2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diyetisyene incir yiyebilirmiyim diye sorduğumda güldü ve şöle dedi: " tabi çeyreğini yiyebilirsin o bir porsiyon yerine geçiyo"....hiç yemim daha ii dedim bende, ne dese beğenirsin, bu daha ii olur tabi...:roflol::roflol:

gripincim mademtatlıya düştün kahvaltıdan bir iki saat sonra yesen olmaz mı
sen bir de çok zayıftın ondan dolayı fazla kilo alıyor olabilirsin
benim yengem 80 kg ile hamile kaldı şu an 30. haftasında sadece 2 kg almış ve yemesi de gayet iyi

Benim kilom fazla, bebeğimde bir hafta 10 gün önden gidiyo ama Allaha şükür şeker falan çıkmadı... Suyu hamilelikten öncede çok içiyordum şimdide çok içiyorum... Senin bebişin ağırlığı nasıl nalan

mehaba arkadaşlar benimde çok kıramp giriyordu ama kalsiyum ve mağnezyumu düzenli alınca bide yatmadan eşime masaj yaptırınca kramp olmadı tavsiye ederim bide arada bir maden suyu içmek gerekiyor çok terleyince mineral kaybı çok oluyormuş...

Eee yazık değil mi sana bedenine ben kesinlikle 2 kişilik yemek yeme olayına karşıyım ve hamile kaldığımdan beri hiç öyle beslenmedim.

Ben 4 kg olarak doğmuşum annem 9 ay boyunca bulantıları devam ettiği için elma ve çaydan başka birşey tüketememiş. bu durumda benim 2 kg falan doğmam lazımdı: ))

Bebeler doğduktan sonra nurtopu gibi kilolar vücudumuzda yapışık olacak boshayallersmile

dr um bana da verdi magnezyumu ama ben pek etkisi göremedim ya:)
gerçi kramp sorunum yoktu ama
size bişey anlatayım ben hazımsızlıktan dolayı bir hafta tuvalete çıkamadım
tabi beraberinde agrılar sancılar dr a gittik
bana artık lağman mı lağvan mı neyse öyle tedavi uygulandı dr um o zaman magnezyum verdi
yine çare olmadı taze incir kurukayısı tüketmeye başladım şimdi gayet iyiyim

aman ii düzelmesine sevindim valla, maşallah de kız nazar değmesin adama...

şu eczanede satılan one a day ler var onlardan ver her gün bi tane içinde her türlü vitamin var, bi de bağışıklığı artıran bi şi daha var o da süperdir, biz eşimle senelerdir uyguluyoruz ve doğru düzgün hiç hasta olmayız, bir küçük kavanoz çam balının içine 1 limon sık ve bir çorba kaşığı zencefil tozu ya da 2 kaşık da olabilir ben biraz fazla koyuyorum çok faydalı çünki, zımba gibi geçiriyoruz bütün kışı valla...

canah canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına.... dualarımız ve pozitif düşünce gücümüz hep seninle...

helincim başın sağolsun allah sizlere sabır versin. bebeklerin için dirayetli olmaya çalış tatlım.

nalancım arabayı bende inceledim amaana kucagı bitince 5-6 ay osnra bebek ana bakarak gitmiyor bence sana bakarak yürütmen daha sağlıklı.

bebek bakım kremlerin setlerinden alan var mı?

e bebekde avent ve nivea arasında kaldım. ne önerirsiniz?

Amaannn neler neler var dediğin gibi Allah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinde veririz kiloları napalım... Canım ya 2 aydır yatmanın sebebi nedir umarım ciddi bişi yoktur...

inşallah canım. benim yazdığım kısım "kızlaaaar" diye başlıyor, öncesi alıntıydı ama düzgün çıkmamış. yani benim yatmamı gerektirecek birşeyim yok çok şükür. hiçbirimizin de olmasın inşallah...

hmm anladım nalancım, çok fazla su içtiğimi söyleyemem eskiden günde 1,5-2 lt, şimdi de sıcaktan olayı 3 lt falan içiyorumdur ama bu bile az olabilir çünkü tuvalete gidemeden terle çıkıyor hepsi...

o verdıgın doğal ılac tamam, annem de oyle bısıler yapıp kardesıme yedırıo.. ama one a day kesınlıkle kullanmayız biz.. solgar urunlerını tercıh edıyoruz %100 bitkisel cunku kocam nero nutriens kullanıyo, ben de öss ye hazırlnırken kullanmıştım, dünyanın en kotu kokulu en faydalı multı vıtamınıdır o heralde :)) ben sımdı vıtamın fln kullanmıorum zaten en son össye hazırlanıodum ışte.. ben saglıklı beslenıom zaten ihtiyacım yok kocam dusunsun :))

bu arada evet maşallah işalla oğlum da babasına çekcek işalllaaaaaaahhhhhhh

ağırlığı haftasına göre ii dedi dr. en son 24 haftalıkken gitmiştik 602 gr. dı kuzucum...

cnm ya gecmiş olsun kayısı en ıyısı sanırım

bende mide yanmasına care bulamadım

ayyyyyyyyyyyyyyy ilk ekim bebeği doğmuşşşşş........
yeni gördüm hem de taaaa 2 ağustosta doğmuşşş inanamıyorum yaaaaaaa....

bende solgarın folic asidini kullanmıştım...ii bi marka gerçekten...inşallah babasına benzerde hastalık sorunu çekmezsin cnm, he o verdiğim doğal bi karışım ama acayip faydalı banada bi arkadaşım sölemişti, onun sayesinde bizde öğrenmiş olduk, ben her sene eylül ekim gibi başlarım bal takviyesi yapmaya...

Hadi yaa,oluyor bu tür şeyler..Benim erken doğurma olasılığım sizden daha fazla,dayansa bari kuzucuklarım

slm canım.. dayanırlar işalla.. ama senden önce özlem var biliosun 3üz :) doktor her an bekle gelebılırler demiş ona.. canım benım ısalla hepımızınkıler sağlıklı zamanında dogsunlar..

slm canım.. dayanırlar işalla.. ama senden önce özlem var biliosun 3üz :) doktor her an bekle gelebılırler demiş ona.. canım benım ısalla hepımızınkıler sağlıklı zamanında dogsunlar..

Doğru bak bir an unutmuşum.3 bebeği taşımak kolay değil, Allah yardımcısı olsun,benimki bile zorken o nu düüşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…