerinde olarak doğum yaparız...
peki şekeri yüksek olan arkadaşlar, siz öncesinde herhangi bir belirti farkettiniz mi? hani normal şekerde çok su içme ve sık tuvalete çıkma durumu var ya gebelik şekerinde de oluyor mu bunlar?

ya arkadaşlar benim buaralar yemekle başım dertte,gözüm doymuyor,çatlayana kadar ne bulursam yiyorum.Hatta bazen öyle şişiyorumki karnımın içi acıyo gerginlikten,e malum tuvaletede çıkamıyorum doğrudürüst. Kendimi tutamıyorum,ağzım hiç boş kalmıyo nerdeyse. Tıkabasa dolu olsamda buluyorum yicek bişiler.Haftada 1 kilo almaya başladımmafoldumben napcam ben yaaa,nasıl engel olucam bu yeme isteğime:sinifsinif: sizde böyle gözü dönmüş şekilde yiyomusunız?

Son düzenleme:

Bırakırmıyım hakkımı hiç onlara sonuna kadar hakkımı ararım valla...

bebişler çok tatlı ya, gerçekten göbeği o kadar büyüdüğü halde hiç çatlak görünmüyo kadında helal valla, ama bence bu çatlama olayı genetik bi şi...

günaydın kızlar hayırlı cumalar
giripincim ben de aynı dertten muzdariptim iki haftada 2 kg alıvermişim
porsiyonları küçültüp aralarda beni başka şeylerle meşgul etmeye çalıştım hamur işi ve tatlıyı çok çok azalttım şimdi kilo alımım gayet iyi
ama inan porsiyonları küçültmek işe yarıyor bir de saat 7 den sonra bişeyler yememeye çalışıyorum

ben kesınlıkle yemıyorum ama bende de bı gozu dönmüşlük var.. ne zaman markete gitsem şekerparelere, kemalpaşa tatlılarına, güllaçlara bakakalıyorum alıp pısırıp yedıgımı hayal edıyorum fln :S

bacaklarına kramp giren arkadaşlar siz de potasyum eksikliği olabilir ben de yok ama olan bir arkadaştan biliyorum dr u potasyum verdi krampları kesildi

canım küçültüyorum ama bukez gidip 2. tabağı alıyorumklava: 7den sonra yememeye çalışmak imkansız,eşim sağolsun bebek beslenemicek,sağlıksız olacak korkusuyla sürekli yemeye teşvik ediyo beni. Hatta az yediğim günler çok kızıyo.Daha bi önceki gün yediklerim erimeden üzerine tekrar tekrar yiyorum:sinifsinif: ama haklısın hamurişini çook azaltmam gerek.Bundan sonra yok hamur mamur

kızlaaaarrr ben de varım... ben de 83le hamile kaldım, 100le girerim doğuma artık diyordum ama ilk 4 ayda 6-7 kilo verdim, şimdi 80e dayandım. haftaya şeker testi var onu da atlatırsam rahatlarım da... inşallah hepimiz kendimizin ve kuzularımızın sağlıpğı yerinde olarak doğum yaparız...
peki şekeri yüksek olan arkadaşlar, siz öncesinde herhangi bir belirti farkettiniz mi? hani normal şekerde çok su içme ve sık tuvalete çıkma durumu var ya gebelik şekerinde de oluyor mu bunlar?[/QUOTE]

Amaannn neler neler var dediğin gibi Allah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinde veririz kiloları napalım... Canım ya 2 aydır yatmanın sebebi nedir umarım ciddi bişi yoktur...

bende şeker çıktı cnm, valla ben günde 4-5 litre su içiyorum şu an ve çok sık tuvalete gidiyorum ama bunun şekerimle bi alakası yokmuş, dr.um ve diyetisyenim öyle dediler, bu tamamen benim doğal ihtiyacım olan suymuş,

ben hamileliğimin başından beri böle su içiyorum yani son zamanlarda felan başlamadı, onun içindir herhalde idrarda bakteri ya da amniyo sıvısıyla ilgili bi sorun yaşamadım şimdiye kadar, inşallah yaşamamda...

he bu arada hamiş kalmadan önce günde 1 bardak suyu anca içebiliyordum...

başka değişik bi şi olduğunuda hatırlamıyorum yani normal şekilde ilerlerken her şey şeker çıktı işte birde...ama tek belirti su içme değil zaten, annenin kilosu fazlaysa, bebeğin kilosu fazlaysa yada amniyo sıvısı fazlaysada şeker çıkabiliyormuş...

hamurişi ve tatlı yemek sadece anneye yarıyor zaten
sebze ve meyve agırlıklı beslenmek gerekiyor

ne güzel,hayal etmekle kalabiliyosun demekkikaydirigubbakcemile5bkaydirigubbakcemile5en hayal etmenin ötesine geçip gerçekleştiriyorumkaydirigubbakcemile3 sen diyetine baya bi sadıksın anlaşılan.
Akşam tam 7 tane taze incir yedim,üzerinede dondurmaalsanaalsanasmileyatağa nasıl girdim düşünün,mide kramplarıyla

7 tane incir demek 14 porsiyon meyve demek sen farkında mısın bunun.. şeker komasına girersin..

bacaklarına kramp giren arkadaşlar siz de potasyum eksikliği olabilir ben de yok ama olan bir arkadaştan biliyorum dr u potasyum verdi krampları kesildi

benimde sık sık bacağıma kramp girerdi.özellikle de geceleri.önce birine girerdi.. biraz uyurdum sonra diğerine girerdi..gündüzleri de bu kramplardan bcaklarım acayip ağrırdı.doktorum magnezyum verdi.günde 2 kez içiyorum.kramp olayım bitti ve de işin güzel tarafı bağırsaklarım hiç çalışmadığı kadar iyi çalışıyoo.. ben bu magnezyumu doğumdan sonra da kullanırım.süper bişiimiş..

prop kocan nasıl oldu, düzeldimi biraz...

biraz mı, turp gıbı oldu tatlım :) demiştim ya akşam inanılmaz bı bunyesı var geldı ık ısaat yattı, ben 1 saat masaj yaptım sırtına omuzlarına fln, karnını doyurdu guzelce, yattı erkenden, sbh bomba gıbı uyandı :) kac gundur gec saatlere kadar calısıo bı de klımanın altında oturuo hep, zaten sebze fln yemıo bılıosun vıtamınsız de kalıo, tabı halsızleşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…