2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalnız olmadıgımı bılmek cok guzel.. ben de aynı çelişkileri yasıyorum.. allahım saglıklı olcaksa 36da fln dogsun dıyorum.. erken dogarsa dıye de endıselenıyorum.. ama cıdden bıktım artık..

bende çok çelişki yaşıyorum
izine çıkınca evde sıkılır mıyım
hareketlerim daha ne kadar sınırlanacak
bebeğime bakabilir miyim
sağlığı falan nasıl oalcak
offf sorular hiç bitmiyor kibilmiyorumkismile

yatıyor canım bildiğim kadarıyla. ilkini arkadaşım kullanıyor o tavsiye etti. ben de baktım sanırım onu alıcam..

sen hangi diziyi izliosun cnm
ben chuck u izliyorum. 2.sezonun ortasında kaldım ilerleyemedim bi türlü. bana çok eğlenceli geliyor :) bazen de kafama göre türk dizileri..

canım bunalr çok güzel
bende hafif ve kullanışlı bir araba istiyorum
bana bunların model isimlerini tam olarak yazabilir misin?
yazayım hayatım
ilki baby2go - proton modeli
ikincisi chicco lite way top puset modeli

bebek bakım kremlerin setlerinden alan var mı?

e bebekde avent ve nivea arasında kaldım. ne önerirsiniz?
ben aldım bir tane chicco set (çantasıyla) bir tane de jhonsons set..

bu anlattığını eşim yapıyo bana kramp girince. hemen geçiyor valla. bir kere onu uyandırmadım kendim kıvrandım 2 gün bacağım ağrıdı. ama eşim müdahale edince hiçbişey olmuyor.. magnezyuma başladım başlayalı benimkiler de kesildi şükür..

ya kızlar elevitle ilgili bit topikte yazılanları okudum da şok oldum bir tablet elevit 900 kalori içerirmiş doğru mu
gerçi elevit değil megadyn kullanıyurm ama içerikleri aynı sonuçta korktum
valla öyle ya da böyle kullanırım bırakmam ben elevitimi. eşimin yeğeni içmedi bıktım dedi şimdi ne dişi kaldı ne saçı adam gibi. diğer bir arkadaşım ilk bebeğinde içti 3.5 kilo doğurdu ikincide içmedi çocuk 2.8 doğdu ki ikincilerin daha kilolu olması muhtemel..
kim ne derse desin ben o vitaminin hem bebeğin eksiklerini hem de benim eksiklerimi tamamladığını düşünüyorum. kilo alsam ne olacak yani. 6 ay zaten kış, evdeyim, veririm kiloları. kilo almiyim tembellik yapiyim vermek zorunda kalmiyim diye kendimi vitaminsiz bırakamamm..
ayrıca kabızlık sorunum yüzünden kepek ekmek yediğim için 3 günde 1 kilom gitmiş. elevit de içiyorum. eğer öyle 900 kalori falan olsaydı imkansız olurdu bu. iç vitaminini hayatım sen.

canım benim ben ne yapayım üç bebeğe kim bilir ne kadar isteyecekler birde üç bebeğe bakıcak baba yiğidi nerde bulucam çokkk merak ediyorum

Herkes annelik öğrenilmez,içgüdüsel bişey diyor.Yani korkarım ,elleyemem,iyi bakamam endişeleri yersizmiş....
Siz bir taneye bakacaksınız,kolay olur merak etmeyin,yeter ki gazlı bebekler olmasın,sadece anne sütü alsın, huzurlu bebeğe bakması çok kolay,asıl iş yürümeye başladıklarında.
ben de ücretsiz izin alıcam,2 aydan sonra kendim bakmak istiyorum,ama baklamı yaşayıp göreceğiz

canım benim ben ne yapayım üç bebeğe kim bilir ne kadar isteyecekler birde üç bebeğe bakıcak baba yiğidi nerde bulucam çokkk merak ediyorum

hakatten özlem çalışmayı düşünüyosan allah yardımcın olsun baya tecrübeli birini bulman gerekecek..

hakatten özlem çalışmayı düşünüyosan allah yardımcın olsun baya tecrübeli birini bulman gerekecek..

evet canım çalışmayı düşünmüyodum ama böle giderse çalışacagım gibi görünüyo şirkette sorup duruyo zaten doğum ne zaman diye ama alab,lirsem sadece2 aylık ücretsiz izin alırım kısmet artık ama çalışıcam 1-2 ayda annem idare etse gene 5-6 aylıkken birini bulmam lazım ama kimi ???????

ozlem sen calıscak mısıııınnnn..annen ya da kayınvalıden bakamaz mı?
annem çok uzak izmirde en buyuk kardeş benim bakarda bi evlenseydi şuuu erkek kardeşim bakardı ama sinir ediyo beni evlensede kurtulsam:))))))) kayınvalideme guvenemem kendine zor bakıyo sağlamda pek iş sevmez
Allah yardımcın olsun canım.Ama bir bakıcı yeterli olmaz sanırım,yanında annen falan olursa ancak bakılabilir fikrimce

işte bilmiyorum inana ne olucak ama çalışıcam yani nasıl olucak bilmiyorum ama çalışıcam

canım sen hiç canını sıkma şimdi böyle şeyleri düşünme. su yolunu bulur elbet bir şekilde çözeceksin

sigorta işini araştirdim kizlar.doğum parasi alamiorum.
ancak doğumdan sonra çalişma zamanim gelince istifa edersem alabiliomuşum.
o zamanda kidemim yanio..
ööle kaldi yani.
kismet diilmiş.

ablamın ikiz değil cnm. aralarında 2 yaş var ama çok zor gerçekten.
lisedeyken falan hep ikiz kızlarım olsun derdim ama zorluğu görünce vazgeçtim. :) büyüdüklerinde çok güsel oluyolar ama büyüyüseye kadar çok zor gerçekten.
Allah yardımcın olsun canm opuyorumnanaktan

Özlem kızların adını koydunuz mu?

daha tam karar vermedik ama isimler dönüyo kafamızda birisi kesin MERCANolucak kısmetse gonca ,beril ,ebrar ,ada ...... diye isimler varr aklımızda ama ne koyucaz kararsızız bide eşimin bi fikri var ama ben birbirine benzeyen isimler istemiyorum gece,rüya ,masal olsun diyo

900 kalori ne demek ya
neyse aklınızda bulunsun bu vitamini sabah almayın iştah açıcı etkisi oldugu için gece yatmadan önce alın:)

ne alakası var ya, ben yaklaşık 4 aydır her sabah alıyorum bu hapı ve iştah artışı felan yok, kim uyduruyor bunları anlamadım, internetten prospektüsünü bulup okuyun orda en doğrusu yazıyordur, böle kulaktan dolma şeylerle hareket etmeyin ya...

Arada yaş farkı olunca da zor oluyordur..Çünkü ikisinin de ihtiyaç ve beklentileri farklı..Elbette benim işim de kolay değil ama cesaretim tam,Allahım inşallah çok zorlanmam,kyınvalidemi çağırmak zorunda kalmam.

gece ve rüya güzel bence :) ben boyle melis, melissa, masal fln gıbı ısımlerı çok süslü buluyorum o yuzden sevmıorum ama masal da güzel aslında..

ayyy ne heyecanlı bız bı tane bulamıoz sen 3 tane bulcaksın hihihihihi yesınler senın kızlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…