2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok uyumlu isimler hoş olmasa da eşinin bulduğu isimler çok güzel bence

inan biliyomsuun benimde cesaretim ta eger çalışmak zorunda kalmasam kimseye ihtiyacv duymam kendim bakarım hiç korkum yok çocuk bakımından gayet iyiyim küçük kardeşime hep ben baktım ne yemes, gerekiyo ne zmana yemesi gerekir bi bebekten neler beklenmeli hangi aylarda çok iyi biliyorum ama maalesef kendi çocuklarıma uygulayamacagım sanırım gerçi tek avantajım var haftada 3 gun çalışıcam

ay biraz dinleneyim saat 2 gibi yemeğimi hazırlamaya başlim, ay koşuşturmaktan başım döndü bu ne sıcak böle ya....

ayyy ne zor yaa ben daha bi tanesine isim bulamadim..
eşim illaki melis istio ama ben emin olamiorum..

ay biraz dinleneyim saat 2 gibi yemeğimi hazırlamaya başlim, ay koşuşturmaktan başım döndü bu ne sıcak böle ya....

ben artık temızlık yapmayı bırakıomuşum oyle konustuk.. erken dogurmak ıstemıorum ben de.. yanı eve supurge tutacam fln ama temızlık yapmıcam artık.. kocama kalsa spora da gıtmemelıymısım bugun sbh bayag laf ettı ama yok artık dedım.. allah korusun bı haft erken dogursam seın yuzunden spora gıttın o yuzdden oldu dıcek kesın :))

evet yaş farkı olunca çok zor gerçekten ikiside ilgiye ihtiyacı var. biri 3 biri 1 yaşında. bide büyük kıskanıyor küçüğü .
ayyy ne güsell ama ikizz bir anda büyücekler kızdı senın dmi. tam hayalim aslında :))))
tek başına zor olur ama . Allah yardım eder cnm :1hug:

Çok iyi o zaman canım 4 gün evdeysen işin daha kolay...
Benim kayınvalidem dünden razı bakmaya,annem küçük yeğene bakıyor ilk zamanlar bir 10 gün yanımda olabilecek..
Sonra biraz zaman geçince kayınvalidemi çağıırırım diyorum.Çok iyidir nankör gelmeyeyim de.Ama bebek bakmaları çok farklı, karışacak,müdahele edecek.Ben de stres olucam,süt müt hak getir .......

Kendim bakrım Allahın izniyle

evet teyzesi yaaa meleklerim benimmm bii dogsalar koklasamm üçünüde annesi yer onları
Çok uyumlu isimler hoş olmasa da eşinin bulduğu isimler çok güzel bence
inan şuan kararsızız bakalım dogum yaklassa o zaman kesin karar veririz
ayyy ne zor yaa ben daha bi tanesine isim bulamadim..
eşim illaki melis istio ama ben emin olamiorum..
evet ama eşimin istedği olsun istiyorum düşünsene üç kız dogurucam adamın birisinde bari istediği olsun :)))))
çok zorr
allh yardımcın olsun napcaksın gerçekten ?

bulucaz bi çaresini artık olmadı şirkete götürürüm :)))))))

Kız ve erkek canım...
İkinci dönem ücretsiz izin alacağım..Yaz tatili derken seneye 11 aylık olurlar..Eşim de öğretmen,sabahçı öğlenci dönüşümlü bakarız artık

ben normalde 2 haftada bir kadın alıyordum biliyosun ama son 1.5 aydır almadın, gıcık oldum ona son geldiğinde onun için biraz gözümden uzak olsun diye biz tatile gidiyoruz gelince ben seni ararım dedim, haftaya aramayı düşünüyorum tabi gelirmi gelmezmi bilemem olmadı başka birini araştırcam artık napim

ama bugün evi şöle bi temizlemem gerekiyordu en son 10 gün önce kıyı köşe girişmiştim herhalde, pok götürüyo evi valla, yarın mobilyacılar gelcekler onun için kızımın odasınıda şöle bi süpürdüm... daha ağda yapcem bugün, kesin akşam erkenden uyurum ben...

evet canım bakarsın kısmetse bence bakılamaz diye bişey yok sistemli olunca çocukları alıştırmak lazım öle her gelen kucagına alırsa ugrasılmaz da

zaten işim aslında evdende yapılabilen bir iş ama hiç gitmedende olmaz kabulde ederlerse dönerim kii kabul ederler herhalde bana ihtiyacları var bakalım şuan kafamı yormak istemiyorum bunlarla ama düşünmedende edemiyorum bi dogsalar sağ sağlimm bi kucaklasam

sigorta işini araştirdim kizlar.doğum parasi alamiorum.
ancak doğumdan sonra çalişma zamanim gelince istifa edersem alabiliomuşum.
o zamanda kidemim yanio..
ööle kaldi yani.
kismet diilmiş.

anlamadım nasıl
neden istifa edersen alıyormuşun bende doğum izninden sonra iş başı yapıcam öyle alıcam doğum parasını iş başı yapmassan alamazsın zaten ?

valla Allah yardımcın olsun özlem gerçekten işin zor, mahallede böle bakıcılık yapmış ya da büyük çocukları olan ve işe ihtiyacı olan kadınlar olabilir, benim bi arkadaşım öyle bulmuştu bakıcısını ve çok memnun şu an, hem kadın ev işlerinede bakıyo arada yemekte yapıyo çok yardımcı oluyo yani...

evet ama eşimin istedği olsun istiyorum düşünsene üç kız dogurucam adamın birisinde bari istediği olsun :)))))

))

bende geçen hafta ahu ismini beğeniodum..

bu hafta efsane yi beğeniorum :))))

hafta hafta değişio..ama eşim melis te takili kaldi..

tabiki canım öncelikle sağlıkla doğsun bebeklerin,gerisi hallolur

Kız ve erkek canım...
İkinci dönem ücretsiz izin alacağım..Yaz tatili derken seneye 11 aylık olurlar..Eşim de öğretmen,sabahçı öğlenci dönüşümlü bakarız artık

ayy biri kız biri erkek demekkk benım aklımda ikiside kız kalmış .
o daha güsel ikisinide bir anda tatçaksın süpperr
olur olur cnm bi doğsunlarda Allah yardım eder büyürler hiç anlamazsın bile.

anlamadım nasıl
neden istifa edersen alıyormuşun bende doğum izninden sonra iş başı yapıcam öyle alıcam doğum parasını iş başı yapmassan alamazsın zaten ?

ben ay sonu işte ayriliorum.ewlilik nedeniyle diye çünkü dolmasına 1 ay kaldi.
yoksa yanicak tazminat.
ama bu durumda doğum parasi alamiorum.
burda bi kaç arkadaş alabilirsin belki bi araştir dedi..araştirdim bende.olmuyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…