7 tane incir demek 14 porsiyon meyve demek sen farkında mısın bunun.. şeker komasına girersin..
diyetisyene incir yiyebilirmiyim diye sorduğumda güldü ve şöle dedi: " tabi çeyreğini yiyebilirsin o bir porsiyon yerine geçiyo"....hiç yemim daha ii dedim bende, ne dese beğenirsin, bu daha ii olur tabi...:roflol::roflol:
gripincim mademtatlıya düştün kahvaltıdan bir iki saat sonra yesen olmaz mı
sen bir de çok zayıftın ondan dolayı fazla kilo alıyor olabilirsin
benim yengem 80 kg ile hamile kaldı şu an 30. haftasında sadece 2 kg almış ve yemesi de gayet iyi
Eee yazık değil mi sana bedenine ben kesinlikle 2 kişilik yemek yeme olayına karşıyım ve hamile kaldığımdan beri hiç öyle beslenmedim.
Ben 4 kg olarak doğmuşum annem 9 ay boyunca bulantıları devam ettiği için elma ve çaydan başka birşey tüketememiş. bu durumda benim 2 kg falan doğmam lazımdı: ))
Bebeler doğduktan sonra nurtopu gibi kilolar vücudumuzda yapışık olacak boshayallersmile
dilemma ben tek bebekle bıktım valla artık sureklı hareketlerımı kısıtlamaktan sıcak basmalarından fln ben sızı hıc dusunemıyorum :)
Ara ara oluyordu,doktorum magnezyum verdi onu kullanıyorum..Gece aniden kramp girerse eşiniz tek hareketle halledebilir.ayak parmaklarınızın ucundan ve topuğu da destekleyerek esnetince kramp anında duruyor..Anlatabildim mi bilmem....bu arada sabah bacağıma kramp girdi halen ağrıyor
sizde oluyor mu kramplar?
ilk görünce bende bu neee diye baka kaldımm . bebekleri görünce çok hoşuma gittiler amaa...
hiçte çatlamamış ama göbeği.. 6 tane düşünsenize ayy Allah sabır versinnn..
ben önceden hep ikiz isterdim ablamın çocuklarını gördükten sonra bitane olsun diye dua ettim. hamıle olduğumu öğrendiğimde ikizmidir diye aklıma geldı hepp. sezeryandır heralde ..
facebookda gördüm şimdide paylaşayım dedim ..
Ara ara oluyordu,doktorum magnezyum verdi onu kullanıyorum..Gece aniden kramp girerse eşiniz tek hareketle halledebilir.ayak parmaklarınızın ucundan ve topuğu da destekleyerek esnetince kramp anında duruyor..Anlatabildim mi bilmem....
Niye yaren çok mu kötü ikizler?Ablan çok zorlandı sanırım
dilemma ben tek bebekle bıktım valla artık sureklı hareketlerımı kısıtlamaktan sıcak basmalarından fln ben sızı hıc dusunemıyorum :)
bir vitamin nasıl kalori içerebiliyor onu dahi anlamadım ? şeker mi var içinde? yağ mı var ?
bilmiyorum malesef benimki şuanda kulaktan dolma bir bilgi ama
ya kızlar elevitle ilgili bit topikte yazılanları okudum da şok oldum bir tablet elevit 900 kalori içerirmiş doğru mu
gerçi elevit değil megadyn kullanıyurm ama içerikleri aynı sonuçta korktum
900 kalori ne demek yatamam.. o bilgi yanlış.. kim yazdıysa halt etmiş..
bayılıcamm yardımmm edin :)bu ne sıcak bu ne hava ya.nefes alamıyorum.bide astım var bende.hamileliğin bitmesini isteyenlerden biride benim valla ne yalan söylim.hafiflemek istiyorum.sonrada üzülüyorum öle dedime ya erken doğarsa diye.aman hayrlısyla bi geçse şu 3 ay daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?