Hıımmm sen tamamen ayrılıyorsun demek... Bende 13 Eylülde vizite kağıdımla gidip doktordan rapor alıcam... 2 ay öncesi ve sonrası izin haklarımı kullandıktan sonra 6 aylık üzretsiz izin hakkımıda kullanmak istiyorum... Tabii bu durumda uzun süre izin kullandığım için çıkarılmazsam iyidir... Eğeki çıkartılarsa da kötü niyete girer ve 2 kat tazminat ödemek durumunda kalırlar...
Buranın en tombalak hamişi ben oluyorum sanırım...
ikimiziz tatlım seni bu konuda yalnız bırakmam....hihoyyyt
nalancım ve ser_tur canlarım yanlız değilsiniz bende 85 ile hamile kaldım şu an 92 oldum ama doktor hiçbişey demedi sadece birkere yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim hemen sordu kilo niye verdin diye diyet yaptım dedim hayır diyet filan yok dedi bide ben sizden daha farklı yaklaşık 2 aydır yatıyorum hiç hareket etmiyorum yani 7. ayımın içinde 7 kilo bana çok normal geliyor zaten bence başladığın kilo değil ne kadar aldığın yani ben 65 le hamile kalıp 95 le dpğuma giren insanlar duydum yani bizim aldığımız kilolar normal bence 30 kilo alanla bizi kıyaslamamk lazım hele ben hiç kıyaslamıyorum çünkü herşey yasak 0 hareketle irade savaşı veriyorum eğer hergün yürüyüşümü yapabilseydim ve rutin hareketler ben toplamda 7-8 ile bitirirdim neyse allah hepimizi beterinden saklasın umarım hepimiz en azından 12-15 kiloyla doğuma gireriz[/QUOTE]Sen iyiymişsin canım ya ben 86 kiloyla hamile olduğumu öğrendim... Hamilelikten önce böbreki üstü bezlerimdeki problem (Adrenal bezmidir nedir) nedeniyle bir sene kortizon kullanmıştım... Zaten bu rahatsızlık adet düzensizliği ve kiloya neden oluyor... Bide kortizon kullanınca hepten şiştim... Ve hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim... Yememde zaten öncesinde de bi artış yokken kilo alıyordum, hamilelikte de bir artışş olmamasına rağmen kilo alıyorum... toplamda 10 kilo almışım şuan 96 kiloyum(( Bu gidişle banada diyetisyen yolu gözüküyo doğru söylüyosunuz da ben zaten doğru düzgün bişi yemiyorum ki ya ooofff yesem ne olurmuşum bilmiyom zati
mahkemeye verirsin cnm, çıkartamazlar yasal hakkın olan her türlü izni kullanabilirsin, eğer çıkartırlarsa sakın hiç bi kağıda imza atma ve hemen mahkemeye ver, mahkemeler böyle durumlarda hep çalışandan yana, işe geri iadeni iste, seni geri almaya mecburlar hemde önceden hangi pozisyonda çalışıyorsan oraya, artı 8 brüt maaşın kadar tazminat ödemek zorundalar, ve bunun yanında daha bir sürü sıkıntısı var bunun iş veren için aklında bulunsun...
ya arkadaşlar beni buaralar yemekle başım dertte,gözüm doymuyor,çatlayana kadar ne bulursam yiyorum.Hatta bazen öyle şişiyorumki karnımın içi acıyo gerginlikten,e malum tuvaletede çoıkamıyorum doğrudürüst. Kendimi tutamıyorum,ağzım hiç boş kalmıyo nerdeyse. Tıkabasa dolu olsamda buluyorum yicek bişiler.Haftada 1 kilo almaya başladımmafoldumben napcam ben yaaa,nasıl engel olucam bu yeme isteğime:sinifsinif: sizde böyle gözü dönmüş şekilde yiyomusunız?
