900 kalori ne demek ya
neyse aklınızda bulunsun bu vitamini sabah almayın iştah açıcı etkisi oldugu için gece yatmadan önce alın:)
yalnız olmadıgımı bılmek cok guzel.. ben de aynı çelişkileri yasıyorum.. allahım saglıklı olcaksa 36da fln dogsun dıyorum.. erken dogarsa dıye de endıselenıyorum.. ama cıdden bıktım artık..
yatıyor canım bildiğim kadarıyla. ilkini arkadaşım kullanıyor o tavsiye etti. ben de baktım sanırım onu alıcam..bu arabalarda güzelmiş canım, peki bunları yatırabiliyor musun, yani doğduğu andan itibaren kullanılıyor mu? ben oto koltuğu da olsun istiyorum yanında ya da arabayı ayrı oto koltuğunu ayrı alcaz artık gidip bi bakalımda...
ben chuck u izliyorum. 2.sezonun ortasında kaldım ilerleyemedim bi türlü. bana çok eğlenceli geliyor :) bazen de kafama göre türk dizileri..sen hangi diziyi izliosun cnm
yazayım hayatımcanım bunalr çok güzel
bende hafif ve kullanışlı bir araba istiyorum
bana bunların model isimlerini tam olarak yazabilir misin?
ben aldım bir tane chicco set (çantasıyla) bir tane de jhonsons set..bebek bakım kremlerin setlerinden alan var mı?
e bebekde avent ve nivea arasında kaldım. ne önerirsiniz?
bu anlattığını eşim yapıyo bana kramp girince. hemen geçiyor valla. bir kere onu uyandırmadım kendim kıvrandım 2 gün bacağım ağrıdı. ama eşim müdahale edince hiçbişey olmuyor.. magnezyuma başladım başlayalı benimkiler de kesildi şükür..Ara ara oluyordu,doktorum magnezyum verdi onu kullanıyorum..Gece aniden kramp girerse eşiniz tek hareketle halledebilir.ayak parmaklarınızın ucundan ve topuğu da destekleyerek esnetince kramp anında duruyor..Anlatabildim mi bilmem....
valla öyle ya da böyle kullanırım bırakmam ben elevitimi. eşimin yeğeni içmedi bıktım dedi şimdi ne dişi kaldı ne saçı adam gibi. diğer bir arkadaşım ilk bebeğinde içti 3.5 kilo doğurdu ikincide içmedi çocuk 2.8 doğdu ki ikincilerin daha kilolu olması muhtemel..ya kızlar elevitle ilgili bit topikte yazılanları okudum da şok oldum bir tablet elevit 900 kalori içerirmiş doğru mu
gerçi elevit değil megadyn kullanıyurm ama içerikleri aynı sonuçta korktum
geçicek canım bak çoğu gitti azı kaldııı sabrett hamileliğin tadını çıkartalımmm daha bugüler iyi günlerimiz sekizinci ayda daha bir zorlancaz ama allahtan havalar serinliycekkk
bende ekimde ayrılıyorum izneee çalışıp çalışmıyacağımda belli değil
zati aldığım para belli
burda kadınlar 400 450 diyor çüş dedim 450 vercek olsam hiç çalışmammm aldığım para zati belli üç beş kuruş için kendim bakarım bebeğimee
ben bilirim benim annemde öğretmen çalışıyordu kadın bakıyordu sana annemi iş çıkışını bilir beklerdim onu öslemleee onun için doğum yaklaştıkcaa diyorum ki çalışmıyayim ben büyüteyim bebeğii bakalım zaamn neyi göstercekk
bende çok çelişki yaşıyorum
izine çıkınca evde sıkılır mıyım
hareketlerim daha ne kadar sınırlanacak
bebeğime bakabilir miyim
sağlığı falan nasıl oalcak
offf sorular hiç bitmiyor kibilmiyorumkismile
canım benim ben ne yapayım üç bebeğe kim bilir ne kadar isteyecekler birde üç bebeğe bakıcak baba yiğidi nerde bulucam çokkk merak ediyorum
canım benim ben ne yapayım üç bebeğe kim bilir ne kadar isteyecekler birde üç bebeğe bakıcak baba yiğidi nerde bulucam çokkk merak ediyorum
hakatten özlem çalışmayı düşünüyosan allah yardımcın olsun baya tecrübeli birini bulman gerekecek..
annem çok uzak izmirde en buyuk kardeş benim bakarda bi evlenseydi şuuu erkek kardeşim bakardı ama sinir ediyo beni evlensede kurtulsam:))))))) kayınvalideme guvenemem kendine zor bakıyo sağlamda pek iş sevmezozlem sen calıscak mısıııınnnn..annen ya da kayınvalıden bakamaz mı?
Allah yardımcın olsun canım.Ama bir bakıcı yeterli olmaz sanırım,yanında annen falan olursa ancak bakılabilir fikrimce
evet canım çalışmayı düşünmüyodum ama böle giderse çalışacagım gibi görünüyo şirkette sorup duruyo zaten doğum ne zaman diye ama alab,lirsem sadece2 aylık ücretsiz izin alırım kısmet artık ama çalışıcam 1-2 ayda annem idare etse gene 5-6 aylıkken birini bulmam lazım ama kimi ???????
Ara ara oluyordu,doktorum magnezyum verdi onu kullanıyorum..Gece aniden kramp girerse eşiniz tek hareketle halledebilir.ayak parmaklarınızın ucundan ve topuğu da destekleyerek esnetince kramp anında duruyor..Anlatabildim mi bilmem....
Niye yaren çok mu kötü ikizler?Ablan çok zorlandı sanırım
Özlem kızların adını koydunuz mu?
Özlem sen o zaman bakıcı araştırmalarına başal bence,kafanda bişeyler şekillenir yavaş yavaş
900 kalori ne demek ya
neyse aklınızda bulunsun bu vitamini sabah almayın iştah açıcı etkisi oldugu için gece yatmadan önce alın:)
ablamın ikiz değil cnm. aralarında 2 yaş var ama çok zor gerçekten.
lisedeyken falan hep ikiz kızlarım olsun derdim ama zorluğu görünce vazgeçtim. :) büyüdüklerinde çok güsel oluyolar ama büyüyüseye kadar çok zor gerçekten.
Allah yardımcın olsun canm opuyorumnanaktan
daha tam karar vermedik ama isimler dönüyo kafamızda birisi kesin MERCANolucak kısmetse gonca ,beril ,ebrar ,ada ...... diye isimler varr aklımızda ama ne koyucaz kararsızız bide eşimin bi fikri var ama ben birbirine benzeyen isimler istemiyorum gece,rüya ,masal olsun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?