daha tam karar vermedik ama isimler dönüyo kafamızda birisi kesin MERCANolucak kısmetse gonca ,beril ,ebrar ,ada ...... diye isimler varr aklımızda ama ne koyucaz kararsızız bide eşimin bi fikri var ama ben birbirine benzeyen isimler istemiyorum gece,rüya ,masal olsun diyo
Arada yaş farkı olunca da zor oluyordur..Çünkü ikisinin de ihtiyaç ve beklentileri farklı..Elbette benim işim de kolay değil ama cesaretim tam,Allahım inşallah çok zorlanmam,kyınvalidemi çağırmak zorunda kalmam.
daha tam karar vermedik ama isimler dönüyo kafamızda birisi kesin MERCANolucak kısmetse gonca ,beril ,ebrar ,ada ...... diye isimler varr aklımızda ama ne koyucaz kararsızız bide eşimin bi fikri var ama ben birbirine benzeyen isimler istemiyorum gece,rüya ,masal olsun diyo
ay biraz dinleneyim saat 2 gibi yemeğimi hazırlamaya başlim, ay koşuşturmaktan başım döndü bu ne sıcak böle ya....
canım benim ben ne yapayım üç bebeğe kim bilir ne kadar isteyecekler birde üç bebeğe bakıcak baba yiğidi nerde bulucam çokkk merak ediyorum
Arada yaş farkı olunca da zor oluyordur..Çünkü ikisinin de ihtiyaç ve beklentileri farklı..Elbette benim işim de kolay değil ama cesaretim tam,Allahım inşallah çok zorlanmam,kyınvalidemi çağırmak zorunda kalmam.
inan biliyomsuun benimde cesaretim ta eger çalışmak zorunda kalmasam kimseye ihtiyacv duymam kendim bakarım hiç korkum yok çocuk bakımından gayet iyiyim küçük kardeşime hep ben baktım ne yemes, gerekiyo ne zmana yemesi gerekir bi bebekten neler beklenmeli hangi aylarda çok iyi biliyorum ama maalesef kendi çocuklarıma uygulayamacagım sanırım gerçi tek avantajım var haftada 3 gun çalışıcam
evet teyzesi yaaa meleklerim benimmm bii dogsalar koklasamm üçünüde annesi yer onlarıgece ve rüya güzel bence :) ben boyle melis, melissa, masal fln gıbı ısımlerı çok süslü buluyorum o yuzden sevmıorum ama masal da güzel aslında..
ayyy ne heyecanlı bız bı tane bulamıoz sen 3 tane bulcaksın hihihihihi yesınler senın kızlarını
inan şuan kararsızız bakalım dogum yaklassa o zaman kesin karar veririzÇok uyumlu isimler hoş olmasa da eşinin bulduğu isimler çok güzel bence
evet ama eşimin istedği olsun istiyorum düşünsene üç kız dogurucam adamın birisinde bari istediği olsun :)))))ayyy ne zor yaa ben daha bi tanesine isim bulamadim..
eşim illaki melis istio ama ben emin olamiorum..
çok zorr
allh yardımcın olsun napcaksın gerçekten ?
evet yaş farkı olunca çok zor gerçekten ikiside ilgiye ihtiyacı var. biri 3 biri 1 yaşında. bide büyük kıskanıyor küçüğü .
ayyy ne güsell ama ikizz bir anda büyücekler kızdı senın dmi. tam hayalim aslında :))))
tek başına zor olur ama . Allah yardım eder cnm :1hug:
ben artık temızlık yapmayı bırakıomuşum oyle konustuk.. erken dogurmak ıstemıorum ben de.. yanı eve supurge tutacam fln ama temızlık yapmıcam artık.. kocama kalsa spora da gıtmemelıymısım bugun sbh bayag laf ettı ama yok artık dedım.. allah korusun bı haft erken dogursam seın yuzunden spora gıttın o yuzdden oldu dıcek kesın :))
Çok iyi o zaman canım 4 gün evdeysen işin daha kolay...
Benim kayınvalidem dünden razı bakmaya,annem küçük yeğene bakıyor ilk zamanlar bir 10 gün yanımda olabilecek..
Sonra biraz zaman geçince kayınvalidemi çağıırırım diyorum.Çok iyidir nankör gelmeyeyim de.Ama bebek bakmaları çok farklı, karışacak,müdahele edecek.Ben de stres olucam,süt müt hak getir .......
Kendim bakrım Allahın izniyle
sigorta işini araştirdim kizlar.doğum parasi alamiorum.
ancak doğumdan sonra çalişma zamanim gelince istifa edersem alabiliomuşum.
o zamanda kidemim yanio..
ööle kaldi yani.
kismet diilmiş.
evet ama eşimin istedği olsun istiyorum düşünsene üç kız dogurucam adamın birisinde bari istediği olsun :)))))
))
evet canım bakarsın kısmetse bence bakılamaz diye bişey yok sistemli olunca çocukları alıştırmak lazım öle her gelen kucagına alırsa ugrasılmaz da
zaten işim aslında evdende yapılabilen bir iş ama hiç gitmedende olmaz kabulde ederlerse dönerim kii kabul ederler herhalde bana ihtiyacları var bakalım şuan kafamı yormak istemiyorum bunlarla ama düşünmedende edemiyorum bi dogsalar sağ sağlimm bi kucaklasam
Kız ve erkek canım...
İkinci dönem ücretsiz izin alacağım..Yaz tatili derken seneye 11 aylık olurlar..Eşim de öğretmen,sabahçı öğlenci dönüşümlü bakarız artık
anlamadım nasıl
neden istifa edersen alıyormuşun bende doğum izninden sonra iş başı yapıcam öyle alıcam doğum parasını iş başı yapmassan alamazsın zaten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?