2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilemma ben tek bebekle bıktım valla artık sureklı hareketlerımı kısıtlamaktan sıcak basmalarından fln ben sızı hıc dusunemıyorum :)

7 tane incir demek 14 porsiyon meyve demek sen farkında mısın bunun.. şeker komasına girersin..

NEE incirin çeyreği 1 porsyonmuuakannehir uffff allahım ben yandım.Millet 20 kilo aldım yok 15 kilo aldım derdide salakmısınız neyinize yediniz okadar diye dalga geçerdimalsanaalsanasmile onlara benzemeyeyimde....
Teologcum evet zayıftım baya ve 6. aya kadar pek canım isteyerek yemedim,yeni başladı bu nalet yeme isteği
FınFıkcım haklısın 2kişilik yeme olayı çok saçma ve uydurma,sanırım psikolojim bozuldu bu aralar bi ayar çekmeliyim kendime. valla elma ve çayla beslenip iyi doğmuşsun sende,demekki yemeklerle çokda bi ilgisi yok bebek kilosunun

motive olmam gerek,bundan sonra karar verip uygulucam
Yoksa dobik bir anne olma yolunda ilerliyorum

dilemma ben tek bebekle bıktım valla artık sureklı hareketlerımı kısıtlamaktan sıcak basmalarından fln ben sızı hıc dusunemıyorum :)

Ay sorma yaa, sıcak basması had safhada,dün gece uyuyamadım..Ama çok şükür şu anda iyiyim,şişkinliklerim azaldı,çünkü 2 gündür gezmiyorum
Doktoruma gittiğimde şikayetlerimi sordu,şişkinlik ,ayak ağrısı var falan dedim..O da alem adam güldü,bunlar daha iyi günlerin dedi,göbeğin 30 haftalık hamile gibi,daha çok büyüyecek,taşıyamayacaksındemez mibenneyaptımkiHele doğsunlar çişine zor gideceksin dedi yahu

yani tamam gerceklerı soyluolar ama oyle dan dıye de soylenmez kı :))
annemd e bugun telefonda bıktın dımı kızım hamılelıkten ben senı bılırım artık sınırlenıosundur fln dedı, yarama bastı, yarım saat konustum ıcımı doktum :) hayırlısıyla bıtırelım su surecı gercekten bana gına gelmeye basladı bu sıcaklarla fln

Kızlar ben medela süt pompası (1.5 ay kullandım) satıyorum. Parçaları eksiksiz, kendi kutusunda, garantisi hala devam ediyor. İsteyenler özelden mesaj atabilir.

bu arada sabah bacağıma kramp girdi halen ağrıyor
sizde oluyor mu kramplar?
Ara ara oluyordu,doktorum magnezyum verdi onu kullanıyorum..Gece aniden kramp girerse eşiniz tek hareketle halledebilir.ayak parmaklarınızın ucundan ve topuğu da destekleyerek esnetince kramp anında duruyor..Anlatabildim mi bilmem....

Niye yaren çok mu kötü ikizler?Ablan çok zorlandı sanırım

ya kızlar elevitle ilgili bit topikte yazılanları okudum da şok oldum bir tablet elevit 900 kalori içerirmiş doğru mu
gerçi elevit değil megadyn kullanıyurm ama içerikleri aynı sonuçta korktum

Anladım canım
eşime uygulatayım sağolasın walla son bir haftadır arttı kramplar
birde bu sabah bacağım resme kitlendi dönemedim hareket ettiremedim
şimdi de halen ağrıyor

bend e öyleyim zorlanıyorum
şimdiden önümüzdeki ayları düşünmeye başladımbilmiyorumkismile

bayılıcamm yardımmm edin :)bu ne sıcak bu ne hava ya.nefes alamıyorum.bide astım var bende.hamileliğin bitmesini isteyenlerden biride benim valla ne yalan söylim.hafiflemek istiyorum.sonrada üzülüyorum öle dedime ya erken doğarsa diye.aman hayrlısyla bi geçse şu 3 ay daha.

yalnız olmadıgımı bılmek cok guzel.. ben de aynı çelişkileri yasıyorum.. allahım saglıklı olcaksa 36da fln dogsun dıyorum.. erken dogarsa dıye de endıselenıyorum.. ama cıdden bıktım artık..

kızlarrr işler çokkkk ama az kaldı izne ayrılınca hep burda olcammm acaip sıcak genee

öğlen sadece çorba içebildim bide piyaz ekmek hiç yemedimm bende artık yemekleri azalttım ekmek her öğünde bir dilim yiyorum acıkırsam ayran yada meyva oluyoır yanımda atıştırmalarımda var ceviz kayısı badem onlarla idere ediyorum gn içinde çalışma saatlarim uzun olduğu için acıkıyorummm ama öğünlerimi çok azalttım kilom çok yok ama bende karın çok çıktı arkadaşlar
tatlıyla aram hiç yokkk ki akşam revani yaptımm hiç yemedim tarifin yamyamlara koyucam şimdii:)

ya kızlar elevitle ilgili bit topikte yazılanları okudum da şok oldum bir tablet elevit 900 kalori içerirmiş doğru mu
gerçi elevit değil megadyn kullanıyurm ama içerikleri aynı sonuçta korktum

Sanmıyorum yaa.Ama kilo aldırdığını da söylüyorlar.Ben hamiş kalmadan bir ay önce kullanmaya başladım,halen kullanıyorum

geçicek canım bak çoğu gitti azı kaldııı sabrett hamileliğin tadını çıkartalımmm daha bugüler iyi günlerimiz sekizinci ayda daha bir zorlancaz ama allahtan havalar serinliycekkk

bende ekimde ayrılıyorum izneee çalışıp çalışmıyacağımda belli değil

zati aldığım para belli
burda kadınlar 400 450 diyor çüş dedim 450 vercek olsam hiç çalışmammm aldığım para zati belli üç beş kuruş için kendim bakarım bebeğimee

ben bilirim benim annemde öğretmen çalışıyordu kadın bakıyordu sana annemi iş çıkışını bilir beklerdim onu öslemleee onun için doğum yaklaştıkcaa diyorum ki çalışmıyayim ben büyüteyim bebeğii bakalım zaamn neyi göstercekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…