ya arkadaşlar benim buaralar yemekle başım dertte,gözüm doymuyor,çatlayana kadar ne bulursam yiyorum.Hatta bazen öyle şişiyorumki karnımın içi acıyo gerginlikten,e malum tuvaletede çıkamıyorum doğrudürüst. Kendimi tutamıyorum,ağzım hiç boş kalmıyo nerdeyse. Tıkabasa dolu olsamda buluyorum yicek bişiler.Haftada 1 kilo almaya başladımmafoldumben napcam ben yaaa,nasıl engel olucam bu yeme isteğime:sinifsinif: sizde böyle gözü dönmüş şekilde yiyomusunız?
günaydın kızlar hayırlı cumalar
giripincim ben de aynı dertten muzdariptim iki haftada 2 kg alıvermişim
porsiyonları küçültüp aralarda beni başka şeylerle meşgul etmeye çalıştım hamur işi ve tatlıyı çok çok azalttım şimdi kilo alımım gayet iyi
ama inan porsiyonları küçültmek işe yarıyor bir de saat 7 den sonra bişeyler yememeye çalışıyorum
Günaydın herkeseee :)
yarenn o göbek neydi kimdi derken 6zmış offf yazık kadına.... nerden buluyorsunuz o fotoları yawf...
nalancım ve ser_tur canlarım yanlız değilsiniz bende 85 ile hamile kaldım şu an 92 oldum ama doktor hiçbişey demedi sadece birkere yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim hemen sordu kilo niye verdin diye diyet yaptım dedim hayır diyet filan yok dedi bide ben sizden daha farklı yaklaşık 2 aydır yatıyorum hiç hareket etmiyorum yani 7. ayımın içinde 7 kilo bana çok normal geliyor zaten bence başladığın kilo değil ne kadar aldığın yani ben 65 le hamile kalıp 95 le dpğuma giren insanlar duydum yani bizim aldığımız kilolar normal bence 30 kilo alanla bizi kıyaslamamk lazım hele ben hiç kıyaslamıyorum çünkü herşey yasak 0 hareketle irade savaşı veriyorum eğer hergün yürüyüşümü yapabilseydim ve rutin hareketler ben toplamda 7-8 ile bitirirdim neyse allah hepimizi beterinden saklasın umarım hepimiz en azından 12-15 kiloyla doğuma gireriz
Günaydın herkeseee :)
yarenn o göbek neydi kimdi derken 6zmış offf yazık kadına.... nerden buluyorsunuz o fotoları yawf...
kızlaaaarrr ben de varım... ben de 83le hamile kaldım, 100le girerim doğuma artık diyordum ama ilk 4 ayda 6-7 kilo verdim, şimdi 80e dayandım. haftaya şeker testi var onu da atlatırsam rahatlarım da... inşallah hepimiz kendimizin ve kuzularımızın sağlıpğı yerinde olarak doğum yaparız...
peki şekeri yüksek olan arkadaşlar, siz öncesinde herhangi bir belirti farkettiniz mi? hani normal şekerde çok su içme ve sık tuvalete çıkma durumu var ya gebelik şekerinde de oluyor mu bunlar?
ben kesınlıkle yemıyorum ama bende de bı gozu dönmüşlük var.. ne zaman markete gitsem şekerparelere, kemalpaşa tatlılarına, güllaçlara bakakalıyorum alıp pısırıp yedıgımı hayal edıyorum fln :S
ne güzel,hayal etmekle kalabiliyosun demekkikaydirigubbakcemile5bkaydirigubbakcemile5en hayal etmenin ötesine geçip gerçekleştiriyorumkaydirigubbakcemile3 sen diyetine baya bi sadıksın anlaşılan.
Akşam tam 7 tane taze incir yedim,üzerinede dondurmaalsanaalsanasmileyatağa nasıl girdim düşünün,mide kramplarıyla
bacaklarına kramp giren arkadaşlar siz de potasyum eksikliği olabilir ben de yok ama olan bir arkadaştan biliyorum dr u potasyum verdi krampları kesildi
prop kocan nasıl oldu, düzeldimi biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?