ne güzel,hayal etmekle kalabiliyosun demekkikaydirigubbakcemile5bkaydirigubbakcemile5en hayal etmenin ötesine geçip gerçekleştiriyorumkaydirigubbakcemile3 sen diyetine baya bi sadıksın anlaşılan.
Akşam tam 7 tane taze incir yedim,üzerinede dondurmaalsanaalsanasmileyatağa nasıl girdim düşünün,mide kramplarıyla
ne güzel,hayal etmekle kalabiliyosun demekkikaydirigubbakcemile5bkaydirigubbakcemile5en hayal etmenin ötesine geçip gerçekleştiriyorumkaydirigubbakcemile3 sen diyetine baya bi sadıksın anlaşılan.
Akşam tam 7 tane taze incir yedim,üzerinede dondurmaalsanaalsanasmileyatağa nasıl girdim düşünün,mide kramplarıyla
bende şeker çıktı cnm, valla ben günde 4-5 litre su içiyorum şu an ve çok sık tuvalete gidiyorum ama bunun şekerimle bi alakası yokmuş, dr.um ve diyetisyenim öyle dediler, bu tamamen benim doğal ihtiyacım olan suymuş,
ben hamileliğimin başından beri böle su içiyorum yani son zamanlarda felan başlamadı, onun içindir herhalde idrarda bakteri ya da amniyo sıvısıyla ilgili bi sorun yaşamadım şimdiye kadar, inşallah yaşamamda...
he bu arada hamiş kalmadan önce günde 1 bardak suyu anca içebiliyordum...
başka değişik bi şi olduğunuda hatırlamıyorum yani normal şekilde ilerlerken her şey şeker çıktı işte birde...ama tek belirti su içme değil zaten, annenin kilosu fazlaysa, bebeğin kilosu fazlaysa yada amniyo sıvısı fazlaysada şeker çıkabiliyormuş...
benimde sık sık bacağıma kramp girerdi.özellikle de geceleri.önce birine girerdi.. biraz uyurdum sonra diğerine girerdi..gündüzleri de bu kramplardan bcaklarım acayip ağrırdı.doktorum magnezyum verdi.günde 2 kez içiyorum.kramp olayım bitti ve de işin güzel tarafı bağırsaklarım hiç çalışmadığı kadar iyi çalışıyoo.. ben bu magnezyumu doğumdan sonra da kullanırım.süper bişiimiş..
biraz mı, turp gıbı oldu tatlım :) demiştim ya akşam inanılmaz bı bunyesı var geldı ık ısaat yattı, ben 1 saat masaj yaptım sırtına omuzlarına fln, karnını doyurdu guzelce, yattı erkenden, sbh bomba gıbı uyandı :) kac gundur gec saatlere kadar calısıo bı de klımanın altında oturuo hep, zaten sebze fln yemıo bılıosun vıtamınsız de kalıo, tabı halsızleşir..
Amaannn neler neler var dediğin gibi Allah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinde veririz kiloları napalım... Canım ya 2 aydır yatmanın sebebi nedir umarım ciddi bişi yoktur...
bende şeker çıktı cnm, valla ben günde 4-5 litre su içiyorum şu an ve çok sık tuvalete gidiyorum ama bunun şekerimle bi alakası yokmuş, dr.um ve diyetisyenim öyle dediler, bu tamamen benim doğal ihtiyacım olan suymuş,
ben hamileliğimin başından beri böle su içiyorum yani son zamanlarda felan başlamadı, onun içindir herhalde idrarda bakteri ya da amniyo sıvısıyla ilgili bi sorun yaşamadım şimdiye kadar, inşallah yaşamamda...
he bu arada hamiş kalmadan önce günde 1 bardak suyu anca içebiliyordum...
başka değişik bi şi olduğunuda hatırlamıyorum yani normal şekilde ilerlerken her şey şeker çıktı işte birde...ama tek belirti su içme değil zaten, annenin kilosu fazlaysa, bebeğin kilosu fazlaysa yada amniyo sıvısı fazlaysada şeker çıkabiliyormuş...
aman ii düzelmesine sevindim valla, maşallahde kız nazar değmesin adama...
şu eczanede satılan one a day ler var onlardan ver her gün bi tane içinde her türlü vitamin var, bi de bağışıklığı artıran bi şi daha var o da süperdir, biz eşimle senelerdir uyguluyoruz ve doğru düzgün hiç hasta olmayız, bir küçük kavanoz çam balının içine 1 limon sık ve bir çorba kaşığı zencefil tozu ya da 2 kaşık da olabilir ben biraz fazla koyuyorum çok faydalı çünki, zımba gibi geçiriyoruz bütün kışı valla...
Benim kilom fazla, bebeğimde bir hafta 10 gün önden gidiyo ama Allaha şükür şeker falan çıkmadı... Suyu hamilelikten öncede çok içiyordum şimdide çok içiyorum... Senin bebişin ağırlığı nasıl nalan
dr um bana da verdi magnezyumu ama ben pek etkisi göremedim ya:)
gerçi kramp sorunum yoktu ama
size bişey anlatayım ben hazımsızlıktan dolayı bir hafta tuvalete çıkamadım
tabi beraberinde agrılar sancılar dr a gittik
bana artık lağman mı lağvan mı neyse öyle tedavi uygulandı dr um o zaman magnezyum verdi
yine çare olmadı taze incir kurukayısı tüketmeye başladım şimdi gayet iyiyim
ayyyyyyyyyyyyyyy ilk ekim bebeği doğmuşşşşş........
yeni gördüm hem de taaaa 2 ağustosta doğmuşşş inanamıyorum yaaaaaaa....
o verdıgın doğal ılac tamam, annem de oyle bısıler yapıp kardesıme yedırıo.. ama one a day kesınlıkle kullanmayız biz.. solgar urunlerını tercıh edıyoruz %100 bitkisel cunku kocam nero nutriens kullanıyo, ben de öss ye hazırlnırken kullanmıştım, dünyanın en kotu kokulu en faydalı multı vıtamınıdır o heralde :)) ben sımdı vıtamın fln kullanmıorum zaten en son össye hazırlanıodum ışte.. ben saglıklı beslenıom zaten ihtiyacım yok kocam dusunsun :))
bu arada evet maşallahişalla oğlum da babasına çekcek işalllaaaaaaahhhhhhh
Hadi yaa,oluyor bu tür şeyler..Benim erken doğurma olasılığım sizden daha fazla,dayansa bari kuzucuklarım
slm canım.. dayanırlar işalla.. ama senden önce özlem var biliosun 3üz :) doktor her an bekle gelebılırler demiş ona.. canım benım ısalla hepımızınkıler sağlıklı zamanında dogsunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?